canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-iyilik-havuzu-projesiyle-toplumsal-dayanismaya-katki-sunuyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘İYİLİK HAVUZU’ PROJESİYLE TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA KATKI SUNUYOR

“İyiliksever İle Yardıma İhtiyacı Olanı Buluşturan Örnek Bir Projedir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sosyal Yardım İşler Müdürlüğümüzün gözetiminde başlatılan ‘İyilik Havuzu’ projemiz, iyiliksever ile yardıma ihtiyacı olanı buluşturan örnek bir projedir.” diye konuştu.

keskin-oyakin-hekimhan-projesi-yerli-otomobil-kadar-onemli-milli-bir-projedir

Keskin: “OYAK’ın Hekimhan Projesi yerli otomobil kadar önemli milli bir projedir”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, OYAK tarafından Malatya’nın Hekimhan ilçesine kurulacak olan Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi’nin milli bir proje olduğunu belirterek, “Hekimhan Zenginleştirme ve Peletleme Tesisi, yeri otomobil, yerli uçak, SİHA’lar kadar önemli ve milli bir projedir. Bu nedenle bir 12 yılın daha geçmemesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan bölgemiz içinde kalkınma hamlesi olacak projenin daha hızlı başlatılması için özel desteğini bekliyoruz” dedi.

yesilyurt-belediyesi-cevre-yatirimlariyla-sifir-atik-projelerine-destegini-artirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ÇEVRE YATIRIMLARIYLA ‘SIFIR ATIK’ PROJELERİNE DESTEĞİNİ ARTIRDI

“Ödüllü Çevre Yatırımlarımızla Türkiye Çapında Markayız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ın Yerel Yönetimler ‘Sıfır Atık’ Başarı ödülüne layık gördüğü 1.Sınıf Atık Getirme Merkezimiz ile Mobil Geri Dönüşüm aracımızın yanı sıra çevre ve doğa sağlığının korunmasına yönelik hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimizle ülke çapında markalaşan yerel yönetimler arasında yer almaktayız.” diye konuştu.

malatyadan-3-proje-turkiye-derecesi-yapti

Malatya’dan 3 Proje Türkiye Derecesi Yaptı

Lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı'nca Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Teknolojik Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı ile Yazılım alanlarında Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması düzenlenmektedir.

yesilyurt-belediyesi-kitap-kafe-projesini-cavusoglu-mahallesinde-hayata-gecirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, KİTAP KAFE PROJESİNİ ÇAVUŞOĞLU MAHALLESİNDE HAYATA GEÇİRDİ

“Çavuşoğlu Mahallesi Kitap Kafe Hayırlı Olsun” Çavuşoğlu mahallesinde yapımı tamamlanan iki katlı Kitap Kafe’yi ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bölgemizin ihtiyaç duyduğu, her yaştan vatandaşımızın sakin ve sessiz bir ortamda kitabını okuyup kendini geliştirebileceği Çavuşoğlu Kitap Kafe projemiz hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

yesilyurt-belediyesinin-16-yeni-spor-tesis-projesi-onaylandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN 16 YENİ SPOR TESİS PROJESİ ONAYLANDI

“Cumhurbaşkanımız ve Bakanımızın Destekleriyle Devasa Yatırımlara Kavuşacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un geleceğine kalıcı eserler emanet etmek adına hazırladıkları 16 yeni ‘Spor Tesisi’ projesinin Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından onaylandığının müjdesini verdi.

bakan-kasapoglu-tarihi-konaklarin-restorasyonu-ve-donusum-projelerini-inceledi

BAKAN KASAPOĞLU, TARİHİ KONAKLARIN RESTORASYONU VE DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ İNCELEDİ

“Çırmıhtı’nın Tarihsel Kimliğini Özel Projelerle Geleceğe Taşıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Kadim Çırmıhtı’ya giderek burada vatandaşlarla bir araya gelip kitap dağıtan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bölgedeki tarihsel kimliğin hak ettiği değeri görmesi adına devam eden Tarihi Konakların Restorasyonu ve Dönüşüm Projelerini yerinde inceledi.

coklu-baro-duzenlemesi-siyasi-partizanlik-projesidir

Çoklu Baro Düzenlemesi Siyasi Partizanlık Projesidir

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın 'yasa çıkar çıkmaz İstanbul Barosu'ndan istifa edip, kurulacak ilk baroya kayıt olacağım' sözleri siyasetin ateşini arttırdı. Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz AKP'li Turan'ın sözlerine yönelik yaptığı açıklamada

vali-aydin-barus-tarihi-konaklarin-restorasyonu-ve-donusum-projelerini-inceledi

VALİ AYDIN BARUŞ, TARİHİ KONAKLARIN RESTORASYONU VE DÖNÜŞÜM PROJELERİNİ İNCELEDİ

“Kent Belleğinin Korunması Adına Önemli Yatırımlar Yapılıyor” Malatya Valisi Aydın Baruş, Kadim Çırmıhtı’nın tarihi ve kültürel değerlerini turizme kazandırmak adına Yeşilyurt Belediyesi tarafından yürütülen ‘Tarihi Konakların Restorasyonu ve Dönüşümü’ projesindeki çalışmaları inceledi. Vali Baruş, Yeşilyurt Belediyesinin kent belleğinin korunması ve bölgenin turizme merkezine dönüştürülmesi bakımında çok önemli yatırımlarda bulunduğunu söyledi.

baskan-guder-projelerimiz-battalgazinin-kaderini-degistirecek

BAŞKAN GÜDER, “PROJELERİMİZ BATTALGAZİ’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Mahalle toplantıları kapsamında Ferhadiye mahalle sakinleriyle bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçenin sorunlarını yakından bildiklerini belirterek, “Battalgazi’nin kaderinin değişmesi lazım. Bu kaderi değiştirecek projelerimiz var” dedi.

bugun-15-haziran-1997de--islam-ulkesini-bir-araya-getiren-d8-projesinin-yil-donumu

Bugün 15 Haziran 1997’de İslam ülkesini bir araya getiren D8 projesinin yıl dönümü

Bugün 15 Haziran 1997’de 8 İslam ülkesini bir araya getiren D8 projesinin, 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız zamanında adaleti ve barışı esas alarak kuruluşunun 23. yıldönümü.

yesilyurtumuzun-turizm-potansiyelini-artiracak-ozel-bir-proje

“Yeşilyurt’umuzun Turizm Potansiyelini Artıracak Özel Bir Proje”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olan Şahintepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesislerinin yapım işi başladı. Başkan Çınar, “ İlçemizin turizm potansiyelini artıracak kıymetli bir eseri daha hemşerilerimizin hizmetine sunmak adına dört koldan çalışıyoruz.” diye konuştu.

kadim-cirmihtinin-gizli-kalmis-tarihi-lezzet-vadisi-projesiyle-gun-yuzune-cikacak

KADİM ÇIRMIHTI’NIN GİZLİ KALMIŞ TARİHİ, LEZZET VADİSİ PROJESİYLE GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK

“Hedefimiz; Kadim Çırmıhtı’nın Turizmden Hak Ettiği Payı Almasıdır” Yeşilyurt Belediyesi, tarihi ve turistik mekânlarıyla kadim bir medeniyeti bünyesinde barındıran Kadim Çırmıhtı’nın tarihi dokusunu korumak ve yaşatmak amacıyla başlattığı ‘Lezzet Vadisi’ projesi kapsamında ki ‘Tarihi Konakların Restorasyonu ve Dönüşümü’ projesi çerçevesinde bölgede bulunan tarihi binaları restore edip iç ve dış turizme kazandırmaya devam ediyor.

baskan-guderin-vizyonel-projeleri-hayata-geciyor

Başkan Güder’in Vizyonel Projeleri Hayata Geçiyor

Battalgazi’de hayata geçirdiği insan odaklı projelerle vizyonel değişimi başlatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, daha yaşanabilir bir Battalgazi inşa etmek için göreve geldiği günden beri yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Güder, 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, tüm İslam Âleminin bayramını kutladı.

baskan-cinarin-yeni-donem-vaatlerinden-gunduzbey-sosyal-tesis-projesinin-yapim-isi-basladi

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘GÜNDÜZBEY SOSYAL TESİS’ PROJESİNİN YAPIM İŞİ BAŞLADI

“Gündüzbey Sosyal Tesis Projemiz ile Turizm Potansiyelini Hareketlendireceğiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın kadim bir medeniyet kültürü üzerine inşa edilen Gündüzbey’in doğal lezzetleri, tarihi ve turistik mekânlarını daha geniş kesimlere tanıtmak amacıyla yeni dönem vaatleri arasında yer verdiği ‘Gündüzbey Sosyal Tesis’ projesinin yapım işleri başladı.

kuyuonu-hes-projesinde-incelemelerde-bulunan-baskan-gurkan

Kuyuönü HES Projesinde incelemelerde bulunan Başkan Gürkan,

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların devam ettiği Kuyuönü Hidroelektrik Santralinde incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

gaziantepte-zimem-defteri-projesinin-ikincisi-tupgaz-bayiilerine

GAZİANTEP’TE ZİMEM DEFTERİ PROJESİNİN İKİNCİSİ TÜPGAZ BAYİİLERİNE…

Bu Sefer “Aş Ocakta Kalmasın” Diye Çıktılar Yola… Gaziantep’te Zimem Defteri geleneği ile tüpgaz bayilerindeki tüm borçlar silindi. Gaziantep Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu koordinasyonunda, hayırseverlerin desteğiyle hayata geçirilen Zimem Defteri uygulaması ile 51 mahalledeki 210 tüpgaz bayiinin veresiye defteri satın alınarak borçlar ödendi.

vali-barus-koy-konut-projeleri-degerlendirme-toplantisi-duzenledi

Vali Baruş “Köy Konut Projeleri” Değerlendirme Toplantısı Düzenledi

Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan “Köy Konut Projeleri” kapsamında değerlendirme yapmak üzere Vali Aydın Baruş başkanlığında toplantı düzenlendi.

cukurdere-mahallesi-kitap-kafe-projesi-gercege-donusuyor

Çukurdere Mahallesi Kitap Kafe’ Projesi Gerçeğe Dönüşüyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeni dönem vaatlerimiz arasında yer alan ‘Çukurdere Mahallesi Kitap Kafe’ projemizi yakın bir zamanda halkımızla buluşturacağız.Yeşilyurt’umuzun sosyal, kültürel ve eğitim yapısına yeni yatırımlarla değer katmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

baskan-cinarin-vaat-ettigi-45-projeden-27si-1-yil-icinde-hayata-gecti

BAŞKAN ÇINAR’IN VAAT ETTİĞİ 45 PROJEDEN 27’Sİ 1 YIL İÇİNDE HAYATA GEÇTİ

“Milletimize Hizmet Etmenin Aşkıyla Hiç Durmadan Çalışıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2019 yılının 31 Mart’ında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar Yeşilyurt’u 2023 vizyonuna uygun hale getirmek adına hiç durmadan çalıştıklarını, seçimlerde yapmayı vaat ettikleri 45 projeden 27’sini bir yıl gibi kısa bir sürede gerçeğe dönüştürmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.