AKP
AKP
eroglu--son-soz-yarginin

Eroğlu ‘ SON SÖZ YARGININ’

Tokatsor A.Ş Başkanı Ufuk Akçekaya tarafından Tokat belediye Başkanı Eyüp Eroğlu hakkında iddia ve ithamlarda bulunması nedeniyle Başkan Eroğlu yapmış olduğu bilgilendirme de konuyu yargıya taşıdıklarını belirtti.

belediye-bulteni-ile-asparagas-haber

BELEDİYE BÜLTENİ İLE ASPARAGAS HABER

2017 yılında yapmış olduğu açıklama da Başkan Eroğlu;" inşallah bu işin yılsonuna kadar projelendirilip önümüzdeki yıl da ihalesinin yapılıp kazmasının vurulduğunu göreceğiz. Bu işten geri dönüş yok. En son DSİ'den bir yazı bekliyorduk o yazı da geldi. Önümüzdeki yıl bu işe başladığımızda en kısa sürede inşaatı bitip iş yerleri ruhsatları alındıktan ve 6 ay içerisinde taşınma sürecinin bitmesiyle tahminen 2020'de yeni nesil modern sanayi sitesine taşınmış olacağız diye ön görüyorum."

koop-baskani-celik-yine-ara-gazi-verdi

Koop Başkanı Çelik Yine ARA GAZI verdi..

2016 yılında kurulan 2020 yılında taşınılmış olacak denilen S.S. Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı kooperatifinde YALAN üstüne YALAN

celik-pembe-panjurlu-sanayi-sitesi-hayali-kuruyor

ÇELİK, PEMBE PANJURLU SANAYİ SİTESİ HAYALİ KURUYOR

2016-2017-2018 tarihli açıklamalarında, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; Bazı dedikodular duyuyoruz sanki biz hiç araştırma yapmadık hemen karar vermişiz gibi. Kömeç köyü sınırlarında bulunan arazinin tarım arazisi midir değil midir araştırmasının yaptık. GOP Üniversitesi ve Ziraat Mühendisleri tarafından rapor aldık diyor oysa ki?

tokatta-yine-katakulli

TOKAT'TA YİNE KATAKULLİ

Eroğlu’nun Toprak kurul kararı Öncesi Açıklamaları ile Kamuoyu ve Kamuyu Yanıltarak Haksız Girişimleri Sonucu Alınan Kararlar İçin Soruyoruz (MİNAREYİ ÇALMADAN KILIF MI HAZIRLADINIZ?)

baskan-eroglu-tokat-her-alanda-yeniden-kullerinden-dogacak

BAŞKAN EROĞLU: “TOKAT HER ALANDA YENİDEN KÜLLERİNDEN DOĞACAK”

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Hıdırlık Sosyal Tesislerinde bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. 2019 Yılında yapılan çalışmalara ilişkin sunum yapan Başkan Eroğlu, genel bütçe, belediye birimleri, personel ve araç parkuru gibi birçok konuda bilgi aktararak, 2020 yılında yapılacak yatırımlar ve çalışmalarla ilgili Meclis Üyelerine bilgilendirme yaptı.

baskan-eroglu-idlib-gazilerini-ziyaret-etti

BAŞKAN EROĞLU İDLİB GAZİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İdlib’de rejim tarafından gerçekleştirilen saldırılarda yaralanan Gazileri ziyaret etti. İlk olarak Tokat Milletvekili Av. Mustafa Arslan ve Metin Polat’la birlikte Belkaya Köyü sakinlerinden Uzman Çavuş Mustafa Atasoy ile Turhal’lı Uzman Çavuş Yasin Erciyas’ı ziyaret eden Başkan Eroğlu son olarak Tokat Merkez’de ikamet eden Uzman Çavuş Yılmaz Kuru’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

baskan-eroglu-sulusaray-termal-kaplica-insaatinda-bir-dizi-incelemelerde-bulundu

BAŞKAN EROĞLU, SULUSARAY TERMAL KAPLICA İNŞAATINDA BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNDU

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Tokat Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte Sulusaray ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

vurun-abaliya

VURUN ABALIYA!

Tokat halkı Tokatspor sevdası için ekmek parasını verdi, kimi zaman cep harçlığını verdi, kimi zaman yatağını, yorganını sattı. Kimin evine, kiminin iş yerine icra el koydu. Kimi zaman Valilik, Belediye ve kurumlar her türlü riski göze alarak Tokatspor’a destek verdi. Kimi zaman Tokatspor’un adını kullananlar da oldu, haksız kazanç elde edenlerde oldu. Kulübün menfaati için açılan davalara müdahil olamayan delegeler ne iş bu vurun abalıya…

-tokat-bahcelievlerde-coskunun-adi-

TOKAT BAHÇELİEVLER’DE COŞKUNUN ADI

AK Parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle buluşmalarında büyük bir coşku ile karşılanıyor.

aday

ADAY

Belediye Başkan Aday

hizmetin-adi

Hizmetin Adı

Fabrikalar kursanıza, işsizlik çığ gibi artıyor.. Ne gerek var park yapmaya, ne gerek var yolları, kaldırımları yapmaya. İş imkanı yaratacak alanlara ihtiyaç var.

baskan-eroglu-goz-yummuyor

Başkan Eroğlu Göz Yummuyor!

T.B.B Başkanı Lütfü Bora tarafından TECAVÜZ skandalı başlıklı haberimiz sonrası söz konusu TECAVÜZ olayının 3194 sayılı imar kanunun 18 maddesi uygulanması neticesinde meydana geldiğini kamuoyunun bilgisini belgeler ile sunuyoruz

eroglu-mahalle-gezilerinde

EROĞLU, MAHALLE GEZİLERİNDE

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, “Kalbimde bu memlekete hizmet etme sevdası ile bizi bu yolculukta Cenab-ı Allah inşallah mahcup etmez.

eroglubazilari-diyor-ki-demokratiklesme-paketini-efendim-biz-bunu-zorla-aldik

Eroğlu,Bazıları diyor ki, demokratikleşme paketini efendim biz bunu zorla aldık.

Bakan Eroğlu, daha sonra konuşmasının ardından gazetecilerin demokratikleşme paketi sorusuna ise,’Başbakan açıkladı paketi gayet güzel biz zaten demokratikleşme insan hak ve hürriyetler, özgürlükler konusunda en büyük adımları biz attık.

hangisi-ak-parti-yi-ilgilendiriyor

HANGİSİ AK PARTİ Yİ İLGİLENDİRİYOR!

BAKIŞ gazetesi elindeki belge ve bilgilerle haber yapması bazı siysi çıkarcıların işine gelmemektedir. Bizde bunun üzerine o ilin siyasi parti temsilcisine yapmış olduğumuz haberlerde yalan, iftira, hakaret, kamu yararına zarar verme ve kamuoyunu aldatma varsa tarafımıza yasal çerçeveler altında suç duyurusunda bulunmasını bekleriz. İllegal yollar ile BAKIŞ gazetesini, susturma,karalama ve ticari zarara uğratma girişimlerinden uzak durmalarını temenni ederiz.