canlı yayın
baris-pinari-harekati-her-an-kaldigi-yerden-devam-edebilir

BARIŞ PINARI HAREKATI HER AN KALDIĞI YERDEN DEVAM EDEBİLİR

Fırat Nehri'ne üzerine Türkiye ve Suriye tarafını bir birine bağlayacak seyyar köprü kuruluyor.

samanli-her-zaman-istisare-icerisinde-olacagiz

Samanlı; Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’yı Ziyaret Etti.

baskan-guder-her-zaman-tarihi-dokumuza-sahip-cikacagiz

Başkan Güder, 'Her Zaman Tarihi Dokumuza Sahip Çıkacağız

Battalgazi Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği Tarihi Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması’nda başarı ödülüne layık görüldü.Battalgazi Belediyesi "Sancaktar Türbesi Restorasyonu” ile ödüle layık görüldü.

baskan-avsar-losemili-cocuklari-unutmadi

Başkan Avşar Lösemili Çocukları Unutmadı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan lösemili çocukları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Avşar Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler vererek Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını açıkladı

dunyada-425-milyon-turkiyede-her-7-kisiden-biri-diyabetli

Dünyada 425 milyon, Türkiye'de her 7 kişiden biri diyabetli

EndoBridge yıllık toplantılarının yedincisi Amerikan Endokrin Derneği , Avrupa Endokrinoloji Derneği ve Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği'nin iş birliğiyle Antalya'da gerçekleştirildi. 41 ülkeden 680 katılımcıyla bugüne kadarki en yüksek toplam ve yabancı delege sayısına ulaşan EndoBridge 2019, endokrinoloji alanında dünyanın en önde gelen isimlerini buluşturdu. Bilimsel programda 24 konferans ve 16 vaka tartışması oturumuyla birlikte 100'ün üzerinde sözlü ve poster vaka sunumuna yer verildi.

chp-her-zaman-cumhuriyet-ve-demokrasinin-kalesi-olacaktir

CHP, Her zaman Cumhuriyet ve Demokrasinin kalesi olacaktır.

Cumhuriyet Halk partisi Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir, ülkemizin en köklü partisi olan CHP’nin 96. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak CHP’nin her zaman Cumhuriyet ve Demokrasinin kalesi olmaya devam edeceğini bildirdi.

baskan-guder-milletimiz-her-seyin-en-iyisine-layik

BAŞKAN GÜDER, “‘MİLLETİMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu bölgesinde 15 sokakta yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Güder, “Almış olduğumuz bayrağı, daha yukarılara taşımak, vatandaşlarımıza hizmet etmek için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz” dedi.

calik-her-sey-bir-cayla-basladi

Çalık, “Her şey bir çayla başladı”

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın kentteki gençleri Twitter üzerinden çaya davet etmesiyle başlayan etkinliğe son başbakan Binali Yıldırım ile birlikte 7 bölgeden katılım olacak.

festivalimiz-yesilyurtumuzun-her-alanda-tanitilmasini-sagliyor

“Festivalimiz, Yeşilyurt’umuzun Her Alanda Tanıtılmasını Sağlıyor”

Yeşilyurt 25. Kültür, Kiraz ve Spor Festivali etkinlikleri arasında yer alan ‘ Yöresel Yemek İkramı’ programına katılan davetlilere Yeşilyurt’un ünlü etli ve sulu yemeklerinin yanı sıra dalbastı kirazı ikram edildi.

baskan-guder-hizmetleri-adilane-bir-sekilde-herkese-ulastiracagiz

BAŞKAN GÜDER, “HİZMETLERİ ADİLANE BİR ŞEKİLDE HERKESE ULAŞTIRACAĞIZ”

Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek, yeni görevinde başarı temennisinde bulundu. Başkan Güder, hizmeti adilane bir şekilde herkese ulaştıracaklarını söyledi.

keskin--herkes-hesap-vermek-zorunda---

KESKİN: “ HERKES HESAP VERMEK ZORUNDA”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Büyükşehir Belediyesinin eski yönetimini sert şekilde eleştirerek, “Geride bırakılan 2 katrilyonluk borcu milletin sırtına vurup gidenler varsa hesap vermelidir. Borçlar kalem kalem kamuoyu ila paylaşılmalıdır. Kimsenin zan altında bırakılmaması için soruların cevapları verilmeli.”dedi.

karadag-hizmetlerimiz-herkese-esit-olacak

KARADAĞ HİZMETLERİMİZ HERKESE EŞİT OLACAK

KARADAĞ “Hekimhanlı vatandaşlarımıza ayrım yapmadan herkese eşit mesafede adil bir şekilde hizmet götürerek görevimizi yapacağız

rektor-karabulut-universitemizin-ve-malatyanin-tanitimini-her-alanda-yapacagiz---

Rektör Karabulut, “Üniversitemizin ve Malatya’nın tanıtımını her alanda yapacağız”

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 11-12 Nisan tarihleri arasında Gaziantep Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin de paydaş olduğu İpekyolu Kariyer Fuarının kapanış programına katılan Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Hem üniversitemizin, hem de Malatya’mızın tanıtımını her alanda yapacağız.” dedi.

mtu-rektoru-prof-dr-karabulut-her-sey-kadinla-baslar

MTÜ Rektörü Prof. Dr. Karabulut: “Her şey kadınla başlar”

“Kadınların toplumsal hayattaki yeri ve konumu, hiç tartışmasız bir ülkenin ne kadar geliştiğinin ve hangi çağdaş seviyede olduğunun göstergesidir. Kadınların yüzü gülüyorsa, o toplum huzurlu, demektir.

rektor-karabulut-ilk-500-universite-arasina-girmek-hayal-degil

Rektör Karabulut: “İlk 500 üniversite arasına girmek hayal değil”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) görevli akademisyenlere yönelik olarak, “Üniversitemizin dünya sıralamasında yerini alması için gerekli yaklaşımları belirlemek” konulu seminer düzenlendi.

her-secim-bir-sinavdir-bizde-her-sinavdan-basariyla-cikmak-istiyoruz

"Her seçim bir sınavdır, bizde her sınavdan başarıyla çıkmak istiyoruz"

Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.

baskan-gurkan-herkesi-kucaklayacagiz--unverdi-kazanan-malatya-olsun

BAŞKAN GÜRKAN, “HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ” ÜNVERDİ, “KAZANAN MALATYA OLSUN”

Alevi Eşit Yurttaşlık Derneği Başkanı Erdoğan Ünverdi ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ünverdi, “Başkanımızın geçmişte yaptıkları ortadadır. Alevi yurttaşlarına gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

herkes-haddini-bilecek

HERKES HADDİNİ BİLECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, bir spor kanalının program yorumcularından Hıncal Uluç’un, geçtiğimiz Pazartesi akşamı oynanan Fenerbahçe- Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili olarak yaptığı yorumda, Yeni Malatyaspor’a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

devletbahceli--herkes-ayagini-denkalsin

DEVLETBAHCELİ: HERKES AYAĞINI DENKALSIN

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli grup konuşmasında, CHP’sinden İP’ine, HDP’sinden PKK ve FETÖ’süne kadar kim Türkiye’nin tarihsel yürüyüşüne engel olmak istiyorsa onunla hesabımız bu dünyada görülecektir’ açıklamasında bulundu.

bana-bunlardan-bahsedin-ki-herkes-bilsin-

BANA BUNLARDAN BAHSEDİN Kİ HERKES BİLSİN

1991 Körfez savaşında 500.000 Kürde kapılarımızı açtık, bizim ekmeğimizi bölüştürdük; ; sonuç: 20.000 PKK'lı karşımıza çıktı 9.671 şehit verdik! Vergi vermezler, yardım alırlar. Fatura ödemezler, milletten keserler. Uyuşturucu imalatı ve satışı yapar 'görmezden gelin' der.