canlı yayın

İlçe Başkanı İlhan, Ülkücü şehitlerimizin her biri bizim kutup yıldızımız ve ilham kaynağımızdır.

27 Mayıs 2020 Çarşamba 23:27
ilce-baskani-ilhan-ulkucu-sehitlerimizin-her-biri-bizim-kutup-yildizimiz--ve-ilham-kaynagimizdir

Kutlu geçmişimizin yiğitleri, bir dava ve iman uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin Aziz hatıraları en değerli mirasımızdır.

Kutlu geçmişimizin yiğitleri, bir dava ve iman uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin Aziz hatıraları en değerli mirasımızdır.

Ülkücü şehitlerimizin her biri bizim kutup yıldızımız ve ilham kaynağımızdır. Onlar, milletimizin en ihtiyaç duyduğu zamanda fani varlıklarını vatanın birliği ve milletin selameti uğruna feda etmekten bir an olsun kaçınmadılar







. Onlar, Ölüm karşında dik duruşlarını, bozkurt bakışlarını ve cesaret yüklü tavırlarını hiç bozmayan Kürşad’ın kırk çerisini örnek alan yürekli yiğitlerdi. Millet sevgisinde benliklerini eriterek günübirlik heveslerin ötesine ulaştılar ve ülkülerini mananın doruklarına taşıyan kalplerinden Allah aşkı, dillerinden Peygamber sevgisini bir an düşürmediler

. Dava şehitlerimiz; zulümle ayakta durmaya çalışanlara, bölünmeye çanak tutanlara ve milli değerlerimize kem gözle bakanlara ülkülerinden aldıkları kuvvetle mücadele ettiler. Bu duygu ve düşüncelerle, en başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey ve Gün Sazak Bey olmak üzere, Türk milletinin varlığı, birliği ve bekası için Hakk’a ulaşan tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, aziz hatıraları önünde hürmetle eğiliyorum. Ruhları şad, Mekanları Cennet olsun.
 



Haber okunma sayısı: 2607

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER