canlı yayın
baskan-guderden-karakaya-baraj-golune-prestij-proje

BAŞKAN GÜDER’DEN KARAKAYA BARAJ GÖLÜNE PRESTİJ PROJE

SU ÜSTÜ YÜZEN RESTORAN’ PROJESİ BATTALGAZİ’DE HAYAT GEÇİYOR Battalgazi’nin çehresini değiştiren Belediye Başkanı Osman Güder, ilçeye vizyon bir proje daha kazandırıyor. Karakaya Baraj Gölü rezervuar alanında hayata geçirilecek ‘Su Üstü Yüzen Restoran’ projesinin ilk adımını DSİ ile birlikte atan Başkan Güder, “Battalgazi’nin yarınları çok daha güzel olacak” dedi.

alternatif-yasam-alanlari-projelerine-ornek-gosterilecek

“Alternatif Yaşam Alanları Projelerine Örnek Gösterilecek”

AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediyesinin alternatif yeni yaşam alanları oluşturmak adına yapımını sürdürdüğü Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da, Semt Pazarının yanı sıra Millet Kıraathanesi, Lokantası, Otoparkı ve Spor Alanları gibi kültürel ve sportif mekanlara sahip Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezi hakkında AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır’a bilgiler aktardı.

kuluncak-evleri-b-blok-projesi-tamamlanmak-uzere

KULUNCAK EVLERİ B BLOK PROJESİ TAMAMLANMAK ÜZERE

KULUNCAK EVLERİ B BLOK PROJESİ TAMAMLANMAK ÜZERE Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ Kuluncak Evleri B Blok Projemiz tamamlanmak üzere. Kuluncak Belediyesi olarak her alanda en güzel hizmetleri halkımıza ulaştırmaya devam ediyoruz.

tarihi-yesilyurt-konaklari-restorasyon-projeleriyle-farkli-bir-huviyete-kavustu

TARİHİ YEŞİLYURT KONAKLARI, RESTORASYON PROJELERİYLE FARKLI BİR HÜVİYETE KAVUŞTU

“Kadim Çırmıhtı, Turizmin Gözdesi Olacak” Tarihi Yeşilyurt Konaklarının restorasyon ve dönüşüm projeleriyle farklı bir hüviyete kavuştuğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Bölgemizin tarihsel ve kültürel miraslarının korunması, sahip çıkılması ve geleceğe taşınması adına gerçeğe dönüştürdüğümüz müzelerimiz, otelimiz ve yöresel ürünlerin hem tanıtımı hem de satışının yapıldığı mekanlarla Kadim Çırmıhtı’mız yakın zamanda turizmin gözdesi olacaktır.” diye konuştu.

malatyada-basari-rehberim-ogretmenim-projesi--hayata-gecirildi

Malatya’da ‘Başarı Rehberim Öğretmenim Projesi ‘ Hayata Geçirildi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında 13 ilçede uygulanacak olan ‘Başarı Rehberim Öğretmenim Projesi’ hayata geçirildi. Başarı Rehberim Öğretmenim Projesi; tüm 8’inci ve 12’nci sınıf öğrencilerinin başarılarını arttırmak, düzenli takiplerini yapmak ve öğrencilerin öğrenme yöntemlerini fark ederek ilerleyebilmeleri amacıyla hazırlanmıştır.

beylerderesi-sehir-parki--millet-bahcesi-projesinde-yol-freze-calismasi-yapildi

BEYLERDERESİ ŞEHİR PARKI “ MİLLET BAHÇESİ” PROJESİNDE YOL FREZE ÇALIŞMASI YAPILDI

“Beylerderesi Şehir Parkı Şehre Nefes Aldıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Bahçeleri’ projesini ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projemizin ikinci etap bölümünde Yeşilyurt’umuza kazandırıyoruz. Eşsiz manzarası ve doğal güzellikleriyle özel bir konumda olan Beylerderesi, ‘Millet Bahçesi’ projemizle daha güzel ve daha cazip bir görüntüye ulaşacaktır.” dedi.

projemiz-yesilyurtun-gelisen-kimligine-farkli-bir-deger-katacak

“Projemiz, Yeşilyurt’un Gelişen Kimliğine Farklı Bir Değer Katacak”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Semt Pazarı, Sosyal Yaşam Alanları, Restaurantı ve Spor Mekânlarına sahip Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezinin Yeşilyurt’un gelişen kimliğine farklı ve özel değerler katacağını söyledi.

baskan-cinarin-yeni-donem-vaatlerinden-spor-tesisleri-projesi-gercege-donusuyor

BAŞKAN ÇINAR’IN YENİ DÖNEM VAATLERİNDEN ‘SPOR TESİSLERİ’ PROJESİ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

“Spor Aktivitelerini Modern Sahalara Taşıyacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, Yeşilyurt’un 19 mahallesine hitap edecek şekilde 11 farklı noktaya inşa edilecek olan 15 milyon TL. maliyetindeki 18 adet ‘Spor Tesisi’ projesi gerçeğe dönüşüyor.

yesilyurt-belediyesi-turgut-ozal-mahallesi-kentsel-donusum-projesine-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, TURGUT ÖZAL MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNE BAŞLADI

“Yeşilyurt’umuzun Geleceğine Güzel Bir Eser Daha Emanet Edeceğiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında yer alan ‘Turgut Özal Mahallesi Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesi kapsamında; tahliyesi tamamlanan evlerin yıkım işlemleri başladı.

yesilyurt-belediyesinden-bugun-fidan-yarin-nefes-projesine-1444-adet-fidan-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ‘BUGÜN FİDAN YARIN NEFES’ PROJESİNE 1.444 ADET FİDAN DESTEĞİ

“Gelecek Nesillere Bırakılacak En Değerli Hazine: Yeşil Bir Çevredir” Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda aynı anda 81 kentte saat 11:11’de düzenlenen ‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinliklerine 1.444 adet fidan dikimiyle destek verdi.

chpli-durmaz-erbaa-altin-madeni-projesini-tbmmye-tasidi

CHP’Lİ DURMAZ ERBAA ALTIN MADENİ PROJESİNİ TBMM’YE TAŞIDI!

Altın Madeni projesinden bölğe halkının haberi yok! Durmaz, Bu bölge, çevresindeki Tokat ve Amasya illerinin, Erbaa ve Taşova ilçelerinin ve çevresindeki onlarca köyün can damarıdır.

projelerimiz-gerceklesiyor---

PROJELERİMİZ GERÇEKLEŞİYOR

Kuluncak ilçemizin Yıllardır çözülmeyen sorunlarını ortadan kaldırmak için hazırladığımız İçme Suyu ve Doğal Gaz projemizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ a sunduk.

projelerimiz-gerceklesiyor---

PROJELERİMİZ GERÇEKLEŞİYOR

Kuluncak ilçemizin Yıllardır çözülmeyen sorunlarını ortadan kaldırmak için hazırladığımız İçme Suyu ve Doğal Gaz projemizi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ a sunduk.

baskan-guder-projeyi-cumhurbaskani-erdogana-sunacak

BAŞKAN GÜDER, PROJEYİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SUNACAK

MALATYA’YA YENİ BİR CAZİBE MERKEZİ KAZANACAK Battalgazi’de hayata geçirdiği vizyon projeler ile ilçenin güzelliğine güzellikler katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yıldıztepe’de yapmayı planladığı, içerisinde ise seyir terası, teleferik, restaurant, adrenalin park, amfi tiyatro ve konser alanının yer alacağı Yıldıztepe Rekreasyon Projesini, Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunacak.