AKP
AKP
chpde-18-il-baskanindan-ortak-deklarasyon-kurultayimizi-bir-iktidar-kurultayina-donusturerek-genel-baskanimiza-ve-calisma-arkadaslarina-omuz-verecegiz

CHP'de 18 il başkanından ortak deklarasyon: Kurultayımızı bir iktidar kurultayına dönüştürerek Genel Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına omuz vereceğiz

CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik'in çağrısı üzerine Doğu ve Güneydoğu bölgesinden 18 il başkanı, partinin 37. Olağan Kurultayı'na ilişkin ortak deklarasyon yayımladı.

chp-milletvekili-gurer-her-sorunu-cozdunuz-de-bir-coklu-baro-mu-kaldi

CHP Milletvekili Gürer, “Her sorunu çözdünüz de bir Çoklu Baro mu kaldı?”

Gürer: “İktidarın yaptığı tam bir akıl tutulmasıdır” CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edilip Perşembe günü Meclis genel kurulunda görüşülmesi beklenen ‘Çoklu Baro Sistemiyle’ ilgili Kanun Teklifinin komisyonda görüşülmesi sırasında AKP iktidarını sert sözlerle eleştirdi.

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucu-sivas-katliami-insanlik-sucudur-ve-bu-suc-tarihimizdeki-kara-bir-lekedir-dedi

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu “Sivas katliamı insanlık suçudur ve bu suç tarihimizdeki kara bir lekedir” dedi.

2 Temmuz 1993’te Madımak Oteli katliamın 27. Yılında hayatını kaybedenleri yaptığı yazılı açıklama ile anan Sucu, 2 Temmuz katliamında şair, yazar, sanatçı, 33 aydının ve 2 otel çalışanının yakılarak yitirmenin acısını 27 yıldır toplum olarak yaşadıklarını ifade etti. Sucu açıklamalarına, şöyle devam etti:

chp-milletvekili-gurer-kidem-tazminatlarinin-fona-devredilmesi-girisimini-sert-sozlerle-elestirdi

CHP Milletvekili Gürer, kıdem tazminatlarının fona devredilmesi girişimini sert sözlerle eleştirdi…

Gürer: “İktidar, iş yaşamındaki sorunları çözmek yerine, son kale olan tazminata göz dikti” Gürer: “Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, emekçiler aleyhine yapılan düzenlemelerde son nokta” Gürer: “İşçi ve işveren karşı, iktidar neden karıştırıyor?”

chpli-durmaz-tokat-acilen-afet-bolgesi-ilan-edilmelidir-

CHP’Lİ DURMAZ: “TOKAT ACİLEN AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİDİR ”

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Kadim Durmaz, dolu ve şiddetli yağıştan dolayı tarım arazileri büyük zarar gören ilçe ve köyleri ziyaret etti.

chpden-kadin-cinayetlerine-ortak-tepki

CHP’DEN KADIN CİNAYETLERİNE ORTAK TEPKİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanlığında İl Kadın Kolları tarafından pandemi sürecinde giderek artan kadın cinayetlerine yönelik 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen basın açıklaması düzenlendi.

chpli-ungor-yasasin-kadinlar-yasasin-mucadelimiz

CHP’Lİ ÜNGÖR: YAŞASIN KADINLAR, YAŞASIN MÜCADELİMİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tokat İl Başkanlığında İl Kadın Kolları tarafından pandemi sürecinde giderek artan kadın cinayetlerine yönelik 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen basın açıklaması düzenlendi. CHP Tokat İl Kadın Kolları Başkanı Zarife Üngör yaptığı basın açıklamasında aşağıdaki ifadelere yer verdi.

chp-malatya-deprem-sonrasi-puturgeye-gitti

CHP Malatya Deprem Sonrası Pütürge'ye Gitti

Dün akşam saatlerinde Malatya'nın Pütürge ilçesi Çayköy merkezli meydana gelen 5.3 şiiddetindeki depremin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz sabahın ilk saatlerinde bölgeye giderek Çayköy sakinleri ile bir araya geldi

chpli-durmaz-umudumuz-gencliktedir

CHP’Lİ DURMAZ: UMUDUMUZ GENÇLİKTEDİR!

CHP Tokat Milletvekili- TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101 yılı nedeniyle basın açıklaması yaptı. 101 Yıl önce Samsun’da yakılan bağımsızlık meşalesi yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor! “Gençler; Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar.

chpli-sucudan-eczacilik-gunu-mesaji

CHP’li Sucu’dan Eczacılık Günü Mesajı

Eczane, geçmişten günümüze kadar insanların sağlıkları için ulaşabildiği en kolay merkezlerden birisidir.

chp-malatya-sokak-sokak-maske-dagitti

CHP Malatya Sokak Sokak Maske Dağıttı

Koronavirüsü ile mücadele kapsamında birinci derece önem taşıyan maske CHP Malatya İl örgütü tarafından dağıtılmaya devam ediyor. Salgının yayılmasını önlemek adına Malatya ilçeleri ve şehir merkezinde faal olan esnafa maske dağıtımı yapan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı bu kez de cadde cadde, sokak sokak maske dağıttı.

chpli-durmaz--yigit-muhtac-oldu-kuru-sogana

CHP’Lİ DURMAZ “ YİĞİT MUHTAÇ OLDU KURU SOĞANA!”

CHP Tokat Milletvekili TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz Nisan ayı enflasyon artışlarını ve salgın sürecindeki ekonomik koşulları değerlendiren yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında temel gıda maddelerindeki temel fiyat artışlarına değinen Durmaz,

mhp-lideri-bahceli-darbeci-gelenegin-siyaset-ayagi-olan-chp-sucustu-yakalanmistir

MHP Lideri Bahçeli: Darbeci geleneğin siyaset ayağı olan CHP suçüstü yakalanmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde; ''Türk milletine mensubiyeti ağır yaralı zevat, zihniyet ve ziyankâr çevrelerin meşum ve melun emelleri son zamanlarda dikkat çekici şekilde artış göstermektedir.

chp-malatya-il-baskani-enver-kirazin-1-mayis-aciklamasi

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ın 1 Mayıs açıklaması

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “1 Mayıs, işçinin, emekçinin, çalışanın, köylünün, esnafın, ev hanımının, ezilenin, dışlananın, sömürülenin bayramıdır. Herkes bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi ezilenlerin, dışlananların, yok sayılanların yoldaşıdır, yol arkadaşıdır” dedi...

chp-il-baskani-enver-kirazin-1-mayis-mesaji

CHP İl Başkanı Enver Kiraz'ın 1 Mayıs mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “1 Mayıs, işçinin, emekçinin ve çalışanın, köylünün, esnafın, ev hanımının, ezilenin, dışlananın, sömürülenin bayramıdır. Herkes bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi ezilenlerin, dışlananların, yok sayılanların yoldaşıdır, yol arkadaşıdır” dedi.

chpli-durmazdan-artan-yem-fiyatlarina-tepki

CHP’Lİ DURMAZ’DAN ARTAN YEM FİYATLARINA TEPKİ!

CHP’Lİ DURMAZ’DAN ARTAN YEM FİYATLARINA TEPKİ! CHP Tokat Milletvekili, TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz artan yem fiyatlarının üreticiye etkilerini yazılı bir önerge ile TBMM gündemine taşıdı./

chp-milletvekili-gurerin-1-mayis-emek-ve-dayanisma-gunu-mesaji

CHP Milletvekili Gürer’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı:

Gürer: “Virüs, insanlığın emekçilere çok şey borçlu olduğunu gösterdi CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, virüs nedeniyle zor bir dönemden geçen dünyada, insanlığın işçi ve emekçilere ne çok şey borçlu olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını söyledi. Taşeron sistemin tamamen sonlandırıldığı, kayıt dışı çalışmanın bitirildiği, iş cinayetlerinin olmadığı, örgütlenmenin önündeki tüm engellerin kaldırıldığı ve emeğin değer bulduğu bir çalışma hayatı dileyen Gürer, bu zorlu süreçte başta sağlık sektöründe çalışanlar olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucudan-1-mayis-emek-ve-dayanisma-gunu-mesaji

CHP GAZİANTEP İL BAŞKANI HAYRİ SUCU’DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Koronavirüs, Önce İşçi Ve Emekçileri Vurdu. CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “Tüm emekçilerin, haklarını eşitçe ve adalet içinde alabildiği bir dünyanın hayalini kurmaya ve bu bilinç ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Sucu, “Tüm dünyanı etkisi altına alan koronavirüs salgını bile ilk önce işçi ve emekçileri vurdu. Milyonlarca işçi ve emekçi koronavirüs salgını bahane edilerek işten atıldı ya da ücretsiz izine gönderildi” ifadelerini kullandı.

chpnin-esnafa-destek-cagrisi-sonuc-verdi

CHP’nin Esnafa Destek Çağrısı Sonuç Verdi

Koronavirüs salgınının Türkiye’ye giriş yapmasıyla beraber alınan önlemler kapsamında birçok işyeri kapatıldı. İşyeri sahipleri ve çalışanların zor durumda olduğunu, hiçbir gelir kaynaklarının bulunmadığını gündeme getirdi.

chp-il-baskani-hayri-sucudan-ramazan-ayi-mesaji

CHP İL BAŞKANI HAYRİ SUCU’DAN RAMAZAN AYI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu yayınladığı mesajla Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğuna vurgu yaptı.