canlı yayın
mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan--ilhanin-anneler-gunu-mesaji

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI İLHAN İLHAN'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Başkan ilhan: Annelerimizin günü kutlu olsun MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan Anneler günü olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanli-anneler-gunu-dolayisiyla-mesaj-yayimladi

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız annelerin, bu anlamlı günde bir kez daha hatırlanılması ve toplumumuzdaki vazgeçilmez önemi üzerine düşünülmesi gerekmektedir.

bimyad-baskani-apohannin-anneler-gunu-mesaji

Bimyad Başkanı Apohan’nın Anneler Günü Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Anneler Günü Mesajı yayımladı. Başkan Apohan, Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Apohan, “Anneler koşulsuz sevginin tükenmez pınarlarıdır” dedi.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-anneler-gunu-kutlama-mesaji

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI;

“Annelerimiz; Sevginin, Merhametin ve İyiliğin Sembolüdür” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Annelerimize olan manevi gönül borcumuzu kendilerine ne kadar hizmet etsek ödeyemeyiz. Annelerimizi el üstünde tutmak, onlara hak ettikleri saygı, sevgi ve hürmeti göstermek hepimizin vazifesidir. Dünyadaki hiçbir sevgi, anne sevgisinin yerini tutamaz.” dedi.

baskani-dagdan-anneler-gunu-kutlama-mesaji

Başkanı Dağ’dan Anneler Günü Kutlama Mesajı

Başkan Dağ, Annelerimiz; Sevginin, Merhametin ve İyiliğin Sembolüdür. Sevgili Peygamberimiz Şöyle Buyurmuştur. Cennet Annelerin Ayağın Altındadır.

mehmet-demirkoldan-flas-sozler-ben-federasyon-baskani-olsam-oynatmam

Mehmet Demirkol'dan flaş sözler: Ben federasyon başkanı olsam oynatmam!

Fanatik Yazarı ve spor yorumcusu Mehmet Demirkol, yayıncı kuruluş beINSPORTS'ta yayınlanan 'beIN Manşet' programında, bugün Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği liglerin 12-13-14 Haziran'da yeniden başlaması kararını yorumladı. Demirkol, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 'Liglerin devamı kararının sorumlusu Türkiye Futbol Federasyonu'dur' açıklaması hakkında da değerlendirmede bulundu.

battalgazi-mhp-ilce-baskani-ilhanin-3-mayis-milliyetcilik-gunu-mesaji

BATTALGAZİ MHP İLÇE BAŞKANI İLHAN’IN 3 MAYIS MİLLİYETÇİLİK GÜNÜ MESAJI

MHP Battalgazi ilçe Başkanı İlhan İlhan 3 Mayıs Milliyetçilik günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

chp-malatya-il-baskani-enver-kirazin-1-mayis-aciklamasi

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ın 1 Mayıs açıklaması

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “1 Mayıs, işçinin, emekçinin, çalışanın, köylünün, esnafın, ev hanımının, ezilenin, dışlananın, sömürülenin bayramıdır. Herkes bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi ezilenlerin, dışlananların, yok sayılanların yoldaşıdır, yol arkadaşıdır” dedi...

disk-genel-baskani-arzu-cerkezoglu-gozaltina-alindi

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu gözaltına alındı

Polis DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nun da aralarında bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı.

chp-il-baskani-enver-kirazin-1-mayis-mesaji

CHP İl Başkanı Enver Kiraz'ın 1 Mayıs mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “1 Mayıs, işçinin, emekçinin ve çalışanın, köylünün, esnafın, ev hanımının, ezilenin, dışlananın, sömürülenin bayramıdır. Herkes bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi ezilenlerin, dışlananların, yok sayılanların yoldaşıdır, yol arkadaşıdır” dedi.

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucudan-1-mayis-emek-ve-dayanisma-gunu-mesaji

CHP GAZİANTEP İL BAŞKANI HAYRİ SUCU’DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Koronavirüs, Önce İşçi Ve Emekçileri Vurdu. CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “Tüm emekçilerin, haklarını eşitçe ve adalet içinde alabildiği bir dünyanın hayalini kurmaya ve bu bilinç ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Sucu, “Tüm dünyanı etkisi altına alan koronavirüs salgını bile ilk önce işçi ve emekçileri vurdu. Milyonlarca işçi ve emekçi koronavirüs salgını bahane edilerek işten atıldı ya da ücretsiz izine gönderildi” ifadelerini kullandı.

mhp-malatya--il-baskani-samanlinin--ramazan-ayi-mesaji

MHP MALATYA İL BAŞKANI SAMANLI'NIN RAMAZAN AYI MESAJI

Müslümanların hayatında bazı zaman dilimlerinin farklı bir önemi ve bu zaman dilimlerinde insan ilişkilerinin farklı bir yapısı vardır. Bu farklılık önceki dönemlerde yaşatıldığı gibi günümüzde de İslam camiasında yaşanmaya çalışılmaktadır. Üç aylar diye bilinen Recep, Şaban ve Ramazan bu farlılık arz eden zaman dilimlerindendir. Üç aylarda müslüman kardeşlerimiz ibadet ve beşeri ilişkilerde daha özenli ve hassa davranırlar ve bu dönem içinde buluna kandilleri ihya etme konusunda çaba ve gayret gösterirler.

arapgir-belediye-baskani-haluk-comertoglunun-ramazan-ayi-mesaji

ARAPGİR BELEDİYE BAŞKANI HALUK CÖMERTOĞLU'NUN RAMAZAN AYI MESAJI

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Ramazan Ayının Başlangıcı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı

saadet-partisi-malatya-baskani-osman-marasali-ramazan-ayi-mesaji

SAADET PARTİSİ MALATYA BAŞKANI OSMAN MARASALI RAMAZAN AYI MESAJI

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Marasalı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Osman Marasalı mesajında şu ifadelere yer verdi:

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-ramazan-ayi-kutlama-mesaji

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI;

“Hoşgeldin 11 Ayın Sultanı, Rahmet ve Bereket Ayı” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “‘Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş’ olarak müjdelenen Ramazan Ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Yerlerin ve göklerin tek hâkimi olan Cenab-ı Allah, bu mukaddes zaman dilimini, dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız zor ve sıkıntılı günlerin geride kalmasında bir inşirah kapısı, ümmetin selameti için de vesile kılsın inşallah.”dedi.

chp-il-baskani-hayri-sucudan-ramazan-ayi-mesaji

CHP İL BAŞKANI HAYRİ SUCU’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu yayınladığı mesajla Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğuna vurgu yaptı.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhanin-ramazan-ayi-mesaji

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI İLHAN'IN RAMAZAN AYI MESAJI

MHP(Milliyetçi Harekat Partisi) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Ramazan ayının başlaması nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı. Ramazan'ın tüm İslam âlemine huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni eden Başkan İlhan mesajında şu ifadelere yer verdi: “

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderden-ramazan-ayi-mesaji

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 11 Ayın sultanı Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güder mesajında, gönüllerin hoşgörü, sevgi ve kardeşlik duygusuyla dolduğu mübarek ramazan ayının bolluk, bereket ve mutluluk içinde geçmesini diledi.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderin-23-nisan-kutlama-mesaji

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in 23 Nisan Kutlama Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, koronavirüs sebebiyle bu yıl evde kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Güder, hep birlikte daha nice güzel ve coşkulu 23 Nisan’lar için bugün evde kalmamız gerektiğini vurguladı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi bir kutlama mesajı yayımladı

battalgazi-belediye-baskani-osman-guder-kasap-balik-ve-sebze-pazarini-ziyaret-etti

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER, KASAP, BALIK VE SEBZE PAZARI’NI ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN GÜDER: “MÜCADELEMİZDEKİ ORTAK PAYDA İNSAN SAĞLIĞIDIR” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, uyulması zorunlu kurallar çerçevesinde kapatma kararının kaldırıldığı Kasap, Balık ve Sebze Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek, koruyucu maske dağıttı. Başkan Güder, “Dayanışma içinde olarak işbirliği yapma zamanıdır. Hepimizin çabası herhangi birimiz içindir. Mücadelemizdeki ortak payda insan sağlığıdır. Bu virüsü bizler hep birlikte yeneceğiz” dedi.