canlı yayın
cumhurbaskani-erdogan-30-ildeki-deneyap-teknoloji-atolyelerinin-acilisini-yapti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 ildeki "Deneyap Teknoloji Atölyeleri"nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te düzenlenen "Teknofest 2020" etkinliğinde, içerisinde Malatya’nın da bulunduğu 30 ildeki Deneyap Atölyelerinin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üretmek isteyen herkese aradığı fırsatı sunduk." derken "Teknolojinin hızına yetişmek artık bir tercih değil, mecburiyet halini almıştır. Geleceğin ürünlerinin Türk Malı damgası ile üretileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

milletvekili-cakir-ve-baskan-guderden-mhp-il-baskani-samanliya-ziyaret

MİLLETVEKİLİ ÇAKIR VE BAŞKAN GÜDER’DEN MHP İL BAŞKANI SAMANLI'YA ZİYARET

BAŞKAN GÜDER: “MALATYA'YA HİZMET İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ” AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mesut Samanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Cumhur İttifakı olarak ülkemize ve Malatya'ya hizmet için var gücümüzle çaba sarf diyoruz” dedi.

-tso-baskani-celik-kendine-koruma-kalkani-buldu

TSO BAŞKANI ÇELİK KENDİNE KORUMA KALKANI BULDU

Geçtiğimiz günlerde Tokat TSO Başkanı Ali Çelik ile ilgili haber sitemiz ve haber sitemizin sosyal medya hesabından haber nitelikli bilgi edinme ve cevap bekleyen sorular sordum.

milletvekili-kahtali-osman-guder-baskanimiz-gogsumuzu-kabartiyor

MİLLETVEKİLİ KAHTALI: “OSMAN GÜDER BAŞKANIMIZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR”

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediyesi tarafından ‘Özel Sera Projesi’ ile ekonomiye kazandırılan Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesi üzerindeki 15 dekarlık alanda incelemelerde bulunarak, “Başkanımızın yapmış olduğu çalışmalar, AK Parti ailesi olarak göğsümüzü kabartıyor” dedi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

sadikoglundan-cumhurbaskanina-tesekkur

SADIKOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANI’NA TEŞEKKÜR

MTSO BAŞKANI Sadıkoğlu’ndan Cumhurbaşkanına 6. Bölge Teşekkürü Başkan Sadıkoğlu: “6. Bölge Teşvikleri devam edecek, Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi sunarım”

kizilay-baskani-ramazan-soylunun-aci-gunu-ablasi-hakka-yurudu

Kızılay Başkanı Ramazan Soylu’nun acı günü; ablası hakka yürüdü

Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’nun acı günü…Başkan Soylu’nun bir süredir rahatsız olan ablası vefat etti.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinari-duygulandiran-karsilama

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’I DUYGULANDIRAN KARŞILAMA

“Sağlıklı ve Dinamik Bir Şekilde Görevimizin Başındayız” Koronavirüs tedavisini başarıyla atlatıp ikinci testi negatif çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, mesaisine başlamak üzere geldiği Hizmet Binası önünde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personeller tarafından çiçeklerle karşılanınca duygusal bir atmosfer yaşandı.

baskan-guder-82-belediye-baskani-arasindan-6nci-oldu

BAŞKAN GÜDER, 82 BELEDİYE BAŞKANI ARASINDAN 6’NCI OLDU

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, SONAR Araştırma şirketi tarafından yapılan kamuoyu araştırmasında, pandemi döneminde yaptığı çalışmalar, belediye hizmetleri ve sosyal yardımlarla Türkiye genelinde 82 belediye başkanı arasında 6'ncı oldu.

kuluncak-belediye-baskani-erhan-cengizin-30-agustos-zafer-bayrami-mesaji

KULUNCAK BELEDİYE BAŞKANI ERHAN CENGİZ'İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. “Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin en şanlı günlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkanımız Erhan CENGİZ; “Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun ve Türk Milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğinin dosta düşmana ilan edildiği 30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin Ordusuyla bütünleştiği, ayağındaki çarığı, torbasındaki azığı paylaştığı, gözünü kırpmadan canını vatanı uğruna feda ettiği bir mücadelenin sonucudur. Bu zaferle şanlı bayrağımız masmavi göğümüzde dalgalanmaya devam etmiş, ezanımız dinmemiş, bedenimiz de ruhumuz da asla esaret altında kalmamıştır.

mhp-kadin-kollari-il-baskani--selma-cicekin-30-agustos--zafer-bayrami-mesaji

MHP Kadın kolları İl Başkanı Selma Çiçek'in 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Bugün Türk tarihinin ve Cumhuriyet tarihimizin kazanılmış en büyük zaferlerinden birini hep birlikte kutluyoruz. 30 Ağustos bir yanıyla

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhanin-30-agustos-zafer-bayrami-mesaji

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’ın 30 Ağustos Zafer Bayram’ı mesajı;

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan 30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle yayınladı mesajında şunları söyledi “26 Ağustos 1071’de Malazgirt zaferiyle bu topraklara mührünü vurup , hakimiyetini ilan eden Türk milleti..

belediye-baskani--erhan-cengiz-muharrem-ayi-nedeniyle-bir-kutlama-mesaji-yayinladi

Belediye Başkanı Erhan CENGİZ Muharrem ayı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

Başkan CENGİZ yayınladığı kutlama mesajında; ' Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem Ayı'nın İslâm tarihinde dönüm noktası olabilecek olayların yaşandığı ve çok faziletli, içinde bulunan aşure de yeni başlangıçlar, yeni mutluluklar olarak kabul edilmektedir.

adil-baskani-destekliyorum

“Adil başkanı destekliyorum”

“Adil başkanı destekliyorum” Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şevket Keskin, “Bu süre içerisinde yeni bir yönetim kurulacak, transfer yapılacak. Ben, Adil başkanı destekliyorum. Camia olarak Adil başkanı destekliyoruz. İnşallah başarılı olur. Çıktı özür diledi, ‘bir hata yaptım’ dedi. Özür dilemekte büyük bir erdemdir. Adil başkanın bu işi çok iyi götüreceğine ben yürekten inanıyorum” dedi. Keskin, Süper Lig’de yoluna devam edecek olan Yeni Malatyaspor ile ilgili son günlerde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

kizilay-genel-baskani-kiniktan-baskan-gurkana-ziyaret

Kızılay Genel Başkanı Kınık’tan Başkan Gürkan’a ziyaret

GÜRKAN: KIZILAY’IN ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’da bulunan Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

chp-malatya-il-baskani-enver-kirazin-myk-degerlendirmesi

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ın MYK Değerlendirmesi

25-26 Temmuz’da gerçekleştirilmiş olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37. Olağan Kurultayı’nın ardından Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bugün itibariyle MYK’yı belirledi.

--malatya-tso-baskani-sadikoglu

- Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu:

“OYAK yetkilileriyle görüştük, her türlü desteğe hazır olduğumuzu ilettik” - “İstihdamı arttıracak ve milli ekonomiye katkı sağlayacak yatırımları önemsiyoruz

mesob-baskani-sevket-keskinin-bayram-mesaji

MESOB BAŞKANI ŞEVKET KESKİNİN BAYRAM MESAJI

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’in Kurban Bayramı Mesajı şöyle: “Yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-sehit-ailelerine-bayram-ziyareti

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

“Şehitlerimizin Aileleri Başımızın Tâcıdır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eşi Semra Çınar ile birlikte Malatya’lı Şehit Polis Memuru Hasan Yıldırım ile Şehit Jandarma Piyade Onbaşı Ali Seydi Özdemir’in aile yakınlarını Kurban Bayramı nedeniyle ziyaret etti.

malatya-ticaret-borsasi-baskani-ozcandan-kurban-bayrami-kutlama-mesaji

MALATYA TİCARET BORSASI BAŞKANI ÖZCAN’DAN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.