canlı yayın
baskan-gudere-anlamli-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’E ANLAMLI ZİYARET

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

milletvekili-calik-ve-baskan-guderden-yilin-ilk-bebeklerine-ziyaret

MİLLETVEKİLİ ÇALIK VE BAŞKAN GÜDER’DEN YILIN İLK BEBEKLERİNE ZİYARET

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Malatya Kadın Doğum Hastanesi’nde doğan, 2021 yılının ilk bebeklerini ziyaret ederek ailelerin sevincine ortak oldular. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte 2020 yılının son gününde Malatya Kadın Doğum Hastanesi’ni ziyaret ederek hasta ve yakınları ile hastane personelin yeni yılını kutladı. Daha sonra doğum servisine geçen Milletvekili Çalık ve Başkan Güder, yeni doğan servisinde bulunan 5 aileyi ziyaret ederek onların yeni yılını kutladı.

vali-barus-yilin-son-saatlerinde-ziyaretlerde-bulundu

Vali Baruş, Yılın Son Saatlerinde Ziyaretlerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, 2020 yılının son saatlerinde Sevgi Evlerindeki çocukları, 2020 yılının ilk bebeklerini, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan Emniyet, Jandarma karakol ve uygulama noktalarına ve 112 Komuta Merkezi personeline moral ziyaretinde bulundu.

baskan-dagdan-malatya-gundem-ozel-gazetesine-hayirli-olsun-ziyareti

Başkan Dağ’dan Malatya Gündem Özel Gazetesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi ve www.malatyagundemözel.com Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinden bulundu. Başkan Dağ, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi ve Anadolu Basın Birliği Genel Merkezimizin Onur Konuğu üyesi de olan Malatya Gündem Özel Gazetesi ve www.malatyagundemözel.com imtiyaz sahibi Kazım Erayabakan her zaman bizimle beraber olmuş bize yol arkadaşı olmuştur.

ak-parti-mkyk-uyesi-ve-milletvekili-oznur-calik-yesilyurt-kadin-girisimi-uretim-ve-isletme-kooperatifini-ziyaret-etti

AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE MİLLETVEKİLİ ÖZNUR ÇALIK, YEŞİLYURT KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

“Sürdürülebilir Kalkınmanın En Önemli Ayağı, Kadın Kooperatifleridir” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik günü vesilesiyle Yeşilyurt Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret ederek, yöresel eşyalar ve lezzetlerin tanıtım faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

baskan-guderden-kampanyaya-destek-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN KAMPANYAYA DESTEK ZİYARET

Kan stoklarının azalması nedeniyle Türk Kızılayı Malatya Şubesi, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin başlattığı "Kan ver hayat kurtar" çağrısına sessiz kalmayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘İyilik kanımızda var’ diyerek destek ziyaretinde bulundu.

gap-gazeteciler-birliginden-baskan-gudere-ziyaret

GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

Genel merkezi Adıyaman’da bulunan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Yerel medya ve Malatya üzerine Başkan Kıymaz ile istişarelerde bulunan Başkan Güder, GAP Gazeteciler Birliği’nin çalışmalarında başarı dileklerini ileterek, bir şehrin gelişimi için yerel basının çok önemli olduğunun altını çizdi. GAP Gazeteciler Birliği olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Güder’e bilgiler aktaran Başkan Kıymaz ise yerel basına verdiği destekle bilinen Başkan Güder’e bu desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.