canlı yayın
vali-barus-madalya-kazanan-ogrencileri-makaminda-agirladi

Vali Baruş, Madalya Kazanan Öğrencileri Makamında Ağırladı

28 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde düzenlenen 5 nci Dünya Helal Zirvesi 7 nci İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarında Malatya Valiliği tarafından stand açılarak tanıtım faaliyetlerinde bulunuldu. Malatya Valiliğinin koordinesinde Malatya Aşçılar Derneği ile Aslantepe Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Malatya yemek kültürü, kayısı ve diğer yöresel ürünlerin tanıtımı ve ikramı yapıldı.

malatya-tsodan-ogrencilere-destek

MALATYA TSO’DAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Hatunsuyu İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

turk-ogrenci-abdden-pentatlon-madalyasiyla-dondu

TÜRK ÖĞRENCİ ABD’DEN PENTATLON MADALYASIYLA DÖNDÜ

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Neva Naz Güvenç, ABD’de yapılan UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası’nda dünya 4.’sü oldu. Türkiye Milli Pentatlon Takımı adına müsabakaya katılan genç sporcu, “Türkiye’yi başarıyla temsil ettiğim için çok mutluyum” dedi.

baskan-guder-ogrencilerle-bulustu

BAŞKAN GÜDER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Gençlerle Geleceğe Doğru’ projesi kapsamında Fatih Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencileri ile söyleşi yaptı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Gençlerle Geleceğe Doğru’ projesi kapsamında Fatih Anadolu Lisesini ziyaret etti. Başkan Güder, 12.sınıf öğrencileriyle söyleşi yaparak tecrübelerini paylaştı. Okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı söyleşide öğrencilere bol bol kitap okuma tavsiyesin de bulunan Başkan Güder, “Gençliğimize sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek bizim boynumuzun borcudur. Gençliğimiz bizim geleceğimizdir. Gelecekte bizim yerimizde sizler olacaksınız" dedi.

battalgazi-belediyesinden-ogrencilere-sinema-etkinligi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SİNEMA ETKİNLİĞİ

Battalgazi Belediyesince çocuklara sinemayı sevdirmek amacıyla Göller ve Karaköy Mahallesinde ikamet eden ve hayatlarında hiç sinemaya gitmemiş çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kültür sanat etkinlikleri kapsamında önemli bir projeye imza attı. Göller ve Karaköy Mahallesinde ikamet eden ve hayatlarında hiç sinemaya gitmemiş çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. ‘Aslan Kral’ isimli çizgi filmi izleyen çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de düzenlenen sinema etkinliğinde çocuklarla birlikte çizgi film izledi. Belediye binasında bulunan konferans salonunda izletilen çizgi filmin sonunda çok eğlendiklerini belirten çocuklar, Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini ilettiler.

ogretmen-ve-ogrencilerden-baskan-gurkana-ziyaret-

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

İlköğretim Haftası nedeniyle Yeşilyurt Emin Bitlis İlkokul Öğretmenleri ve öğrencileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler.

mhp-battalgazi-ilce-baskanligindan-ogrencilere-kirtasiye-yardimi

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA BATTALGAZİ İLÇE TEŞKİLATI olarak ;Yaklaşık on beş gün önce başlattığımız ''Her kalem bir umut olur. Her umut bir çocuğu kurtarır.''adı altında başlattığımız ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı kampanyamızdan bugüne kadar yeşilyurt ilçemizde bulunan melekbaba semt konağında,suluköyde iki okulda yeşiltepede üç okul, çarmuzu'da iki okul mahmudu'da bir okul battalgazi ilçemizde hatunsuyunda iki okul, hasırcıda bir okul ve merkezde bir okul olmak üzere toplamda on üç okulumuza 1071 öğrencimize 7497 parça kırtasiye yardımlarımızı ulaştırdık

doga-koleji-ogrencileri-yeni-egitim-ogretim-yilina-merhaba-dedi

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA “MERHABA” DEDİ

Yaz tatili bitti, milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için sınıflarda ders zili çaldı. Doğa Koleji Kampüsleri’nde okulun ilk günü coşkulu geçti. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “Yeni eğitim-öğretim yılına binlerce öğrenci ve öğretmenimizle ‘merhaba’ dedik. Nitelikli eğitim anlayışımızla; veli, öğrenci ve okul iş birliği ile yeni döneme tam kadro hazırız. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında, yeni öğrencilerimizle buluşmanın heyecanıyla, topluma faydalı bireyler yetiştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

vali-barus-ogrencilerin-okul-heyecanina-ortak-oldu

Vali Baruş Öğrencilerin Okul Heyecanına Ortak Oldu

Malatya'da yaz tatilinin ardından yaklaşık 174 bin öğrenci ve 13 bini aşkın öğretmen, 2019-2020 yeni eğitim öğretim yılına bugün çalan ilk ders ziliyle başladı.

ogrencilerden-tarih-ve-dogaya-yolculuk

Öğrencilerden tarih ve doğaya yolculuk

Darende’den Malatya Büyükşehir Belediyesinin misafiri olan 70 Kuran kursu öğrencisi Malatya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini gezme ve yakından tanıma imkânı buldular.

baskan-guder-yaz-okuluna-katilan-ogrencilerle-piknikte-biraraya-geldi

BAŞKAN GÜDER, YAZ OKULUNA KATILAN ÖĞRENCİLERLE PİKNİKTE BİRARAYA GELDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Yaz Okulu’na katılan öğrencilerle piknikte bir araya geldi. Başkan Güder, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz neslimizi en güzel şekilde yetiştirmek, onlara vatan, millet, bayrak sevgisini, aşılamamız gerekiyor” dedi.

vali-gul-ogrenciler-ikamet-ettikleri-yerdeki-okula-kaydolacak

Vali Gül, “Öğrenciler ikamet ettikleri yerdeki okula kaydolacak”

Gaziantep Valisi Davut Gül, 2018-2019 eğitim öğretim yılı yılsonu değerlendirme toplantısında okul müdürleri ile bir araya geldi. Gül, burada yaptığı konuşmada öğrenciler ikamet ettikleri yerdeki okula kaydolması noktasında okul müdürlerini uyardı.

universitede-tekstil-bolumunu-sececek-ogrencilere-super-burs

Üniversitede Tekstil Bölümünü seçecek öğrencilere süper burs

Gaziantep Valisi Davut Gül’ü ziyaret eden Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Başkanı Fikret Kileci, Tekstil, Konfeksiyon ve Deri İhracatçıları Birliği’nin sektöre nitelikli eleman yetiştirmek amacıyla bu yıldan itibaren üniversitelerin tekstil bölümlerini tercih eden öğrencilere aylık asgari ücret kadar burs verileceğini söyledi.

nizipli-basarili-ogretmen-ve-ogrenciler-odullendirildi

Nizipli Başarılı Öğretmen ve Öğrenciler Ödüllendirildi

Çeşitli spor dallarında Uluslararası, Türkiye ve Bölge dereceleri elde eden Nizipli öğrenciler ile bu başarılarda pay sahibi olan öğretmenlerimiz düzenlenen törenle ödüllendirildi.

kaymakam-duran-ve-kircuval-ogrencilerin-karne-heyecanina-ortak-oldu

KAYMAKAM DURAN VE KIRÇUVAL, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Malatya'da, 2018- 2019 eğitim- öğretim dönemi tamamlanırken, 174 bin 50 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline başladı. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ve Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, Gazi ve Cengiz Topel İlkokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı.

suriyeli-ogrencilere-trafik-egitimi-verildi

SURİYELİ ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Küçük yaşta çocuklarda trafik bilincinin oluşturulması için Battalgazi Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda eğitimlere devam ediliyor. Battalgazi Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda bu kez sosyal uyum etkinliği kapsamında Suriyeli öğrencilere trafik eğitimi verildi.

baskan-guder-ozel-gereksinimli-ogrenciler-ve-aileleri-ile-iftar-yapti

BAŞKAN GÜDER, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLER VE AİLELERİ İLE İFTAR YAPTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, özel gereksinimli öğrenciler ve aileleri ile iftarda bir araya geldi. Başkan Güder, 2 yıl önce hizmete sunulan Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nin önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirterek, “Bizler, sosyal belediyeciliğin gereği olarak bu sorumluluğu yerine getirmek için azami gayret sarf ediyoruz” dedi.

mtude-sosyal-ve-kulturel-etkinlikler-ogrenciler-icin-kredi-notu-olacak

MTÜ’de sosyal ve kültürel etkinlikler öğrenciler için kredi notu olacak

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, üniversitede düzenlenen kültürel ve sosyal etkinliklerin topluma hizmet dersi olarak uygulanacağını ve öğrencilerin bu kapsamda kredi notu alacağını açıklayarak, “Biz öğrencilerimize bir nevi üniversitenin kapılarını hem topluma hizmet alanında, hem sosyal alanda gelişme anlamında elimizden geldiğince açtık.” dedi.

mtude-sosyal-ve-kulturel-etkinlikler-ogrenciler-icin-kredi-notu-olacak

MTÜ’de sosyal ve kültürel etkinlikler öğrenciler için kredi notu olacak

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, üniversitede düzenlenen kültürel ve sosyal etkinliklerin topluma hizmet dersi olarak uygulanacağını ve öğrencilerin bu kapsamda kredi notu alacağını açıklayarak, “Biz öğrencilerimize bir nevi üniversitenin kapılarını hem topluma hizmet alanında, hem sosyal alanda gelişme anlamında elimizden geldiğince açtık.” dedi.

yesilyurt-myo-ogrencileri-kendi-tasarimlarindan-olusan-defile-duzenledi

Yeşilyurt MYO öğrencileri kendi tasarımlarından oluşan defile düzenledi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Yeşilyurt Meslek Yüksekokulu Moda ve Tasarım Bölümü öğrencileri tarafından tasarlanarak hazırlanan kıyafetler Bahar Defilesi sunuldu. Öğrenciler defilede bayrak, vatan ve kadına yönelik şiddeti içeren temaları da vurguladılar.