canlı yayın
malatyadan-15-proje-derece-yapti

Malatya’dan 15 proje derece yaptı

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Matematik, Tarih, Teknolojik Tasarım, Türkçe ve Yazılım alanlarında bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla 14’üncü Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması yapılmaktadır.

paylastikca-cogalalim--askida-ekmek-projesi-oguzelinde-devam-ediyor

“PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALALIM” ‘ASKIDA EKMEK PROJESİ’ OĞUZELİ’NDE DEVAM EDİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çağrısı üzerine başlatılan ‘Askıda Ekmek Projesi’ 2018 yılından itibaren Oğuzeli Belediyesi tarafından ‘Paylaştıkça Çoğalalım’ sloganıyla Oğuzeli’nde devam ediyor. Proje kapsamında ilçedeki pide ve somun fırınları Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ın talimatıyla zabıta ekipleri tarafından sürekli denetlenerek takip ediliyor.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

beydagi-kentsel-donusum-projesi-kapsaminda-886-konut-2022-yilinda-tamamlanacak

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 886 konut 2022 yılında tamamlanacak

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 886 konut 2022 yılında tamamlanacak AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da 186 milyon lira yatırım bedelli Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 3. etap kapsamındaki 886 konut ve 38 işyerinin 2022 yılında tamamlanacağını bildirdi.

teknofest-2020-katilimcisi-ogrenciler-savunma-alanindaki-projelerini-babda-tanitti

TEKNOFEST 2020 katılımcısı öğrenciler, savunma alanındaki projelerini Bab'da tanıttı

TEKNOFEST 2020 katılımcısı öğrenciler, savunma alanında tasarladıkları projeleri Suriye'nin kuzeyindeki Bab'da tanıtma imkânı buldu. Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2020 katılımcıları, dün kendilerini ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan aldıkları söz üzerine, Fırat Kalkanı Harekâtı’yla terörden arındırılan Bab'ı ziyaret etti.

yesilyurt-belediyesinden-emanet-ekmek-projesine-destek-veren-93-firina-tesekkur-belgesi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ‘EMANET EKMEK’ PROJESİNE DESTEK VEREN 93 FIRINA TEŞEKKÜR BELGESİ

“Emanet Ekmek Projemizi Hep Birlikte Büyütüyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük önem verdiği ‘Gönül Belediyeciliği’ hizmetlerine farklı bir güzellik ve zenginlik kazandıran ‘Emanet Ekmek’ projesine destek veren Yeşilyurt’ta ki 93 fırın sahibine toplumdaki paylaşma kültürüne verdikleri desteklerden dolayı teşekkür belgesi veriyor.

yesilyurt-belediyesi-ilyas-mahallesi-kitap-kafe-projesinde-sona-yaklasti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İLYAS MAHALLESİ KİTAP KAFE PROJESİNDE SONA YAKLAŞTI

“İlyas Mahallemize Nezih Ve Modern Bir Kitap Kafe Kazandırıyoruz” İlyas mahallesinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kitap Kafe’yi ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kafemiz gerek iç ve dış tasarımıyla gerekse de raflarında ki eşsiz kaynaklarıyla mahallemize farklı bir hava katacak olup, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın kitaba ulaşımını kolaylaştıracaktır.” diye konuştu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

vali-barus-yoncali-baraji-turkiye-ekonomisi-icin-cok-onemli-proje

Vali Baruş, “Yoncalı Barajı Türkiye Ekonomisi İçin Çok Önemli Proje”

Vali Aydın Baruş, Tarım ve Orman Bakanlığı DSİ 9.Bölge Müdürlüğünün yürütmüş olduğu Yoncalı Sulaması Projesi kapsamında ilçe tarımını canlandıracak, yaklaşık 17,407 Hektar alanın sulanmasını sağlayacak Yoncalı Barajı, İsale Tüneli ve Tünel Segmentleri Yapım Fabrikasında incelemelerde bulundu.

vali-barus-kale-ve-battalgazi-ilcesinde-yapilan-konut-projelerinde-inceleme-yapti

Vali Baruş, Kale ve Battalgazi İlçesinde Yapılan Konut Projelerinde İnceleme Yaptı

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan 6,8 şiddetindeki depremden dolayı evleri ağır hasar gören hak sahibi vatandaşlar için Kale ve Battalgazi ilçesinde yapılan konut projelerini yerinde inceledi.

gurkan-kutuphane-malatyaya-ozgun-ve-yakisir-bir-sekilde-projelendirildi

GÜRKAN: KÜTÜPHANE MALATYA’YA ÖZGÜN VE YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE PROJELENDİRİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Millet Kütüphanesinin ihalesi Eylül ayı içerisinde yapılacak. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşil Kuşak Projesi kapsamında Millet Kütüphanesi yaptırılıyor.

iyi-tarim-uygulamalarini-farkli-projelerimizle-destekliyoruz

“İyi Tarım Uygulamalarını Farklı Projelerimizle Destekliyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarım ve Orman Bakanlığımızın yerli üretimi artırmak ve teşvik etmek adına ülke genelinde yürüttüğü İyi Tarım Uygulamalarını, Yeşil Gıda Seracılık Alanımız ve Tarımsal Üretim ve AR-GE Sahamızda hayata geçirdiğimiz farklı projelerle desteklemeye devam ediyoruz.” dedi.

derme-deresi-projesi-battalgaziye-deger-katacak

DERME DERESİ PROJESİ BATTALGAZİ’YE DEĞER KATACAK

Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve çalışmaları tüm hızıyla devam eden Derme Deresi Islah Projesi’nde ki saha çalışmalarını Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte inceleyerek, yetkililerden bilgiler alan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Başkan Güder’in projelerinin kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

yesilyurtun-tarihi-binalari-cephe-sagliklastirma-projeleriyle-tarihe-isik-tutuyor

YEŞİLYURT’UN TARİHİ BİNALARI ‘CEPHE SAĞLIKLAŞTIRMA’ PROJELERİYLE TARİHE IŞIK TUTUYOR

“Cephe Sağlıklaştırma Projelerimiz, Tarihi Bölgelerimizin Değerini Artırıyor” Yeşilyurt’un tarihi bölgelerinden Çırmıhtı ile Gündüzbey’in tarihsel ruhunu yeniden ayağa kaldırmak adına ‘Lezzet Vadisi’ ve ‘ Yeşilyurt Kentsel Tasarım’ projeleri çatısı altında birçok projeyi hayata geçiren Yeşilyurt Belediyesi, bölgedeki tarihi binaların ve dükkânların dış cephelerini ‘Cephe Sağlıklaştırma’ projesiyle yenileyerek bölgenin tarihsel kimliğine yeni değerler kazandırıyor.

yesilyurt-belediyesi--sokak-sagliklastirma-projesini-yayginlastiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ‘ SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA’ PROJESİNİ YAYGINLAŞTIRIYOR

“Melekbaba, Sokak Sağlıklaştırma Projemizle Güzelleşip, Değişecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kaynarca’dan sonra Melekbaba mahallesinde de hayata geçirecekleri ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgenin sosyal yapısına yeni değerler kazandıracaklarını söyledi.

baskan-guderden-issizligi-azaltacak-proje

BAŞKAN GÜDER’DEN İŞSİZLİĞİ AZALTACAK PROJE

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında desteklediği ‘Birlikte Başaracağız’ projesi, Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Proje kapsamında 18-40 yaş arası işsiz ve eski hükümlü vatandaşlara gerekli eğitimler verildikten sonra 6 farklı sektörde istihdam edilmeleri sağlanacak.

kaynarca-mahallesi-sokak-sagliklastirma-sosyal-tesis-ve-park-projesiyle-gelecege-hazirlaniyor

KAYNARCA MAHALLESİ SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA, SOSYAL TESİS VE PARK PROJESİYLE GELECEĞE HAZIRLANIYOR

“Kaynarca Mahallemiz, Modern ve Nitelikli Yaşam Alanlarına Kavuşacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kaynarca Mahallesinde başlattıkları sokak sağlıklaştırması, sosyal tesis ve park projesiyle mahallenin sosyal dokusuna farklı güzellikler katıp, bölgenin değerini artıracaklarını söyledi.

sogep-programinda-7-proje-basarili-bulundu

SOGEP Programında 7 Proje Başarılı Bulundu

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Sosyal Geliştirmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Fırat Kalkınma Ajansı tarafından güdülenen 7 projeyi başarılı buldu. 2020 Yılı SOGEP Programına ilişkin açıklamalarda bulunan Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap YOĞUNLU, Ajansların 2019 yılından itibaren bölgelerin ekonomik gelişmesine yönelik uyguladığı programlara ilave olarak sosyal konulara da tedbirler geliştirmek üzere SOGEP programının yerelde ajanslar tarafından uygulanmaya başladığını söyledi.

battalgazi-belediyesi-5-mwlik-ges-projesini-hayata-geciriyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ 5 MW’LİK GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYOR

Battalgazi Belediyesi, Hacıhaliloğlu Çiftliği Mahallesi’nde yaklaşık 25 Milyon liralık yatırımla Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurarak Battalgazi Belediyesi ve iştiraklerin enerji ihtiyacını karşılayacak. Kurulacak alanda incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, doğadaki kaynakları gelire dönüştürmeyi planladıklarını belirtti.

yesilyurt-belediyesi-erdem-okullari-projesini-yayginlastiriyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘ERDEM OKULLARI’ PROJESİNİ YAYGINLAŞTIRIYOR

“Geleceğe Bırakılacak En Kıymetli Yatırım; Ahlaklı Ve Karakterli Nesillerdir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Geleceğe bırakılacak en kıymetli ve değerli yatırım, kendini iyi ifade edebilen, dürüst, çalışkan, özgüveni yüksek, okuyan, ahlaki ve milli değerlere sahip karakterli nesillerdir.” dedi.