canlı yayın
saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

ilkokulda-338800-suriyeli-ogrenci-okuyor

İlkokulda 338.800 Suriyeli öğrenci okuyor

70 bin mülteci Türkçe öğrendi CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, devlet üniversitelerinde eğitim alan Suriyeli ve Libyalı lisans, ön lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin sayılarının açıklanması istemiyle Milli Eğitim Bakanlığına yazılı soru önergesi verdi. Ömer Fethi Gürer’in önergesini yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ülkemizdeki devlet üniversitelerinde 73 bin 570 Suriyeli ve 2006 Libyalı öğrencinin, lisans, ön lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimi aldığını bildirdi. Bakan Selçuk, ülkemizde Türkçe kurslarına katılan mülteci sayısının ise 70 bin 921 olduğunu açıkladı.

il-milli-egitim-muduru-battal-kanbay-yazihan-ilcesindeki-ogretmen-ve-ogrencileri-okullarindan-ziyaret-etti

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay Yazıhan İlçesindeki Öğretmen ve Öğrencileri Okullarından Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay Yazıhan İlçesine ziyarette bulunarak, İlçedeki öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

baskan-guder-yuz-yuze-egitime-baslayan-ogrencileri-yalniz-birakmadi

BAŞKAN GÜDER, YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Eğitim Bakanlığının aldığı yüz yüze eğitim kararı ile okula yeniden başlayan Hacı Hüseyin Kölük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencilerinin heyecanına ortak olarak, tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi dersler dilediğinde bulundu.

teknofest-yarismasinda-odul-kazanan-ogrencilerden-baskan-gurkana-ziyaret

TEKNOFEST YARIŞMASINDA ÖDÜL KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

ÇOCUKLARIMIZA GÜVENİRSEK ELDE EDEMEYECEKLERİ BAŞARI YOKTUR · Gürkan, “TEKNOFEST 2020 Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali’nde yapılan 21 kategorideki yarışmalara katılarak üstün başarı gösteren gençlerimizi yürekten kutluyorum. Gelecek nesiller sizlerin omuzları üzerinde yükselecektir” dedi.

yesilyurtta-ihtiyac-sahibi-ogrenciler-icin-tablet-bagisi-kampanyasi-baslatildi

YEŞİLYURT’TA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER İÇİN TABLET BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI

“Bir Tablet Bağışla Eğitimin Kalbine Dokun” Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet bağış kampanyası başlattı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, projeye 200 tablet bağışında bulunduklarını açıkladı

teknofest-2020-katilimcisi-ogrenciler-savunma-alanindaki-projelerini-babda-tanitti

TEKNOFEST 2020 katılımcısı öğrenciler, savunma alanındaki projelerini Bab'da tanıttı

TEKNOFEST 2020 katılımcısı öğrenciler, savunma alanında tasarladıkları projeleri Suriye'nin kuzeyindeki Bab'da tanıtma imkânı buldu. Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020 katılımcıları, dün kendilerini ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan aldıkları söz üzerine, Fırat Kalkanı Harekâtı’yla terörden arındırılan Bab'ı ziyaret etti.

baskan-cinardan-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-kayisi-dezenfektan-ve-maske-hediyesi

BAŞKAN ÇINAR’DAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ, KAYISI, DEZENFEKTAN VE MASKE HEDİYESİ

“Çocuklarımızın Mutlu Anlarına Şahitlik Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mehmet Emin Bitlis İlkokulunda düzenlenen 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi açılış programlarına katılarak çocuklara kırtasiye malzemesi, dezenfektan seti, kayısı ve maske hediye etti.

vali-barus-lgsden-tam-puan-alan-ogrencileri-odullendirdi

Vali Baruş LGS'den Tam Puan Alan Öğrencileri Ödüllendirdi

Vali Baruş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında başarılı olup tam puan alan öğrencileri ödüllendirdi.

mtso-baskani-sadikoglundan-lgs-tercihi-yapacak-ogrencilere-meslek-lisesi-tavsiyesi

MTSO Başkanı Sadıkoğlu’ndan LGS tercihi yapacak öğrencilere meslek lisesi tavsiyesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) arasında imzalanan protokol kapsamında Türkiye genelinde 103 mesleki ve teknik lise proje okulu olarak belirlendi. “Diplomanız, Mesleğiniz Olacak” projesi kapsamında Malatya’da Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje ortağı olduğu okul ise Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

vali-barus-ogrenciler-sportif-faaliyetlerden-geri-kalmamali

Vali Baruş, Öğrenciler Sportif Faaliyetlerden Geri Kalmamalı

Vali Aydın Baruş, voleybol sahası, futbol sahası ve basketbol sahası olmak üzere spor alanı eksikliği bulunan okullarda incelemelerde bulundu.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-yks-sinavina-giren-ogrencileri-ve-ailelerini-yalniz-birakmadi

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, YKS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

“Öğrencilerimizin Başarılarıyla Daha Güzel Bir Geleceğe Hazırlanacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencileri ve ailelerini ziyaret ederek, başarılar diledi. Başkan Çınar, öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için su, maske ve meyve suyu dağıttı.

baskan-guder-yksye-girecek-ogrencilere-basarilar-diledi

BAŞKAN GÜDER YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

GÜDER: “OKULLARIMIZ’DA ÖĞRENCİ SAĞLIĞI ÇİN TÜM HİJYEN ÇALIŞMALARI YAPILDI” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan üniversite adaylarına başarılar diledi.

malatyada-yksye-girecek-ogrencilere-ulasim-ucretsiz

MALATYA'DA YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

27 - 28 Haziran tarihlerinde YKS’ye girecek adaylar, Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından sınav giriş belgesini göstererek ücretsiz yararlanacaklar.