canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhanin-24-kasim-ogretmenler-gunu-mesaji---

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’ın 24 kasım öğretmenler günü mesajı:

Günümüzde hızla gelişen ve değişen Dünya’mızı Türk ve Müslüman olarak okumak ve anlamak yolunda, ülkemiz gençliğinin, ilim merkezinde, fikir ve ruh dünyalarını şekillendirmek gibi mühim bir vazifenin temel taşı olarak gördüğümüz öğretmenlerimizi hatırladığımız gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü idrak etmekteyiz.

koop-baskani-celik-yine-ara-gazi-verdi

Koop Başkanı Çelik Yine ARA GAZI verdi..

2016 yılında kurulan 2020 yılında taşınılmış olacak denilen S.S. Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı kooperatifinde YALAN üstüne YALAN

mhp-malatya-il-baskani-samanlidan-10-kasim-ataturku--anma-mesaji

MHP MALATYA İL BAŞKANI SAMANLI'DAN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 82’nci yıldönümünde, rahmet ve minnetle anıyoruz.

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucudan-10-kasim-mesaji

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu’dan 10 Kasım Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 10 Kasım Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Atatürk, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya görüşü ile yüzyılın yetiştirdiği bir dahi olarak tarihe geçmiştir.

mtb-baskani-ozcandan-10-kasim-mesaji

MTB BAŞKANI ÖZCAN'DAN '10 KASIM' MESAJI

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Özcan mesajında, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete uğurlandığı günün yıl dönümünde, özlem, saygı ve rahmetle andıklarını belirterek, şunları kaydetti

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhannin-mevlid-kandili-mesaji

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’nın Mevlid kandili mesajı;

Rahmet, Merhamet ve imanın miracı Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) bizim rehberimizdir.... Bugün muazzam bir doğuşun, beşeriyeti, mahlûkatı baştan başa kuşatan rahmet ışığının yeryüzüne şeref verişinin yıl dönümüdür.

unlu-is-adami-tso-baskani-celik

Ünlü İş Adamı TSO Başkanı Çelik

Açıklayamazsan, bir başka kuruluşu zan altına alarak servis yaptığın o belgenin altında kalıp EZİLİRSEN ve BAKIŞ GAZETESİ olarak belgeleriyle açıklama yaparsam sen ne yapacaksın Saygın, İtibarlı, Ünlü İş Adamı TSO Başkanı Dr. Ali Çelik.

baskan-cinar-cumhurbaskani-erdogani-bagrina-basan-malatyalilara-tesekkur-etti

BAŞKAN ÇINAR, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I BAĞRINA BASAN MALATYALILARA TEŞEKKÜR ETTİ

“Cumhurbaşkanımızı En Güzel Şekilde Ağırlamanın Onurunu Yaşadık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Türkiye'nin geleceğine ömrünü vakfeden, İslam coğrafyasının yegâne umudu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde ağırlamanın onurunu yaşadık. Tarihi buluşmada Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh gösterip her zaman olduğu gibi yine bağrına basan Malatya’lı hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

cumhurbaskani-sayin-recep-tayyip-erdogan-malatyada

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Malatya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Malatya İl Kongresi ile Malatya’da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katılmak üzere, 25 Ekim 2020 tarihinde Malatya’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

baskan-guder-projeyi-cumhurbaskani-erdogana-sunacak

BAŞKAN GÜDER, PROJEYİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SUNACAK

MALATYA’YA YENİ BİR CAZİBE MERKEZİ KAZANACAK Battalgazi’de hayata geçirdiği vizyon projeler ile ilçenin güzelliğine güzellikler katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yıldıztepe’de yapmayı planladığı, içerisinde ise seyir terası, teleferik, restaurant, adrenalin park, amfi tiyatro ve konser alanının yer alacağı Yıldıztepe Rekreasyon Projesini, Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunacak.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhandan-malatya-il-emniyet-mudurlugune-ziyaret

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan ilhan’dan Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaret;

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan ilhan İl emniyet müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti. İlhan İlhan Emniyet müdürümüz Sayın Ercan Dağdeviren’e göstermiş olduğu ilgi,

milletvekili-calik-ile-belediye-baskani-cinar-ozal-mahalle-sakinleriyle-biraraya-geldi

MİLLETVEKİLİ ÇALIK İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ÖZAL MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

“Özal Mahalle Sakinlerimizin Tapu Sorununu Çözdük” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasında Özal Mahallesi sakinleriyle tapu sorunlarının çözüme kavuşması noktasında istişare toplantısı düzenlediler. Toplantıdan çıkan güzel sonuçlar, mahalle sakinlerini mutlu etti.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhandan-can-azerbaycana-bayrakli-dastek

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI İLHAN'DAN CAN AZERBAYCAN'A BAYRAKLI DASTEK

MHP Battalgazi İlçe Teşkilatı Azerbaycan’a Destek amaçlı esnaflara Azerbaycan Bayrağı dağıttı. MHP Battalgazi ilçe Başkanı İlhan İlhan ve yönetim kurulu üyeleri Şehir merkezinde bulunan iş yerlerine giderek esnaflara Azerbaycan bayrağı..

il-baskani-samanli-19-ekim-muhtarlar-gunu-basin-aciklamasi

İl Başkanı Samanlı 19 Ekim Muhtarlar Günü Basın Açıklaması

Devlet ile vatandaşlar arasında köprü görevi görerek, önemli görevler üstlenen muhtarlarımız yerel hizmetlerin de lokomotifidir.

ak-parti-malatya-il-baskani-kocadan-kongreye-davet

AK Parti Malatya İl Başkanı Koca'dan kongreye davet

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 25 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek 7. Olağan İl Kongresi'ne vatandaşları davet etti.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-16-ekim-dunya-gida-gununu-kutlad

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜNÜ KUTLAD

“İyi Tarım Uygulamalarını, Yeşil Gıda Seracılık Yatırımlarıyla Destekliyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İyi tarım uygulamalarıyla sürdürülebilir ve güvenilir gıda üretiminin sağlandığı, tüm insanların sağlıklı ve yeterli çeşitlilikte gıdaya ulaşabildiği bir dünya temennisiyle 16 Ekim Dünya Gıda Gününü tebrik ediyorum.” dedi.

-tso-baskani-bocalamaya-basladi

TSO BAŞKANI BOCALAMAYA BAŞLADI

TSO Başkanı itibarlı işadamı Saygın Doktor Ali Çelik'e Bakış gazetesi olarak diyoruz ki, HER KES KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLESİN.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.