canlı yayın
-okulum-evde-egitim-her-yerde

Okulum Evde Eğitim her Yerde

Tüm dünya insanlarını eve hapseden coronivirüs salgını 2019-2020 eğitim- öğretim yılının ikinci yarısını sekteye uğrattı. Koronavirüs salgınının yayılımını engellemek amacıyla Mart ayının 3.haftası itibari ile Nisan sonuna kadar okullar kapatıldı. Kapalılık durumunun ne kadar süreceği de belirsiz…

saglik-calisanlari-bir-butundur-performans-ucreti-herkesin-hakki

Sağlık çalışanları bir bütündür, Performans ücreti herkesin hakkı

Sağlık çalışanlarına ödenecek olan performans ücretinin sadece memurlara değil sağlık sektöründe ki tüm çalışanlara verilmesi gerekir. Pozitif çıkan 601 sağlık çalışanın içinde doktor, hemşire, tıbbi Sekreter, hasta rehberi, hasta bakıcı, ambulans sürücüsü, temizlik personeli, güvenlik personeli yani her meslek grubundan hasta bulunmaktadır. Virüs ayrım yapmıyor ek ödeme noktasında da ayrım yapılmamalıdır.

chp-malatya-herkesin-yaninda

CHP Malatya Herkesin Yanında

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlıkları genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu‘nun talimatları doğrultusunda Koronavirüs salgınına yönelik önemleri almaya devam ediyor.

yesilyurt-belediyesi-her-noktada-covid-19-tedbiri-uyguluyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ HER NOKTADA (COVİD-19) TEDBİRİ UYGULUYOR

“Virüse Karşı Önlemleri Artırdık” Yeşilyurt Belediyesi, tüm dünyayı kasıp kavuran ve Türkiye'de vaka sayısı giderek artan yeni tip Korona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında; Destek Müdürlüğü uhdesinde gerçekleşen ve canlı yayınlanan ihalelere katılanlara maske ve eldiven dağıttı.

her-ulkucu-birevlat

Her Ülkücü BirEvlat

Gündeme dair takdire şayan bir sorumluluk örneği gösteren Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Işık sosyal medya aracılığıyla, ilimizde bulunan şehit ana- babalarının ev ve araçlarının ücretsiz dezenfekte işlemini gerçekleştireceklerini duyurdu un. Başkan Işık ile konuya idair görüşmemiz esnadında yaptığı açıklama şöyledir

yesilyurt-belediyesi-covid-19-virusune-karsi-her-alanda-calisiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ (COVİD-19) VİRÜSÜNE KARŞI HER ALANDA ÇALIŞIYOR

“Gereken Tüm Önlemleri Alıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dünya’da ve ülkemizde can kayıplarına yol açan (COVİD-19) Koronavirüs salgınının geniş kesimlere yayılmaması adına Yeşilyurt’un dört bir tarafında dezenfektan hizmetlerine ağırlık verdiklerini ifade ederken, farklı ve dikkat çekici çalışmalarla ‘Evde Kal, Sağlıklı Kal’ mesajının önemini vatandaşlara aktarmaya gayret ettiklerini söyledi

yesilyurtun-her-noktasinda-hijyen-ve-dezenfektan-calismalari-yogunlasti

YEŞİLYURT’UN HER NOKTASINDA HİJYEN VE DEZENFEKTAN ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

“Toplum Ve Halk Sağlığı İçin İmkânlarımızı Seferber Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dünyada hızla yayılan ‘Koronavirüs’ salgınından en az seviyede etkilenmek amacıyla Yeşilyurt’un farklı noktalarında gerçekleşen hijyen ve dezenfektan çalışmalarını yerinde incelerken, fırın, lokanta ve manavlarda gerçekleşen temizlik ve hijyen kontrolüne yönelik denetleme çalışmalarına katıldı.

dezenfektasyon-calismalari-her-noktada-devam-ediyor

DEZENFEKTASYON ÇALIŞMALARI HER NOKTADA DEVAM EDİYOR

İBADETHANELERDE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Koronavirüs’ün ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren dezenfekte ve hijyen çalışmalarını artıran Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların ortak kullanım alanları olan toplu taşıma araçları ile duraklardan sora şimdide ibadet alanlarında gerekli tedbirleri alıyor.

baskan-eroglu-tokat-her-alanda-yeniden-kullerinden-dogacak

BAŞKAN EROĞLU: “TOKAT HER ALANDA YENİDEN KÜLLERİNDEN DOĞACAK”

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Hıdırlık Sosyal Tesislerinde bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. 2019 Yılında yapılan çalışmalara ilişkin sunum yapan Başkan Eroğlu, genel bütçe, belediye birimleri, personel ve araç parkuru gibi birçok konuda bilgi aktararak, 2020 yılında yapılacak yatırımlar ve çalışmalarla ilgili Meclis Üyelerine bilgilendirme yaptı.

baskan-samanli-istiklal-marsinda-millet-vardir-turkluk-vardir-milliyetcilik-her-satirindadir

Başkan Samanlı: İstiklal Marşı’nda millet vardır, Türklük vardır, milliyetçilik her satırındadır.

Bugün 12 Martta çok önemli bir tarihin yıldönümünü idrak ediyoruz. Bağımsızlığımızın manifestosu, milli varlığımızın manzum ifadesi olan İstiklal Marşımız 99 yıl önce bugün, yani 12 Mart 1921 tarihinde TBMM’nde büyük bir coşku ve heyecanla kabul edilmiş,Merhum vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un eşsiz duyuş ve hissedişiyle kaleme alınan istiklalimizin dizeleri aziz millet varlığına milli şuur ve inanç kaynağı olmuştur.

yaslilarimiza-her-zaman-minnet-ve-sukran-duyuyoruz

“YAŞLILARIMIZA HER ZAMAN MİNNET VE ŞÜKRAN DUYUYORUZ”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Vefa Konağı’nda yaşlı vatandaşlara yönelik çalışmalar gerçekleştiriliyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vefa Konağını ziyaret ederek, yaşlı vatandaşlar ile bir araya geldi.

adil-gevrek-guilherme-transferinde-hatiri-sayilir-kisiler-araya-girince

Adil Gevrek: Guilherme transferinde hatırı sayılır kişiler araya girince…

BtcTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Kulüpler Birliği toplantısının çıkışında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un Guilherme transferine de değinen Adil Gevrek, ”Transfer 40 bin Euro değil, 500 bin Euro’ya gerçekleşti. Araya hatrı sayılır insanlar girince müsaade ettik” ifadelerini kullandı. İşte Adil Gevrek’in yaptığı açıklamalardan satır başları:

malatyaspordan-guilherme-aciklamasi

Malatyaspor'dan Guilherme açıklaması

Malatyaspor, Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Guilherme transferi için Bordo-Mavililer'in izin almadan görüştüğünü açıkladı.

-guilherme-besiktasta-adil-gevrekten-besiktasa-sert-tepki

Guilherme Beşiktaş'ta. Adil Gevrek'ten Beşiktaş'a Sert Tepki

TRTSpor canlı yayınında Guilherme'nin Beşiktaş'a transfer olduğu açıklandı. Konuyla ilgili yayına bağlanan BTCTurk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: Beşiktaş'ın kendileriyle görüşmeden oyuncuyla görüştüğünü söylerken Beşiktaş'ın yaptığının etik olmadığını söyledi.

genclerimiz-kendini-her-alanda-gelistirmeli

“Gençlerimiz Kendini Her Alanda Geliştirmeli”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Gelecek Sizindir ‘ sloganıyla başlattığı ‘Merhaba Gençler’ projesi kapsamında ziyaret ettiği Turgut Özal Anadolu Lisesinde öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Başkan Çınar, bilgi ve eğitimin gelişen toplumların temelini oluşturduğunu ifade ederken, gençlerin proje, fikir ve önerilerine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

buyuksehir-her-yerde-karla-mucadele-ediyor

BÜYÜKŞEHİR HER YERDE KARLA MÜCADELE EDİYOR

X - Gece, 150’ye yakın mahalle yolunu ulaşıma açan ekipler, gün ışığıyla birlikte bu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi en çok mesai’yi Pütürge, Akçadağ, Arapgir, Arguvan, Darende, Doğanşehir, Hekimhan, Kale ve Doğanyol ilçelerinde yapıyor.

icme-suyuna-her-yil-ocak-ayinda-zam

İçme Suyuna Her Yıl Ocak ayında Zam

Yeni yılı zamlarla başladı ve ilk zam suya geldi. Zamlar artık otomatiğe bağlandı ve her yıl Ocak ayında artış yürürlüğe girecek. MASKİ tarafından içme suyuna yüzde 20 zam yapıldı. Zamlı uygulama Ocak ayından itibaren yürürlüğe girdi. Gerekçesi olarak artan maliyetlere rağmen 2017 yılından itibaren içme suyu fiyatlarına zam yapılmadığı olarak gösterilen yüzde 20’lik artışın yanı sıra MASKİ tarafından kaçak su kullanımı ile ilgili olarak da ilçe-belde ve köy yerleşim bölgelerini ayrımı yapmaksızın uygulanacak.

-mutlu-insanlarin-sehri-yesilyurt-2019-yilinda-her-alanda-gelisti-ve-buyudu

‘Mutlu İnsanların Şehri; Yeşilyurt’ 2019 Yılında Her Alanda Gelişti ve Büyüdü

Anadolu’nun en güzel mozaiklerini içinde barındıran, kadim medeniyeti, doğal ve tarihi güzellikleri, yöresel lezzetleri, misafirperver, güler yüzlü ve çalışkan insanlarının huzur ve refah içerisinde yaşadığı Yeşilyurt, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar önderliğinde 2019 yılında gerçekleşen yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleriyle Türkiye çapında tanınan ve bilinirlilik seviyesi yükselen bir ilçe konumuna ulaştı.

buyuk-sehir-her-yerde

Büyük şehir her yerde

X - 2 günde 150’ye yakın mahalle yolunu ulaşıma açan Büyükşehir Belediyesi, gün içerisinde bir mahalle yolunu birkaç defa açmak zorunda kalıyor. Yağışların en çok etkili olduğu ilçeler Pütürge, Akçadağ, Doğanyol, Hekimhan ve Kuluncak.

baskan-guder-her-daim-yanlarinda-olacagiz

BAŞKAN GÜDER: “HER DAİM YANLARINDA OLACAĞIZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız ve dernek yönetimini ziyaret etti. Başkan Güder, “Her daim başımızın tacı olan şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin daima yanında olacağız” dedi.