canlı yayın

Yeni Malatyaspora ligde kalma mücadelesi için gelmedim daha büyük hedeflerimiz var

11 Ekim 2021 Pazartesi 21:38
yeni-malatyaspora-ligde-kalma-mucadelesi-icin-gelmedim-daha-buyuk-hedeflerimiz-var

Teknik direktör Sumudica yaptığı açıklamada,Süper Lig’i her zaman yakından takip ettiğini dile getiren Sumudica, sarı-siyahlı takımın çok zor bir dönemden geçtiğini aktararak, “Takım son 5 maçını kaybetmiş. Ne benim için ne de oyuncular için kolay değil. Bir öz güven gelişmeli. Kaliteli oyuncularımız var ama öncelikle iyi bir takım olmalıyız. ifadelerini kullanarak sözlerine şöyle devam etti.

Önceliğimiz Adana demir spordan 1 puan ve mümkünse diğer 2 puanı da almak. İyi bir takıma karşı oynayacağız.yeni teknik direktörün gelmesiyle birlikte Demirspor çok değişti. Önümüzde 1 hafta var. Deplasmana iyi bir mücadele için gideceğiz. Mücadele etmek, agresif olmak çok önemli. Hiç kimsenin, Yeni Malatyaspor kümede kalma mücadelesi veriyor’ diye düşünmesini istemiyorum. Buraya ligde kalma mücadelesi için gelmedim.”

Daha önce de başka takımlar da çalıştırdığını hatırlatan Sumudica Bu takıma her şeyimi, hayatımı vereceğim. Onlara, Sumudica’ya güvenmelerini söyleyeceğim. Çünkü hiçbir problem yaşamamak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah gelecek sene de ilk 8’e oynayan bir takım olacağız. Çünkü Malatya’nın futbolu seven ve bilen bir taraftarı var. Onlar son iki yılda olanlardan çok daha fazlasını hak ediyor. Maçtan sonra evlerine mutlu gitmeleri ve aileleriyle galibiyeti kutlamaları için bütün gücümle çalışacağım DEDİ. 



Haber okunma sayısı: 498

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER