canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-sosyal-paylasim-sitelerinde-cocuklar-icin-tiyatro-oyunlari-yayinlaniyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDE ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO OYUNLARI YAYINLANIYOR

“Çocuklarımızın Evde Geçirdikleri Zamanı Eğlenceli Kılmak İçin Çalışıyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, küresel bir tehdit haline dönüşüp ülkemizde de can kayıplarına yolaçan Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler arasında yer alan ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan çocukların keyifli vakitler geçirmeleri için tarihi karakterlerin ve hikayelerin yer aldığı geleneksel orta oyunları ev ortamına taşıdı. Yeşilyurt Belediyesi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmaya başlayan tiyatro oyunları büyük ilgi gördü.

yesilyurt-belediyesi-muhtar-evlerini-ilaclayip-dezenfekte-ediyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, MUHTAR EVLERİNİ İLAÇLAYIP, DEZENFEKTE EDİYOR

“Bütün Yaşam Alanlarımızı Dezenfekte Ediyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde bulunan Muhtar Evlerini (COVİD-19) Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında ilaçlayarak, dezenfektan ediyor. Başkan Çınar, vatandaşların ortak kullandıkları tüm alanları en ince ayrıntısına kadar temizledikleri söyledi.

yesilyurt-belediyesicovid-19-salgini-tedbirleri-kapsaminda-randevulu-sisteme-gecti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ,(COVİD-19) SALGINI TEDBİRLERİ KAPSAMINDA RANDEVULU SİSTEME GEÇTİ

“Halkımızın ve Çalışanlarımızın Sağlığı İçin Randevulu Sisteme Geçtik” Yeşilyurt Belediyesi, yeni tip Koronavirüs ( Covid-19) tedbirleri kapsamında, personellerin ve vatandaşların sağlığını riske atabilecek durumları engellemenin yanı sıra daha hızlı ve daha sağlıklı hizmet vermek amacıyla randevulu sisteme geçti. Vatandaşlar, 444 8 9 10 Nolu Çağrı Merkezi ile 377 77 00 nolu iletişim hattı üzerinden istediği Birim Müdürlüğünden randevusunu alıp, rahat bir ortamda işlemini yaptırabilecek.

yesilyurt-belediyesinden-81-ilde-81-okula-kayisi-hediyesi

Yeşilyurt Belediyesi’nden ‘81 İl’de 81 Okula Kayısı’ Hediyesi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medya uygulaması Twitter üzerinden yayınladığı ‘Okula Döndüğümüz Gün İlk Teneffüs 40 Dakika, Söz’ şeklindeki paylaşımından sonra 81 İl’de ki 81 Okula kayısı gönderme kararı aldı. Başkan Çınar, çocukları her türlü hastalıktan uzak tutmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

aliaga-belediyesinden-duygulandiran-canakkale-turkusu

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN DUYGULANDIRAN ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ

Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümlerinde son üç yılda 60 bin vatandaşıyla Çanakkale tarihi yarımada şehitlik ziyareti gerçekleştiren Aliağa Belediyesi, bu yıl hazırladığı ‘Övün Çanakkale’ isimli video kliple şehitlerin aziz hatıralarını andı. Hazırlanan video klipte Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, belediye personelleri ile birlikte Çanakkale türküsünü seslendirdi

malatya-buyuksehir-belediyesi-voleybol-takimi-1-lige-yukseld

Malatya Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, 1. Lige Yükseld

GÜRKAN: BU GURUR HEPİMİZİN Türkiye Voleybol 1. Ligine yükselen Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı oyuncu ve yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

yesilyurt-belediyesi-hizmet-binalari-sosyal-tesisler-ve-parklar-dezenfektan-ediliyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ HİZMET BİNALARI, SOSYAL TESİSLER VE PARKLAR DEZENFEKTAN EDİLİYOR

“Sağlıklı ve Temiz Bir Hayat İçin Önlemleri Artırdık” Yeşilyurt Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan (Covid-19) Koronavirüsün ülkemizde görülmesinin ardından hizmet binaları, sosyal tesisler ve park alanlarında ki ilaçlama, temizlik ve dezenfektan işlemlerine aralıksız devam ediyor.

battalgazi-belediyesinde-dezenfekte-calismasi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

GÜDER: “KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA BİNALARDA İLAÇLAMA YAPTIRDIK” Covid-19 (korona virüs) ile mücadele çalışmaların kapsamında tedbirler alan Battalgazi Belediyesi bunun yanında Belediye Hizmet Binasında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Çin’de başlayan ve tüm dünyayı tehdit eden geçtiğimiz günlerde de Türkiye’de görülen koronavirüse karşı Battalgazi Belediyesi önlemlerini sıklaştırdı. Millet Kıraathanesi, Kütüphaneler ve kursların kapatılmasıyla ilk tedbirleri alan Battalgazi Belediyesi, hafta sonunda belediye hizmet binasında dezenfekte çalışması yaptı.

yesilyurt-belediyesinde-salginlara-karsi-temizlik-ve-dezenfekte-calismalari-yogunlasti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDE SALGINLARA KARŞI TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

“Sağlıklı Yaşam İçin Sorumluluklarımızı Yerine Getiriyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında ki hizmet binalarında rutin olarak sürdürdüğü temizlik, dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ederken, belediyede görevli personellerin yanı sıra iş ve işlemler için binalara gelen vatandaşlar, kolonya ile karşılanıyor. Bu arada virüs salgınından korunma yollarını içeren uyarı levhaları ise binaların farklı noktalarına yerleştirildi.

buyuksehir-belediyesi-yeni-alinacak-otobuslerin-rengini

Büyükşehir Belediyesi Yeni Alınacak Otobüslerin Rengini

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ tarafından yeni alınacak olan otobüslerin ne renk olacağına halk karar verecek. Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, toplu taşıma hizmetlerinin daha hızlı, güvenli ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla 20 adet yeni otobüs alımının yapılacağı belirtildi.

malatya-buyuksehir-belediyesi-ekipleri-emanet-carsisi-dogal-urunler-pazarini-inceledi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, EMANET ÇARŞISI-DOĞAL ÜRÜNLER PAZARINI İNCELEDİ

“Kentimize Değer Yatırımların Artması İçin Her Türlü Desteğe Hazırız”

yesilyurt-belediyesi-yeni-hizmet-binasi-yerini-buldu

Yeşilyurt Belediyesi yeni hizmet binası yerini buldu

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Eski Beydağı Kampüsü Fizik Tedavi, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi Binasının Yerine İnşa Edilecek

yesilyurt-belediyesi-bes-farkli-noktaya-gunes-enerji-santrali-kuracak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, BEŞ FARKLI NOKTAYA GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURACAK

“GES Projelerimizle Enerji Yatırımlarımızı Yaygınlaştıracağız” Mollakasım mahallesinde hizmete girecek Güneş Enerji Santrali alanında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Mollakasım Mahallemize kuracağımız ve iki ay sonra faaliyete geçecek olan Güneş Enerji Santrali ile hem bölgenin enerji ihtiyacını karşılayacağız hem de belediye bütçesine 180 bin dolar ek gelir sağlamış olacağız” dedi.

battalgazi-belediyesinden-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-etkinligi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

BAŞKAN GÜDER: “HAYATI DEĞİŞTİREN KADINLARDIR” Battalgazi Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “HAYATA DOKUNAN KADINLAR” programı düzenlendi. Mövenpick otelde yapılan programa çok sayıda davetli katıldı. Özellikle depremde olağanüstü bir gayretle çalışan bayanların davet edildiği programa katılım üst düzeyde gerçekleşti.

buyuksehir-belediyesi-maca-gelen-taraftarlara--turk-bayragi-dagitacak

Büyükşehir Belediyesi Maça gelen taraftarlara Türk Bayrağı dağıtacak

GÜN MALATYASPOR’A SAHİP ÇIKMA GÜNÜ X- Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Konyaspor maçının BTC Türk Yeni Malatyaspor için önemli bir maç olduğunu ve tüm taraftarları stada beklediklerini belirterek, “7 Mart Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları taraftarlarımızı stada ücretsiz taşıyacak” dedi.

yesilyurt-belediyesi-liseler-arasi-voleybol-turnuvasinda-heyecan-yuksek

YEŞİLYURT BELEDİYESİ LİSELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA HEYECAN YÜKSEK

“Öğrencilerimizin Çabası ve Azmi, Takdire Şayan” Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan Liselerarası Voleybol Turnuvasını ziyaret ederek, öğrencilere başarı dileklerini paylaştılar.

buyuksehir-belediyesi-iyi-gunde-kotu-gunde-vatandasin-yaninda

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE VATANDAŞIN YANINDA

Malatya Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanıyor.

vali-aydin-barus-yesilyurt-belediyesinin-yatirim-alanlarini-inceledi

VALİ AYDIN BARUŞ, YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN YATIRIM ALANLARINI İNCELEDİ

“Bölgeye Değer Katan Örnek Yatırımlar” Malatya Valisi Aydın Baruş, Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarı ile Ambalaj Atığı Toplama Ayırma Tesisini ziyaret ederek, faaliyetler hakkında Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan detaylı bilgiler aldı.

baskan-guder-battalgazi-belediyesi-olarak-iyi-bir-sinav-verdik

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ BELEDİYESİ OLARAK İYİ BİR SINAV VERDİK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’da etkili olan yoğun kar yağışı sonrası 32 araç ve 400 personeliyle ilçede kar temizleme çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışmalarını denetledi. Başkan Güder, “Kar temizleme çalışmaları konusunda ekiplerimiz gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Şu an yüzde doksan oranında kapalı olan yollarımız açılmıştır. Belediye olarak iyi bir sınav verdik” dedi.

battalgazi-belediyesinde-14-subat-yogunlugu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE 14 ŞUBAT YOĞUNLUĞU

Battalgazi Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen çiftlerin fazlalığı nedeniyle her 30 dakikada bir nikah kıydı. Bu özel günde Battalgazi Belediyesi’nde 24 çift evlilik birlikteliğine 'Evet' dedi.