canlı yayın

YENİ MALATYASPOR’DA TEK SUÇLU TEKNİK DİREKTÖR İRFAN BUZ’MU

27 Eylül 2021 Pazartesi 19:49
yeni-malatyasporda-tek-suclu-teknik-direktor-irfan-buzmu

YENİ MALATYASPOR’DA TEK SUÇLU TEKNİK DİREKTÖR İRFAN BUZ’MU

Yeni Malatyaspor’un son haftalarda içeride ve dışarıda almış olduğu kötü sonuçlardan dolayı teknik direktör İrfan Buzun çoğu kesim tarafından istifa etmesi istenmiştir..

Evet Yeni Malatyaspor da işler iyi gitmemektedir içeride ve deplasmanda son 3 maçını kaybeden yeni Malatyaspor’da ki bu kötü gidişatın tek sorumlusu teknik direktör İrfan Buz’mu Başta kulüp başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulunun hiç mi sorumluluğu yok.

Kısaca Geçen sezonlara bir dönüp baktığımızda iki sezon önce küme düşmemize rağmen covid 19 salgınından dolayı liglerimizde küme düşme kaldırıldığı için bir alt lige düşmekten kurtulmuştuk ancak bu kötü gidişattan ders almamış olacaklar ki 2019/2020 sezonunda liglerin bitmesine iki hafta kala kümeye düşmekten kurtulmuştuk.

Şimdi soruyorum bütün bu kötü gidişatlardan sadece gelen ve giden teknik direktörler mi sorumlu yani Kulüp başkanı Adil Gevreğin hiçmi sorumluluğu yok birazda bu pencereden bakmak gerekmiyor mu.

Her sezon yapılan oyuncu transferlerini yalnızca hocamı yapıyor kulüp başkanının hiç mi haberi olmuyor alınan futbolcuların oyunculuk kalitelerine kim karar veriyor Malatya’nın yetiştirmiş olduğu Ali Ravcı’yı da hocamı görevden aldı bal gibi de Adil Gevrek aldı belki ömründe Malatya yı hiç görememiş bir kişiyi sportif direktörlüğe getiriyor ve bir kısım trasferide ona yaptırıyor suçlu hoca. Kulüp başkanı transferler yaparken geçmiş sezonlardaki kötü gidişattan neden hiç ders çıkarmıyor sadece transfer yaptık diye mi transfer yapılıyor suçlu teknik direktör öylemi eğer bir suçlu ve istifa etmesi gereken biri varsa o da Kulüp başkanı Adil Gevrek dir.

Son 3 sezona baktığımızda yaklaşık beş veya altı hoca değişmiş ancak kötü gidişatın önüne bir türlü geçilememiştir demek ki bu başarısızlıklar bir tek teknik direktörlere bağlamamak gerekir Başkan ve yönetimininde bu kötü gidişattan sorumluluğu vardır.

Kulüp Başkanı Adil Gevreğin şu an Yeni Malatyaspor’a yapacağı en iyi hizmet bir an önce yönetim kurulu üyeleri ile birlikte zaman kaybetmeden istifa etmelidirler bir an önce de yeni başkan ve yönetim kurulu oluşturulup bu başkan ve yönetim kurulu üyeleri teknik direktörün gitmesine veya kalmasına onlar karar vermelidirler.

Haber: Cercis Kırlıoğlu 



Haber okunma sayısı: 510

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER