canlı yayın
buyuksehirden-lgs-giren-ogrencilerin-velilerine-ikramlar

BÜYÜKŞEHİR’DEN LGS GİREN ÖĞRENCİLERİN VELİLERİNE İKRAMLAR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, öğrenci velilerinin heyecanlarını paylaşarak öğrencilere başarılar diledi.

buyuksehir-belediyesine-ait-toplu-ulasim-araclari-lgs-ogrencilerine-ucretsiz

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE AİT TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI LGS ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ’ye ait otobüslerin 20 Haziran Cumartesi günü Liselere Geçiş Sınavına (LGS) katılacak olan öğrencilere ücretsiz olarak hizmet verecek. Malatya’da Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında yapılacak olan merkezi sınava girecek öğrenci sınav giriş belgesini göstererek refakatçisi ile birlikte Büyükşehir Belediyesine ait toplu ulaşım araçlarından 07.30 ile 14.00 saatleri arasında ücretsiz olarak faydalanacak.

battalgazi-belediyesinden-ogrencilere-sinav-jesti

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SINAV JESTİ

Battalgazi Belediyesi’ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Haziran ayı sonunda yapılacak olan YKS sınavına hazırlanan 4 bin 500 öğrencinin motivasyonunu arttırmak amacıyla “Gençliğimiz Geleceğimizdir” projesi kapsamında Powerbank hediye edildi. Battalgazi Belediyesi ekipleri ilçede sınava girecek öğrencileri tespit ederek hediyelerini takdim ediyorlar.

mhpli-aycan-ogrenci-kredi-borclari-ertelensin

MHP'li Aycan 'Öğrenci kredi borçları ertelensin'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, yükseköğrenim kredisi kullanan gençlerin korona virüs salgını döneminde sıkıntı yaşadığını söyledi. Aycan, "Birçok genç çalışamadığından ve işsiz olduğundan kredi borçlarını ödeyememektedir. Bu nedenle gençlerin kredi borcu ödemeleri ertelenmeli ve bu dönem için faiz işletilmemelidir. Kredi borçlarının işe girene kadar ertelenmesi en uygun uygulama olacaktır" dedi.

mtu-teknik-ve-teknoloji-alt-yapisi-ogrencilerin-imkanina-sunuldu

MTÜ teknik ve teknoloji alt yapısı öğrencilerin imkanına sunuldu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Covid-19 salgını nedeniyle Malatya’ya dönen tüm üniversite öğrencilerinin Bahar Dönemi Final ve Bütünleme sınavlarına hazırlanırken ihtiyaç duyulması halinde üniversitenin teknik ve teknolojik alt yapısı ile eğitim donanımlarından yararlanabileceklerini bildirdi.

agbaba-bitirin-artik-binlerce-ogrencinin-okul-cilesini

Ağbaba; 'Bitirin Artık Binlerce Öğrencinin Okul Çilesini'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “yapımı yılan hikayesine dönen Cemal Gürsel Mahallesi’ndeki okul projesiyle ile ilgili “Bitirin artık binlerce öğrencinin okul çilesini” dedi.

mtu-battalgazi-yerleskesine-ogrenci-odakli-tesisler-kazandiriliyor

MTÜ Battalgazi Yerleşkesine öğrenci odaklı tesisler kazandırılıyor

MTÜ Battalgazi Yerleşkesine öğrenci odaklı tesisler kazandırılıyor Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Battalgazi Yerleşkesine öğrencilerin sosyal ve kültürel aktivite ve ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 2008 yılında devredilen ve 24 Ocak Elazığ-Malatya depreminde hasar gören askeri hangarlar modernize edilerek Öğrenci Yaşam Merkezine dönüştürülüyor. Yerleşkedeki caminin inşaatı son aşamaya gelirken, Atçılık ve Hippoterapi Merkezide vatandaşların da kullanımı için yaşam merkezine dönüştürülecek.

lgsye-hazirlanan-ogrencileri-neler-bekliyor

LGS’YE HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİ NELER BEKLİYOR?

Doğa Koleji Ortaokul Rehberlik Bölüm Başkanı Gülşen Arslan, LGS’ye hazırlanan öğrencileri bekleyen yeni koşullara ilişkin önerilerde bulundu.

ogrencilere-yangin-aninda-yapilmasi-gerekenler-anlatildi

ÖĞRENCİLERE YANGIN ANINDA YAPILMASI GEREKENLER ANLATILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, Hekimhan Kaymakamlığı personellerine, Sakarya Ortaokulu öğrencilerine, Bahçeşehir Okulları öğrenci ve personeline yönelik yangın eğitimi veril

bakan-selcuk-malatyali-ogrencileri-kabul-etti

Bakan Selçuk Malatyalı öğrencileri kabul etti

Öğrencilere çeşitli hediyelerin de verildiği ziyarette, Milli Eğitim Bakanı Selçuk ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Akşit'e Vali Galip Demirel Ortaokulu öğretmenlerinden Leyla Kaya Kutlu'nun yapmış olduğu tablolar hediye edildi.

bakan-selcuk-malatyali-ogrencileri-kabul-etti

Bakan Selçuk Malatyalı öğrencileri kabul etti

Malatya'nın Vali Galip Demirel Ortaokulu öğrencilerini kabul eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Güldal Akşit öğrencilerle röportaj gerçekleştirdi.

ogrencilere-buyuk-destek

Öğrencilere büyük destek

Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında öğrencilere önemli desteğin verileceği işbirliği protokolü imzalandı. Vali Gül, imza töreninde her yönüyle öğrenciye dokunan bir protokole şahitlik edildiğini kaydetti.

itu-rektoru-prof-dr-karaca-doga-koleji-ogrencilerine-basarilar-diledi

İTÜ REKTÖRÜ PROF. DR. KARACA DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özeren ile birlikte Doğa Koleji Ataşehir-1 Kampüsü’ne ziyarette bulunarak öğrenci ve öğretmenlere, ikinci dönemin başlaması dolayısıyla başarı dileklerini ilett

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-ogrencilere-karne-hediyesi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Öğrencilere Karne Hediyesi

Yeşilyurt Belediyesi, yarıyıl tatilinde de öğrencileri unutmadı. Yeşilyurt’ta ki okullarda eğitim gören öğrenciler, karne hediyesi olarak 30-31 Ocak’ta saat 11:00’de Yeşil Sinema’da ‘Rafadan Tayfa: Göbeklitepe’ filmini izleyecek.

-fendoglu-ogrencilerin-karne-sevincine-ortak-oldu

“F.”ENDOĞLU ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu 2019-2020 Eğitim ve öğretim yılının İlk döneminin kapanış karnelerini alan Şehit Hamit Fendoğlu İlkokulu ve ortaokulu öğrencilerinin karne sevinçlerine ortak oldu. İlk olarak Sabah saatlerinde Şehit Hamit Fendoğlu ilkokulu'nda eğitim gören öğrencilere karnelerini dağıtan, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu daha sonra ortaokula geçerek buradaki öğrencilerin karnelerini dağıtıldı programa katıldı.

fkadan-ogrencilere-gaziantepe-teknik-gezi

FKA’dan Öğrencilere Gaziantep’e Teknik Gezi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Kalkınma Ajansları için belirlenen 2019 Yılı “Mesleki Eğitim” teması kapsamında Fırat kalkınma Ajansı tarafından Malatya Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik Gaziantep’e teknik gezi düzenlendi.

battalgazi-belediyesinden-ogrencilere-sandvic-ikrami

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SANDVİÇ İKRAMI

Battalgazi Belediyesi, sınav maratonunda olan ve geceleri kütüphanede ders çalışan öğrencileri unutmadı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatı doğrultusunda İnönü Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nde öğrencilere sandviç, meyve suyu ve kek ikramı yapıldı.

sergen-yalcin-ve-ogrencileri-istanbuldan-umutlu

Sergen Yalçın ve Öğrencileri İstanbul'dan Umutlu

Süper Lig 15 hafta mücadelesinde İstanbul temsilcisi Beşiktaş ile karşılaşacak olan BtcTürk Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, son 3 hafta kala ligin ilk devresinde alabilecekleri puanları toplayarak ligin ilk devresini rahat bir yerde bitirmek istediklerini açıkladı.

uluslararasi-ascilar-sampiyonasinda-madalya-kazanan-ogretmen-ve-ogrencilerimiz-basarilarini-il-milli-egitim-muduru-ali-tatli-ile-paylasti

Uluslararası Aşçılar Şampiyonasında Madalya Kazanan Öğretmen ve Öğrencilerimiz Başarılarını İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı İle Paylaştı

28 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde düzenlenen 5’inci Dünya Helal Zirvesi 7’inci İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarında Malatya Valiliği tarafından stant açılarak tanıtım faaliyetlerinde bulunuldu. Malatya Valiliğinin koordinesinde Malatya Aşçılar Derneği ile Aslantepe Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Malatya yemek kültürü, kayısı ve diğer yöresel ürünlerin tanıtımı ve ikramı yapıldı.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-universiteli-ogrencilerle-bir-araya-geldi

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

“Güçlü Ve Müreffeh Bir Gelecek, Gençlerimizin Zihin Dünyasında Saklı” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Gençlerimizin daha fazla gayretli ve çaba harcaması gereken bir döneme doğru ilerliyoruz. Geleceğini, mukaddesatını ve bayrağını bilen, milletini ve ülkesini seven bir gençlik olduğu müddetçe bu milletin sırtını hiç kimse yere getiremez. Okuyan, araştıran ve kendini geliştiren bir genç nesille, Türkiye’nin güçlü yarınlarını hep birlikte oluşturacağız.” diye konuştu.