canlı yayın
-tokat-gu-universitesi-rektoru-prof-dr-bunyamin-sahine-soruyoruz

TOKAT GÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e Soruyoruz

Cumhurbaşkanına nasıl hesap vereceksiniz? Hakikaten Rektörlük tam olarak ne demek? Kendini la-Yüsel görmek mi demek. Siz Rektör atanınca yaptığınız her uygulama doğru mu olacak.? Cumhurbaşkanlığı genelgesini yok sayın, Mahkeme kararını yok sayın, Yetkili Sendika talebini yok sayın, Sayın Rektör; Size kim dur diyecek?

tokat-gop-universitesi-rektoru-kamuyu-zarara-ugratiyor

TOKAT GOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KAMUYU ZARARA UĞRATIYOR

EBS 1 Nolu Şube Başkanı Ceylan, “TOGÜ verdiği yanlış kararla hem öğretmenin hak edişini hem de 2.500 TL mahkeme masraflarını ödemek zorunda. Bu devletin imkânlarının heba edilmemesi gerekir.

bursada-universiteliler-su-indirimini-cig-kofte-partisiyle-kutladi

Bursa’da Üniversiteliler su indirimini çiğ köfte partisiyle kutladı

Bursa’da anaokulundan üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde önemli yatırımlar yapıp, öğrencilerin yanında olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olacak bir karara daha imza attı.

yesilyurt-belediyesinden-universiteli-genclere-destek

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE DESTEK!

“Üniversiteli Öğrencilerimizin Yanındayız” Yeşilyurt Belediyesi, Malatya İnönü Üniversitesi ve Turgut Özal Üniversitesine kayıtlarını yaptıracak olan üniversite öğrencilerini yurt işlemlerini tamamlayana kadar Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğünden devr edilen sosyal tesislerinde misafir edecek.

kamu-universite-sanayi-isbirligi-toplantisi-yapildi

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantısı Yapıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Taşra Teşkilatı Yönetmeliğine istinaden Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) İl Planlama ve Geliştirme Kurulu’nun 2020 Aralık ayı toplantısı Valimiz Davut GÜL başkanlığında videokonferans yöntemi ile yapıldı.

malatya-turgut-ozal-universitesi-ile-arapgir-belediyesi-arasinda-isbirligi-protokolu

MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İLE ARAPGİR BELEDİYESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ARGE ve ÜRGE İş Birliği Düzenlenen protokolde Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile Malatya Arapgir Belediyesi arasında bölgenin gelişmesine ve yeni istihdam imkânlarının oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla başta yöresel ürünler olmak üzere ARGE (Araştırma ve Geliştirme) ve ÜRGE (Ürün Geliştirme) faaliyetlerini yürütmek üzere iş birliği protokolü yapıldı.

baskan-guder--turgut-ozal-universitemizde-bizim-ortak-paydamizdir

BAŞKAN GÜDER, “ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTEMİZ’DE BİZİM ORTAK PAYDAMIZDIR”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ’NDE ASFALT SERİMİ YAPTI Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, konforlu ve güvenilir bir ulaşım için asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin yer aldığı arazi yolunda yeni asfaltlama çalışması yapan Battalgazi Belediyesi ekipleri, 2 bin metrelik satıh kaplama asfalt çalışmasını tamamladı. Yolların yenilenmesiyle Malatya Turgut Özal Üniversitesi yeni eğitim dönemine hazır hale getirilmiş oldu.

oxford-universitesi-profesoru-corona-virus-ortaya-cikmadan-once-yillarca-pusuda-bekledi

Oxford Üniversitesi profesörü: Corona virüs ortaya çıkmadan önce yıllarca pusuda bekledi

Oxford Üniversitesi'den Profesör Dr. Tom Jefferson, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) daha önceki yıllarda İspanya, İtalya ve Brezilya’dan alınan kanalizasyon suyu örneklerinde görüldüğünü ve uygun çevre koşullarının ortaya çıkmasının ardından mutasyona uğrayarak salgını yarattığını açıkladı.

mtu-malatya-turgut-ozal-universitesi--2-yasinda

MTÜ (Malatya Turgut Özal Üniversitesi ) 2 Yaşında

-Rektör Karabulut: “MTÜ model alan değil, model olan bir üniversitedir” Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, üniversitenin 2, kuruluş yılına girdiğini belirterek, “Kısa sürede model alan değil, model olan, yeni nesil bir üniversite olma hedefiyle kuruluş, kurumsal ve akademik çalışmalar anlamında önemli gelişmeler gerçekleştirildi” dedi.