canlı yayın

Malatya Eğitim Araştırma Hastanesinde Neler oluyor

23 Mart 2020 Pazartesi 16:30
malatya-egitim-arastirma-hastanesinde-neler-oluyor

Bundan 2 ay öncesi gelen bir ihbar üzerine, gerekli araştırmaları yapan Malatya Cadde haber merkezi, yönetici vasfındaki şahısların alt kademede zor şartlarda çalışan personeli tehditleri ulaştı.

Özellikle koronovirü(covid 19) salgını sebebiyle sağlık çalışanları tüm Türkiye'de takdir ile karşılanırken, Malatya Eğitim ve Araştırma hastanesindeki yöneticiler, zor şartlarda çalışan personeli tehditleri sağlık anlamında yakışmadı.

Sağlıkcıların her kademesini başımızın tacı ederken, sağlık çalışanları amirleri hele hele coronavirüs tehditi altında çalışmalar yaparken bizler bu ülkenin vatandaşları olarak alkışlarken, gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarına yöneticiler tarafından tehditleri hiç yakışmadı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan baş da olmak üzere, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve tüm sağlık çalışanların büyük özveri ile çalıştığı bu dönemde, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yöneticilerin özellikle acil çalışan personellerine tehditler savurması yakışık almadı. Bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağını umut ediyor gelen bilgileri,paylaşmıyoruz.Sadece Eğitim ve Araştırma hastanesindeki üst düzey yöneticileri uyarmamız gerektiği hissiyatına vardık. Şahsım ve tüm basın emekçi çalışanları adına sağlıkçıları topyekün gönülden alkışlamak istiyoruz.
 



Haber okunma sayısı: 1964

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER