canlı yayın
mhp-il-baskani-samanlidan-kurban-bayrami-mesaji

MHP İl Başkanı Samanlı’dan Kurban Bayramı Mesajı

Asırlardan beri aziz milletimizin inanç ve heyecanla kutladığı, toplumsal kardeşliğin göstergesi olan, dini değerlerin tazelenerek güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı’na ulaşmış olmanın heyecanı içindeyiz.

mhp-malatya-il-kadin-kollari--baskani-selma-cicekin-bayram-mesaji

MHP MALATYA IL KADIN KOLLARI BASKANI SELMA ÇİÇEK'İN BAYRAM MESAJI

Bayram demek kucaklaşma ve kavuşma demektir. Bayram demek anlaşma, buluşma ve toparlanma anlamına gelmektedir.

--mtso-baskani-sadikoglundan-kurban-bayrami-mesaji

- MTSO Başkanı Sadıkoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı:

“Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece tüm hedeflere rahatlıkla ulaşabileceğimizi unutmayalım” Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

saadet-partisi-malatya-il-baskanliginin-temmuz-ayi-il-divan-toplantisi-il-baskani-osman-marasalinin-baskanliginda-teskilat-mensuplarinin-katilimi-ile-gerceklestirildi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın Temmuz ayı İl Divan Toplantısı İl Başkanı Osman Marasalı’nın Başkanlığında teşkilat mensuplarının katılımı ile gerçekleştirildi

. Parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantı öncesi İl Başkanı Osman Marasalı gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Marasalı açıklamasında: “Temmuz ayı içerisinde maalesef son 30, 35 yılda mutat hale gelmiş şehit haberlerinin bu ay içerisinde de devam ettiğine üzüntüyle şahit olduk. Şehit olan kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Terörün bir an önce bitirilmesi en büyük temennimiz.

mtso-baskani-sadikoglundan-lgs-tercihi-yapacak-ogrencilere-meslek-lisesi-tavsiyesi

MTSO Başkanı Sadıkoğlu’ndan LGS tercihi yapacak öğrencilere meslek lisesi tavsiyesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında imzalanan protokol kapsamında Türkiye genelinde 103 mesleki ve teknik lise proje okulu olarak belirlendi. “Diplomanız, Mesleğiniz Olacak” projesi kapsamında Malatya’da Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje ortağı olduğu okul ise Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

malatya-tso-baskani-sadikoglu-turkiyenin-otomobili-fabrikasinin-temel-atma-torenine-katildi

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, Türkiye’nin Otomobili fabrikasının temel atma törenine katıldı

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu: - “Ülkemizin 60 yıllık hayali gerçek oluyor” Türkiye’nin Otomobili'nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri'nin temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle 18 Temmuz 2020 Cumartesi günü Bursa'nın Gemlik ilçesinde atıldı.

kuluncak-belediye-baskanimiz-erhan-cengiz-in-mahalle-ziyaretleri-devam-ediyor

KULUNCAK BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ‘ İN MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ Alvar, Bicir ve Aşağı Selimli mahallelerini ziyaret etti.Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek öneri ve talepleri dinledi. Başkan CENGİZ katılımcı ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışından ödün vermeden, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek hizmetlere devam ettiklerini ifade ederek, “Modern, katılımcı, şeffaf, yerinde yönetim anlayışımızla Kuluncak İlçemiz’i tüm alanlar da büyüterek gelecek nesillere en güzel şekilde emanet etmek adına çaba sarf ediyoruz.

mtso-baskani-sadikoglunun-15-temmuz-mesaji

MTSO Başkanı Sadıkoğlu’nun 15 Temmuz Mesajı:

“15 Temmuz Destanını Milletimiz Yürekleriyle Yazdı” Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

chpde-18-il-baskanindan-ortak-deklarasyon-kurultayimizi-bir-iktidar-kurultayina-donusturerek-genel-baskanimiza-ve-calisma-arkadaslarina-omuz-verecegiz

CHP'de 18 il başkanından ortak deklarasyon: Kurultayımızı bir iktidar kurultayına dönüştürerek Genel Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına omuz vereceğiz

CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik'in çağrısı üzerine Doğu ve Güneydoğu bölgesinden 18 il başkanı, partinin 37. Olağan Kurultayı'na ilişkin ortak deklarasyon yayımladı.

kuluncak-belediye-baskani-cengiz-esnaflarimiz-ekonominin-mihenk-tasidir

Kuluncak Belediye Başkanı Cengiz: 'Esnaflarımız, ekonominin mihenk taşıdır.'

Mahalli Pazar Esnaflarını ziyaret ederek talep ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Erhan Cengiz , 'Esnaflarımız, ekonominin mihenk taşıdır.'

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucu-sivas-katliami-insanlik-sucudur-ve-bu-suc-tarihimizdeki-kara-bir-lekedir-dedi

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu “Sivas katliamı insanlık suçudur ve bu suç tarihimizdeki kara bir lekedir” dedi.

2 Temmuz 1993’te Madımak Oteli katliamın 27. Yılında hayatını kaybedenleri yaptığı yazılı açıklama ile anan Sucu, 2 Temmuz katliamında şair, yazar, sanatçı, 33 aydının ve 2 otel çalışanının yakılarak yitirmenin acısını 27 yıldır toplum olarak yaşadıklarını ifade etti. Sucu açıklamalarına, şöyle devam etti:

cumhurbaskani-erdoganin-emanetini-baskan-guder-teslim-etti

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN EMANETİNİ BAŞKAN GÜDER TESLİM ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri doğrultusunda 65 ve üzeri yaştaki vatandaşlar için hazırlattığı ‘Cumhurbaşkanlığı Paketini’ Çöşnük Mahallesi’ndeki Tahir ve Kezban Ekici (75) çiftine ulaştıran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sizler başımızın tacısınız. Sizlerin duaları bizler için çok önemli” dedi.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-yks-sinavina-giren-ogrencileri-ve-ailelerini-yalniz-birakmadi

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, YKS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

“Öğrencilerimizin Başarılarıyla Daha Güzel Bir Geleceğe Hazırlanacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencileri ve ailelerini ziyaret ederek, başarılar diledi. Başkan Çınar, öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için su, maske ve meyve suyu dağıttı.

mhp-il-baskani-mesut-samanlidan-maski-genel-mudurlugune-ziyaret

MHP İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’DAN MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mesut Samanlı, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek Genel Müdür Mehmet Yaşar Karataş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderin-babalar-gunu-mesaji

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN BABALAR GÜNÜ MESAJI

“Ailenin temel direği, çocukların ilk kahramanı babaların Babalar Günü'nü kutlu olsun” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan ve birlikteliği sağlamada; aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan tüm babaların bu özel gününü kutladığını söyledi.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-ankarada-ziyaretlerde-bulundu

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

“Yeşilyurt’umuzun Daha İyi Hizmetlere Kavuşması İçin Faydalı Görüşmeler Yaptık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un sosyal, kültürel ve tarihsel kimliğini güçlendirecek yeni yatırımların yanı sıra kentsel dönüşüm, tarımsal hizmetler, ilçenin alt ve üst yapısına yönelik yeni dönem yatırımlarının takibi için gittiği Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderin-esnaf-ziyaretleri-suruyor

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BAŞKAN GÜDER: “BİZE DÜŞEN GÖREV NEYSE ONU YERİNE GETİRMEYE HAZIRIZ” İlçedeki esnaf ziyaretlerini sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Dörtyol esnaflarını ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Başkan Güder, “Esnaflarımızın sıkıntıları noktasında Battalgazi Belediyesi olarak bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız” dedi.

baskan-cinar-ymalatyaspor-kulup-baskani-adil-gevreki-agirladi

BAŞKAN ÇINAR, Y.MALATYASPOR KULÜP BAŞKANI ADİL GEVREK’İ AĞIRLADI

“Y.Malatyaspor’un Başarılı Olması İçin Kenetlenelim” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Y.Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayarak, kulüpteki son gelişmeler üzerine fikir alış verişinde bulundu.

buyuksehir-belediye-baskani-selahattin-gurkandan-hekimhan-ilcesine-ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan Hekimhan ilçesine ziyaret

GÜRKAN: MALATYA’NIN HER NOKTASINDA YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ X- Malatya’nın bu birlik ve beraberliği Türkiye’ye örnek olacak. Bizlere bu fotoğrafı yaşatan Hekimhanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu fotoğrafı özlemişiz. Bu fotoğrafın oluşması için hizmeti adil ve adaletli bir şekilde sunmayı dün gerçekleştirdik, bugün devam ediyoruz ve yarında aynı anlayışla devam edeceğiz.

il-baskani-kirazdan-vahap-kucuke-cevap

İl Başkanı Kiraz'dan Vahap Küçük'e Cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl başkanı Enver Kiraz Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün "Bin kişiye istihdam sağlayacaktık CHP buna karşı çıktı" iddialına cevap vermek için Doğanşehir'e gitti. Yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve ilçe başkanı Kenan Erdem ile birlikte Belediye Başkanı Küçük'ün iddialarına cevap veren Kiraz "sanırım belediye başkanı yatırım yapmaktan kendisi vazgeçti" dedi.