canlı yayın
aklanmak-icin-mi-ak-partiden-aday-adayi-oldu

AKLANMAK İÇİN Mİ AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLDU?

2015-2021 Dönemi AK Parti il Başkanı Metin Polat’ın 28. Dönem milletvekilliği olma nedeni kendisi hakkında açılması beklenen ve açılmış olan davalardan aklanmak için mi oldu sorusunu soruyoruz?

ak-partide-her-4-baskandan-3u-degisecek

AK Partide Her 4 başkandan 3'ü değişecek

AK Parti'de kongre süreci yaklaşıyor. İl başkanlarında yüzde 65 değişim yapılması ve gençlere ağırlık verilmesi planlanıyor

bahceliden-siyasi-ayak-cagrisi-hangi-partide-varsa-cikartin

Bahçeli'den siyasi ayak çağrısı: Hangi partide varsa çıkartın

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli gazetecilerle bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

gaziantepte-iyi-partiden-mhpye-buyuk-katilim

GAZİANTEP’TE İYİ PARTİDEN MHP’YE BÜYÜK KATILIM

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl başknalığında İl Başkanı Muzaffer Çelik tarafından düzenlenen basın toplantısında hazır bulunan İyi partili grubun MHP’ ye geçişi sağlanmışıtır. MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin daveti üzerine MHP’de kucaklaşmak üzere gelen ve Aralarında İyi parti Şahinbey İlçe Başkanlığı görevi yapmış olan H.İbrahim Kaya ve aşağıdaki farklı kademelerde görev yapan;

---ak-partide-cikar-catismalari-on-planda-mi

AK PARTİDE ÇIKAR ÇATIŞMALARI ÖN PLANDA MI?

AK Parti ilçe Başkanı ve yöneticileri hakkındaki usulsüzlük ve ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk ve çıkar amaçlı menfaat temin etme suçlarından açılan davalar devam eder iken. Bazıları tutuklandı, bazıları hakkında davalar devam ediyor.