canlı yayın
657-donum-araziye-coktuler-

657 Dönüm Araziye Çöktüler !

TARIM arazileri üzerine KAÇAK yapılanmada ÇIKAR amaçlı KAÇAK SU vb. işlemler ile GELİR elde ederek Toprak bütünlüğünün bozulmasına müsaade edip her türlü tarımın yapılmasına engel oldular ve kaçak yapılanmadan dolayı HAKSIZ KAZANÇ sağlandı.

-danistay-son-noktayi-koydu-tarim-arazisi

DANIŞTAY SON NOKTAYI KOYDU ‘TARIM ARAZİSİ’

DANIŞTAY ın verdiği karar uyacak mı? İmara açılan TARIM alanlarını tekrar tarıma kazandıracaklar mı? Yoksa RANT ın peşinde koşmaya devam mı edecekler? İmara açılarak bina ve işyeri yapılan tarım arazileri üzerindeki binalar yıkılacak mı?

tarim-arazisidir

TARIM ARAZİSİDİR

Yüce Türk Milleti adına İstinaf Başvurusunda karar verildi.Tokat İli Emirseyit Belediyesi Kömeç ve Büyük yıldız köyleri arasında kalan eski Turhal yolu kenarındaki arazilerin tarım dışı kullanılmasına müsaade edilmedi.

sulama-kanallari-kuluncak-ilcesinde-2-bin-600-dekar-tarim-arazisine-hayat-verecek

SULAMA KANALLARI KULUNCAK İLÇESİNDE 2 BİN 600 DEKAR TARIM ARAZİSİNE HAYAT VERECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü DAP ile ortak yürütülen projeler kapsamında Kuluncak İlçesi Kaynarca Mahallesine açık sistem sulama kanalı inşa ediyor.

-tokatta-organize-isler-

TOKAT’TA ORGANİZE İŞLER !

Tokat’tayız.. Bakış Gazetesi kamuoyunu aydınlatma Kamuyu bilgilendirme ilkesini ön planda tutarak yayın hayatına devam edip her hafta bir il haber serimizde Tokat’tayız.

ozellestirme-olsun

Özelleştirme Olsun..

Mademki eski fabrika ARAZİLERİ peşkeş çekilecek. Arazide gözleri var.

turgevemi-verildi

TÜRGEV'EMİ VERİLDİ?

Eski hal binası arazisi TÜRGEV’e mi devredildi?