canlı yayın
chpli-durmazdan-tarimsal-girdi-fiyatlarinin-artisina-tepki

CHP’Lİ DURMAZ’DAN TARIMSAL GİRDİ FİYATLARININ ARTIŞINA TEPKİ!

HP Tokat Milletvekili, TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz TUİK verilerine göre artan tarımsal girdi fiyatlarını değerlendirdi ve çiftçinin durumunun araştırılması için meclis araştırması açılmasını istedi. / Geçtiğimiz haftalarda TBMM Genel Kurulunda çiftçinin durumu, beklenen destekler ve üretimi arttırma yöntemleri konusunda defalarca söz alan Durmaz, çiftçinin virüs ve artan girdi maliyetleri karşısındaki durumunun araştırılması için meclis araştırma önergesi verdi.

chp-malatya-il-baskani-kiraz-6-bin-esnaf-ve-aileleri-ne-yiyip-ne-iciyor

CHP MALATYA İL BAŞKANI KİRAZ: 6 BİN ESNAF VE AİLELERİ NE YİYİP NE İÇİYOR

Kiraz ; Malatya’da koronavirüs kapsamında kapatılmış olan 6 bin esnaf ve ailelerinin ne yiyip, içtiklerini kimse soruyor mu?

chp-salgin-krizini-cok-iyi-yonetti

CHP Salgın Krizini Çok İyi Yönetti

Tüm dünya ülkeleri gibi Türkiye‘de uzun süredir koronavirüs salgınıyla mücadele etmekte. Salgını önlemek adına hükümet tarafından alınan bir çok önlem ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi tarafından defalarca eleştirildi. CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise salgında yaşanılan süreci ve atılan adımların yetersiz olduğunu ifade etti. “CHP iktidarda olmadığı halde krizi çok iyi yönetti” diyen il başkanı Kiraz açıklamalarına şu sözle devam etti

chp-gaziantep-ortak-basin-aciklamasi

CHP GAZİANTEP ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Değerli Basın Mensupları ; CHP Gaziantep İl Başkanımız Hayri Sucu, Milletvekilimiz Bayram Yılmazkaya, Milletvekilimiz İrfan Kaplan, Şahinbey İlçe Başkanımız Zeki Gürsel, Şehitkamil İlçe Başkanımız Mehmet Coşkun Atalamış'ın sosyal medya paylaşımlarından dolayı ortak yaptıkları basın açıklaması aşağıda sunulmuştur. İlgi ve değerlendirmenize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

chpli-durmaz-ciftciyeotv-siz-kdv-siz-mazot-destegi-verilsin-

CHP’li Durmaz” ÇiftçiyeÖTV siz KDV siz Mazot Desteği Verilsin “

CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ, TBMM İDARE AMİRİ KADİM DURMAZIN SALGIN BOYUNCA ORTAYA ÇIKACAK OLASI BİR GIDA KRİZİNE YÖNELİK ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ SUNDUĞU BASIN AÇIKLAMASI )

chp-malatya-herkesin-yaninda

CHP Malatya Herkesin Yanında

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlıkları genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu‘nun talimatları doğrultusunda Koronavirüs salgınına yönelik önemleri almaya devam ediyor.

chpden-koronavirus-raporu

CHP’den Koronavirüs Raporu

CHP’nin hazırladığı Koronavirüs Raporu’nda, “tehlikeli bir ekonomik ve sosyal krizle karşı karşıyayız” uyarısı yapıldı

chp-gencliginden--anlamli-proje

CHP GENÇLİĞİNDEN ANLAMLI PROJE

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve bütün dünyaya hızla yayılan koronavirüs hastalığı sebebiyle, Türkiye’de bazı önlemler alındı. Alınan bu önlemlerin başında 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı. Sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş ve üzeri vatandaşların yardımına Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Gençlik örgütü koştu.

chpden-koronavirus-onlemi

CHP’den Koronavirüs Önlemi

Son üç aydır dünyada binlerce kişinin hayatını kaybetmesine ve ülkelerde olağanüstü önlemler alınmasına neden olan koronavirüs Türkiye’ye de sıçradıktan sonra Resmi kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere ülke genelinde önlemler arttırılmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezi tarafından İl ve ilçe başkanlıklarına gönderilen resmi yazıda gerekli tedbirlerin alınması istenmiştir. Parti merkez yönetim kurulunun bugün yapılan olağanüstü toplantısında öncelikle 28 ve 29 Mart tarihinde yapılması planlanan genel kurultayın ve diğer kongrelerin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verilmişti. Toplantıda alınan diğer tedbir amaçlı kararlar ise şu şekilde ifade edildi;

chp-kadin-kollarinda-yeni-donem-basladi

CHP Kadın Kollarında Yeni Dönem Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il kadın kolları’nda yeni yönetim oluşturuldu. Yaklaşık on senedir CHP kadın kolları Başkanlığı görevini yürüten Güllü Tuncer bayrağı Nezahat Aydın’a devretti.

chpye-hakaret-eden-dernek-baskanina-hapis-cezasi

CHP’ye Hakaret Eden Dernek Başkanına Hapis Cezası

İki yıl önce sosyal medyadan ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, İsmet İnönü’ye ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret ettiği iddia edilen Malatya Sokak Çocukları ve Aileleri Koruma Derneği başkanı T.T hapis cezasına çarptırıldı.

chp-emektar-kadinlarini-unutmadi

CHP Emektar Kadınlarını Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il örgütü 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle partiye emek ve gönül veren isimleri ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, il başkanı Enver Kiraz ve yöneticiler önce 1994 yılında Malatya’nın ilk ve tek kadın belediye başkan adayı Zuhal İpekçi’yi evinde ziyaret etti. Yollarca partiye emek veren İpekçi ziyaretten büyük mutluluk duydu.

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucudan--8-mart-dunya-emekci-kadinlar-gunu-mesaji

CHP GAZİANTEP İL BAŞKANI HAYRİ SUCU’DAN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Sucu yaptığı yazılı açıklamada, Toplumun yarısını oluşturan kadınların yok sayarak ve onları toplumsal, siyasal ve çalışma yaşamının içerisine almadan, kalkınmanın sağlanmasının ve demokrasinin kurulması mümkün olmadığını söyledi

chp-malatyada-sokagi-orgutleyecek

CHP Malatya’da Sokağı Örgütleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl örgütü hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Parti yönetim kurulu bu kez ilçe başkanları ile bir araya gelerek yapılan kongreleri ve genel durumu değerlendirdi. İl binasında yapılan toplantıda başkan Enver Kiraz’ın ev sahipliğiyle parti yeni yol haritasını belirledi. CHP ilçe başkanlarının da yer aldığı değerlendirme toplantısında partinin üye yapısının güçlendirilmesi, özellikle üye olmayan mahallelerde üye kazanmak için gerekli çalışmaların yapılacağı belirtildi.

chp-il-yonetimi-deprem-bolgesinde

CHP İl Yönetimi Deprem Bölgesinde

Gece saat 02:03’de Kale merkezli meydana gelen 4.9 şiddetindeki depremin ardından CHP İl Örgütü deprem bölgesine gitti.

chp-heyeti-deprem-bolgesinde

CHP Heyeti Deprem Bölgesinde

Van’ın Başkale ilçesinde 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan İran depremi sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki heyet deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

stklardan-chpye-ziyaret

STK’lardan CHP’ye Ziyaret

37. Olağan kongre sonrası yeniden göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Enver Kiraz ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Himyaç-Der Başkanı Ece Budan öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri Kiraz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

chpli-durmazdan-tum-partilere-5-yillik-deprem-seferberligi-cagrisi

CHP’Lİ DURMAZ’DAN TÜM PARTİLERE 5 YILLIK DEPREM SEFERBERLİĞİ ÇAĞRISI

Geçmiş Olsun Elazığ Konuşmasına ortak acıların birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğine, dayanışma ruhuyla tüm yararları sarabileceğimize vurgu yaparak başlayan Durmaz, depremde kaybettiğimiz canlar için rahmet diledi. “ Çok şükür zorlukları beraberce göğüsleyen büyük bir milletimiz var. Depremin ardından, aziz milletimiz güçlü bir dayanışmayla, tasada daima omuz omuza olacağını bir kez daha tüm dünyaya gösterdi.” Dedi.

chp-milletvekili-gurer--kansere-neden-olan-asbest-icin-ne-kadar-duyarliyiz

CHP MİLLETVEKİLİ GÜRER – “KANSERE NEDEN OLAN ASBEST İÇİN NE KADAR DUYARLIYIZ”

CHP Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer TBMM düzenlediği basın toplantısında asbest ile ilgili sorunlara dikkat çekti. 2010 yılında ülkemizde kullanımı yasaklanan asbestin halen bazı ürünlerde kullanıldığını, Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarının bu konuda gerekenleri yapması ve yönetmeliklerin bir an önce çıkarılmasını istedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 7 yılda Yıkım yönetmenliğini dahi çıkaramadı” dedi.

chp-il-kongresi-8-subatta

CHP il kongresi 8 Şubat’ta

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, parti olarak bütün ilçe kongrelerini tamamladıklarını, 37’incisini gerçekleştirecekleri il kongresinin hazırlıklarını ise yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti.