canlı yayın
baskan-ozcandan-malatya-seker-fabrikasina-ziyaret

BAŞKAN ÖZCAN’DAN MALATYA ŞEKER FABRİKASINA ZİYARET

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Ticaret Borsası olarak Şeker Fabrikasını çok önemsediklerini ve sahip çıktıklarını ifade ederek, “Malatya Şeker Fabrikası, bölge ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Malatya Ticaret Borsası olarak çok önemsediğimiz Şeker Fabrikası tarım sanayinde ve tarımda merkezi hükümetin yapmış olduğu önemli yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sunması çok önemlidir” dedi.

vali-barus-ozgul-ailesini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Özgül Ailesini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, maddi sıkıntılar çeken, internet ve bilgisayarı olmadığı için derslerine devam etmekte güçlük çeken Özgül ailesini ziyaret ederek sıkıntılarının giderilmesi için gerekli talimatları verdi.

buyuksehir-erkek-voleybol-takimindan-baskan-gurkana-ziyaret

BÜYÜKŞEHİR ERKEK VOLEYBOL TAKIMINDAN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

GÜRKAN: SİZLERİ EFELER LİGİ’NDE GÖRMEK İSTİYORUZ Malatya Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Gürkan ile bir araya gelen voleybol takımında yeni transfer Ali Berke için imza töreni düzenlendi. Gürkan sporculara ve teknik heyete hitaben yaptığı konuşmada; “Malatya’nın her alanda yeri zirvede olmaktır. Sizleri de önümüzdeki sezon voleybolun en üst yeri olan Efeler Ligi’nde görmek istiyoruz” diyerek, takımdan şampiyonluk istedi.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-ankarada-ziyaretlerde-bulundu

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, ANKARA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

“Yeşilyurt’umuz İçin Faydalı Görüşmeler Yaptık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un sosyal, kültürel ve tarihsel kimliğini güçlendirecek yeni yatırımların yanı sıra kentsel dönüşüm, tarımsal hizmetler, ilçenin alt ve üst yapısına yönelik yeni dönem yatırımlarının takibi için gittiği Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

sire-pazari-yonetiminden-baskan-gurkana-tesekkur-ziyareti

ŞİRE PAZARI YÖNETİMİNDEN BAŞKAN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’nın önemli alışveriş yerlerinden biri olan Şire Pazarı’nın yönetimini ağırladı. Şire Pazarı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar için teşekkür ziyaretine gelen Şire Pazarı Yönetiminde bulunan esnaflar, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı, Başkan Gürkan ile istişarelerde bulundular.

zeynel-abidin-turbesi-kultur-vakfindan-baskan-gudere-ziyaret

ZEYNEL ABİDİN TÜRBESİ KÜLTÜR VAKFI’NDAN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman ve yönetimini makamında ağırlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Malatya’daki Sivil Toplum Kuruluşları farklı düşüncelere ve mezhepsel farklılıklara sahip bile olsa, herkesin arasındaki uyum Malatya’mızı yaşanabilir bir kent haline getirmiştir” dedi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman, Vakıf Müdürü Ergün Karaca ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette, Vakıf olarak Malatya genelinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Başkan Karaduman, aynı zamanda Başkan Güder’in görüş ve önerilerini de dinledi. Başkan Güder’de inanç değerlerinin bütünleştirilmesi noktasında Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı’nın göstermiş olduğunuz gayret, çaba ve faaliyetleri yürekten kutladığını belirtti.

baskan-cinar-yeniden-insa-edilen-futbol-sahasini-ziyaret-etti

BAŞKAN ÇINAR, YENİDEN İNŞA EDİLEN FUTBOL SAHASINI ZİYARET ETTİ

“Yeşilyurt Belediyespor’umuza Profesyonel Bir Saha Kazandırdık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2020-2021 Futbol Sezonunda T.F.F.3.Lig 1.Grupta Malatya’yı temsil edecek olan Yeşilyurt Belediyespor’a tahsis edilen Mollakasım Mahallesindeki futbol sahasını ziyaret etti.

baskan-gurkan-ilce-ziyaretlerine-devam-ediyor-puturge-poskirana-40-km-asfalt-serimi-gerceklestirildi

BAŞKAN GÜRKAN İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR PÜTÜRGE/POSKIRAN’A 40 KM ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Pütürge İlçesini ziyaret ederek Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından ilçede yapılan çalışmaları inceledi. 7 mahallenin ortak kullandığı 40 Km’lik yolda asfalt serimi gerçekleştirdiklerini belirten Gürkan, “MASKİ ve Yol Asfalt ekiplerimiz ilçelerimize çok büyük yatırımlar gerçekleştiriyor.” Dedi.

vali-barusa-ogretmenlerden-ziyaret

Vali Baruş’a Öğretmenlerden Ziyaret

Vali Baruş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Kanbay ve beraberindeki öğretmenleri kabul ederek bir süre sohbet etti.

baskan-ilhandan-anadolu-basin-birligine-ziyaret

Başkan İlhan’dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan " Güçlü Bir Malatya Güçlü Bir Türkiye İçin Çalışacağız " MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Tarkan Bayram ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

baskan-gurkan-sanayi-sitesini-ziyaret-etti

BAŞKAN GÜRKAN SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların büyük oranda tamamlandığı Yeni Yol Caddesindeki incelemesinin ardından Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek bir süre görüştü. Küçük Sanayi Sitesi esnafları Yeni Yol Caddesinde yapılan çalışma ve düzenlemelerle ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler.

vali-barus-canakkale-savaslari-mobil-muzesini-ziyaret-etti

Vali Baruş, Çanakkale Savaşları Mobil Müzesini Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Milli Şuurun ve tarihi alanın tanıtımına ve bu tarihi mirasın geniş kitlelere ulaştırılmasının büyük katkı sağlayacağı düşünülen Çanakkale Savaşları Mobil Müze Projesi kapsamında 81 ili dolaşan ve ilimizi ziyaret eden Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Mobil Müzesini ziyaret etti.

anadolu-basin-birliginden-baskan-kayaya-ziyaret

Anadolu Basın Birliği’nden Başkan Kaya’ya Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’ya Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

pttnin-180-yildonumu-nedeniyle-vali-barusa-ziyaret

PTT’nin 180. Yıldönümü Nedeniyle Vali Baruş’a Ziyaret

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) kuruluşunun 180’ inci yıl dönümü nedeniyle PTT Başmüdürü Hüseyin Zaif ve beraberindeki heyet Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhandan-malatya-il-emniyet-mudurlugune-ziyaret

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan ilhan’dan Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaret;

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan ilhan İl emniyet müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti. İlhan İlhan Emniyet müdürümüz Sayın Ercan Dağdeviren’e göstermiş olduğu ilgi,

hayvanat-bahcesi-kapilarini-ziyaretcilerine-aciyor

HAYVANAT BAHÇESİ KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇIYOR

Covid 19 salgını sürecinde ziyaretçilerine geçici bir süreyle kapılarını kapatan Malatya Büyükşehir Belediyesi Orduzu Hayvanat Bahçesi 21 Ekim Çarşamba günü itibariyle yeniden ziyaretçileri ağırlamaya başlayacak.

muhtarlardan-baskan-gudere-anlamli-ziyaret

MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜDER’E ANLAMLI ZİYARET

19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Malatya’da faaliyet gösteren dernek başkanları beraberindeki bazı muhtarlarla birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti.

yeniden-refah-partisi-muhtarlar-dernegini-ziyaret-etti

Yeniden Refah Partisi Muhtarlar Derneğini ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım, Battalgazi İlçe başkanı Mustafa Kasar ve Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cihad Onur Kurhan i

iyi-partiden-hekimhana-ziyaret

İyi Parti'den Hekimhan'a ziyaret

Yİ PARTİ İl yönetimi bazı davet ve programlar için bugün Hekimhan'ı ziyaret etti. İYİ PARTİ'nin teşkilatlardan sorumlu İl başkan yardımcısı Yılmaz Keleş ve beraberindeki parti yöneticileri önce İYİ PARTİ Hekimhan ilçe teşkilatını ziyaret ettiler.Bu ziyarette ilçe başkanı Ali Rıza Çoban ve belediye meclis üyesi Melda Pektaş hazır bulundular.Burada ilçedeki sorunlar ve Parti'nin Hekimhan'daki çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.

covid-19-etkisine-ragmen-arslantepeye-ziyaretci-akini

COVİD-19 ETKİSİNE RAĞMEN ARSLANTEPE’YE ZİYARETÇİ AKINI

Tarihi dip derinliği M.Ö 5 binli yıllara dayanan ve UNESCO Kalıcı Kültür Mirası Listesi'ne aday Arslantepe Höyüğü, Covid-19 etkisine rağmen birçok yerli ve yabancı turistin ilgi odağı oldu.