AKP
AKP

BANA BUNLARDAN BAHSEDİN Kİ HERKES BİLSİN

17 Eylül 2015 Perşembe 16:33
bana-bunlardan-bahsedin-ki-herkes-bilsin-

1991 Körfez savaşında 500.000 Kürde kapılarımızı açtık, bizim ekmeğimizi bölüştürdük; ; sonuç: 20.000 PKK'lı karşımıza çıktı 9.671 şehit verdik! Vergi vermezler, yardım alırlar. Fatura ödemezler, milletten keserler. Uyuşturucu imalatı ve satışı yapar 'görmezden gelin' der.

Sınırı geçip kaçakçılık yapar, ' Bu benim ekmek param karışamazsın' der. Asker polisle çatışır, öldürür mermisi bitince 'teslim oluyorum, insan haklarım var, bundan yararlanmak istiyorum ' der. 'Sınır ötesinde Kürtler ölüyor' der ama savaşmaya gitmez ve türklerin gitmesini ister 'Cahilim, geri kaldım ' der, öğretmenleri öldürür, okul,dersane yakar 'Hastayım' der köyüne gelen doktoru öldürür, Sözde 'İslam konferansı düzenler, kuran okutur. Sonra camiden çıkan imamları halkı uyandırıyor diyerek tek tek infaz eder. 'Yolumuz yok, devlet nerede.. ' der, yol yapan iş makinalarını yakar, mühendisleri öldürür. Özgürlük' der, mahkeme basar, avukata, hakime, polise, askere pusu kurup sırtından vurur, 'Namus' der her türlü ahlaksızlığı yapar, 'Töre' adı altında anasını bacısı öldürür. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediği devletten aş, iş, makam ister. 'Fakirim yoksulum' der ama inatla mantar gibi çoğalıp isyan ettiği devletin çocuklarına bakmasını ister 'Fakirim' der aşiret düğününde 20 kilo altınla görgüsüzlüğün dibine vurur.

Dağbaşına izinsiz ev yapar, yaşadığı yere otobüs ister, ilk yaktığı da o otobüs olur. Hastalanınca hastaneye gider devletten kan ister, ilaç ister, bedava tedavi olur. Gider Kızlay kan verme aracını yakar 'Sıkıntın varsa, gel bir çare bulalım, biz kardeşiz, herkesin aynı sıkıntısı var, kardeşçe yaşayalım' denir, 'olmaz bu topraklar, hatta Türkiye bizim' diyerek ayaklanırlar. Avrupa kaçak göçmenlerin gemisini bile batırıyor, ülkesine hiçbirini almıyor. 2 milyona yakın Kürdü ülkesine alan, barınak, aş iş veren Türkiye'nin askerine polisine saldırıp her yeri yakıp yıkıyor, hayatı durduruyorlar. 'Biz kardeşiz' derler Türk bayrağı yakarlar. 'Biz kardeşiz' derler yakar, yıkarlar. 'IŞİD düşmanınsa git kendin savaş 'dersin ülkeyi ayaklandırır,'Bak kardeş, biz bu toprakları kanla aldık, kanla veririz. Gel savaşalım 'dendiğinde 'Pis faşist, kafatasçı' derler. Ben Kürdüm Kürt özgürlüğü için savaşıyorum derler, örgütün yarısına yakınını Ermeni doldurur. Köy basıp, vatanına sadık masum Kürtleri öldürür, kaçırır, tecavüz ederler. 'Biz kürtlerin temsilcisiyiz' derler, 'Hayır benim temsilcim değilsin' diyeni kurşuna dizerler. 'Silah bırakıyoruz, sınır dışına çıkıyoruz yolu açın' derler, o süreçte daha da güçlenip silahlanırlar. 'Ateşkes var' derler hergün her gece bir yere saldırıp, yol keserler, molotof atarlar. Yakalandığında, sıkıştığında 'biz kardeşiz 'derler ama ne kadar MEMLEKET düşmanı ülke varsa onlara hizmet eder, işbirliği yaparlar. Liderleri açıkça çağrı yaparak hepsini sokağa döker 'ayaklanın' der. Her yer yakılır, yıkılır, bankalar, marketler, kuyumcular, esnaf yağmalanır. Olaylar büyüyünce ertesi gün utanmadan arsızca, pişkince milleti aptal yerine koyarak ' Bunları yapanlar bizden değildir. Bunlar vandaldır, devletin provakatörüdür..' der Bunlar her arkamızı döndüğümüzde gasp, hırsızlık, dolandırıcılık yapar, pusu kurar, bomba patlatır, köy basar kadın çocuk öldürür, eziyet ederler. ama hep onlar mağdurdur ve haklıdır. Kanun, devlet, millet haksızdır . Bıktık artık bu terörörizmden ve 'kardeş' yalanından. Sen bizim kardeşimiz değilsin.. Sen bu milletin başına bela edilmiş geni bozuk bir düşman piyonusun..

Bundan sonra da Türk milletinden öyle muamele göreceksin. Çünkü insan olmayanın hakkı da olamaz. tabiki vatanına milletine dinine bayragına sahip çıkan kürt kardeşlerimizinde artık bunu iyi analiz edip bunlara kanmaması gerek kalın saglicakla bu vatan hepimizin BİZ SADECE KARDEŞİZ DEDİK MÜSLÜMANIZ DEDİK Ama ONLARA YETMEDİ İÇLERİNDE ONLARCA İSRAİL İNGİLİZ ERMENİ BOZGUNCU AJAN VARDI..

Selami Baykal. BAKIŞ
 GAZETESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ


Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Selami, Baykal, Bakış, Gazetesi, müdür


Haber okunma sayısı: 11856

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER


YAZARLAR

MALATYA - HAVA DURUMU

MALATYA

ÇOK OKUNANLAR


  • Haber bulunamadı

FOTO GALERİ