canlı yayın
il-milli-egitim-muduru-battal-kanbay-yazihan-ilcesindeki-ogretmen-ve-ogrencileri-okullarindan-ziyaret-etti

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay Yazıhan İlçesindeki Öğretmen ve Öğrencileri Okullarından Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay Yazıhan İlçesine ziyarette bulunarak, İlçedeki öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

ihhdan-baskan-gudere-ziyaret

İHH’DAN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Malatya Şubesi Başkanı Ömer Derin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Tüm Dünya mazlumlarına uzatılan elleri ve gönülleri önemsiyoruz” dedi.

baskan-guderden-hayirli-olsun-ziyareti--baskan-guder-kadin-kollari-teskilatlarimizin-omurgasidir

BAŞKAN GÜDER’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN GÜDER: “KADIN KOLLARI TEŞKİLATLARIMIZIN OMURGASIDIR

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Özlem Pelitloğlu ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

vali-barus-haci-halil-ciftligi-ilkokulu-ve-malatya-spor-lisesini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Hacı Halil Çiftliği İlkokulu ve Malatya Spor Lisesini ziyaret etti

Vali Aydın Baruş, Türkiye genelinde 12 Ekim itibariyle kademeli olarak yüz yüze eğitimin başlaması sebebiyle Hacı Halil Çiftliği İlkokulu ve Malatya Spor Lisesini ziyaret etti

teknofest-yarismasinda-odul-kazanan-ogrencilerden-baskan-gurkana-ziyaret

TEKNOFEST YARIŞMASINDA ÖDÜL KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

ÇOCUKLARIMIZA GÜVENİRSEK ELDE EDEMEYECEKLERİ BAŞARI YOKTUR · Gürkan, “TEKNOFEST 2020 Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali’nde yapılan 21 kategorideki yarışmalara katılarak üstün başarı gösteren gençlerimizi yürekten kutluyorum. Gelecek nesiller sizlerin omuzları üzerinde yükselecektir” dedi.

baskan-guderden-kacmaza-hayirli-olsun-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN KAÇMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ali Kaçmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

koy-enstitusu-mezunu-emekli-ogretmenlerden-baskan-gurkana-ziyaret

Köy Enstitüsü mezunu emekli öğretmenlerden Başkan Gürkan’a ziyaret

BUGUNE KADAR HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANI BİZİ DAVET EDİP İSTEKLERİMİZİ DİNLEMEDİ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Köy Enstitüsünden yıllar önce mezun olan ve yıllarca eğitim camiasına hizmet verdikten sonra emekli olan öğretmenlerle bir araya geldi.

celikhandan-battalgaziye-kardes-belediye-ziyareti

ÇELİKHAN’DAN BATTALGAZİ’YE 'KARDEŞ BELEDİYE' ZİYARETİ

Adıyaman Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, beraberindeki heyet ile birlikte Kardeş Belediyeleri olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e nezaket ziyaretinde bulundu.

ilcemize-acilmasi-planlanan-halkbank-subesi-icin-baskan-v-huseyin-aksahine-ziyaret-

İlçemize açılması planlanan Halkbank Şubesi için Başkan v. Hüseyin Akşahin’e ziyaret

İlçemize açılması planlanan Halkbank Şubesi için Halkbank Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz ve Pazarlama Bölüm Müdürü Serhat Özakdağ Belediye Başkan v. Hüseyin Akşahin’i makamında ziyaret etti.

milletvekili-cakir-ve-baskan-guderden-mhp-il-baskani-samanliya-ziyaret

MİLLETVEKİLİ ÇAKIR VE BAŞKAN GÜDER’DEN MHP İL BAŞKANI SAMANLI'YA ZİYARET

BAŞKAN GÜDER: “MALATYA'YA HİZMET İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ” AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mesut Samanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Cumhur İttifakı olarak ülkemize ve Malatya'ya hizmet için var gücümüzle çaba sarf diyoruz” dedi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

ibb-mahalli-idareler-heyeti-baskan-comertoglunu-ziyaret-etti

İBB MAHALLİ İDARELER HEYETİ, BAŞKAN CÖMERTOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Cayak’ı misafir etti. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Cayak’ı makamında ağırladı. İBB Mahalli İdareler heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Koordinatör Bülent Akköse, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’na,

baskan-guderden-zabita-teskilatina-ziyaret

BAŞKAN GÜDER’DEN ZABITA TEŞKİLATINA ZİYARET

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, zabıta teşkilatının 194. yılı dolayısıyla Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Biratlı’yı ziyaret etti. Zabıta teşkilatının 194’üncü yılını kutlayan Başkan Güder, personelle de bir araya gelerek haftalarını kutladı. Ziyarette Başkan Güder’e Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam eşlik etti. Başkan Güder, zabıtalara kanun ve yönetmelikler çerçevesinde insanların yaşam kalitesini yükseltmek üzer

baskan-gurkan--adliye-sarayini-ziyaret-etti

BAŞKAN GÜRKAN ADLİYE SARAYINI ZİYARET ETTİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Adli Yılın başlaması dolayısıyla Adliye Sarayını ziyaret etti. Tüm Adalet camiasının adli yılını kutlayan Başkan Gürkan, büyük ihtiyaç duyulan Yeni Adalet Sarayının yapımı için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirtti.

umut-partisinden-anitkabire-ziyaret

Umut Partisinden Anitkabire Ziyaret

Türk milletinin şanlı günlerinden 30 Ağustos Zafer bayramını kutlamak İçin Umut Partisi genel Başkanı Abdulkadir BOZKURT ve beraberindeki heyet Anıtkabir’e gelerek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün huzuruna çıkarak , kabrine çiçek bıraktılar.

rektor-prof-dr-kizilaya-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulunan-baskan-gurkan

Rektör Prof. Dr. Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Gürkan

ÜNİVERSİTEMİZ İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

baskan-cinar-yesilyurt-belediyespor-kampini-ziyaret-edip-basarilar-diledi

BAŞKAN ÇINAR, YEŞİLYURT BELEDİYESPOR KAMPINI ZİYARET EDİP, BAŞARILAR DİLEDİ

“Başarılı Bir Sezon İçin Kenetlendik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ankara’da kampa giren Yeşilyurt Belediyespor’un teknik heyeti ve futbolcularına moral ziyaretinde bulunup, yeni sezon için başarı dileklerini paylaştı.

japonya-ankara-buyukelcisi-akio-miyajima-vali-barusu-ziyaret-etti

Japonya Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Japonya Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima, Vali Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

kizilay-genel-baskani-kiniktan-baskan-gurkana-ziyaret

Kızılay Genel Başkanı Kınık’tan Başkan Gürkan’a ziyaret

GÜRKAN: KIZILAY’IN ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’da bulunan Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

basarili-badmintonculardan-baskan-gudere-ziyaret

BAŞARILI BADMİNTONCULARDAN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

BAŞKAN GÜDER, “ HER ZAMAN SPORUN VE SPORCULARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, birçok başarılara imza atan badminton antrenör ve sporcuları kabul etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Güder, göstermiş oldukları başarılardan dolayı sporculara teşekkür etti. Ziyarette Sporun ve sporcuların desteklenmesi adına 20 spor sahasının Battalgazi’ye yapılacağını belirten Başkan Güder, amaçlarının gençleri spora teşvik ederek gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu ifade etti.