canlı yayın
chpden-verusa-holdinge-suc-duyurusu

CHP’DEN VERUSA HOLDİNG’E SUÇ DUYURUSU!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Erbaa’nın Sakarat ve Boğalı yaylalarında yapılmak istenen maden projesi hakkında Erbaa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

chp-gaziantep-il-kadin-kollarindan-25-kasim-aciklamasi

CHP Gaziantep İl Kadın Kollarından 25 Kasım Açıklaması

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü Nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Cemile Şevran basın açıklaması gerçekleştirdi.

chpli-durmaz-ogretmenler-gelecekten-umutsuz

CHP’Lİ DURMAZ: ÖĞRETMENLER GELECEKTEN UMUTSUZ!

Büyük önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucudan-10-kasim-mesaji

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu’dan 10 Kasım Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 10 Kasım Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Atatürk, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya görüşü ile yüzyılın yetiştirdiği bir dahi olarak tarihe geçmiştir.

chpli-durmaz-erbaa-altin-madeni-projesini-tbmmye-tasidi

CHP’Lİ DURMAZ ERBAA ALTIN MADENİ PROJESİNİ TBMM’YE TAŞIDI!

Altın Madeni projesinden bölğe halkının haberi yok! Durmaz, Bu bölge, çevresindeki Tokat ve Amasya illerinin, Erbaa ve Taşova ilçelerinin ve çevresindeki onlarca köyün can damarıdır.

chpli-durmaz--deprem-vergileri-nerede-

CHP’Lİ DURMAZ ; “Deprem vergileri nerede? “

CHP Tokat Milletvekili Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi Ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Kadim Durmaz Türkiye’nin deprem gerçeği ve toplanan deprem vergileri hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

chp-malatya-il-baskanliginin-izmire-destek-kampanyasi

CHP Malatya İl Başkanlığı'nın İzmir'e Destek Kampanyası.

İzmir'in yaşamış olduğu 6.6'lık depremin ardından CHP Malatya İl Başkanlığı depremzedelere yardım çağrısında bulundu.

chpli-durmaz-elektrik-kayip-kacaklari-halktan-kesilmeye-devam-edecek

CHP’Lİ Durmaz; Elektrik Kayıp Kaçakları Halktan Kesilmeye Devam Edecek!

CHP Tokat Milletvekili SANAYİ, TİCARET, ENERJİ, TABİİ KAYNAKLAR, BİLGİ VE TEKNOLOJİ KOMİSYONU Üyesi Kadim Durmaz, Sanayi Komisyonunda görüşmeleri tamamlanan Elektrik Piyasası Kanunu hakkında konuştu. Elektrik şirketlerine ve maden şirketlerine büyük kolaylıklar tanıyan teklif önümüzdeki günlerde TBMM Genel Kurulunda görüşülecek.

chpden-dogu-hamlesi-parti-uyesi-olmayan-koy-kalmayacak

CHP'den Doğu hamlesi: Parti üyesi olmayan köy kalmayacak.

CHP'de Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki 22 il başkanı ile toplantı yapıldı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "İstanbul’da hep birlikte büyük bir demokrasi mücadelesi verdik. Artık bunun hasadını tüm Türkiye’den alma zamanı. Bölgede, partimizin üyesi bulunmayan bir tane dahi mahalle ve köy bırakmayacağız" dedi. Toplantıda her il için özel bir dosya hazırlandı ve ilgili il başkanlarına teslim edildi.

chpli-agbaba-saglik-bakanligi-verilerindeki-celiskiyi-gosterdi

CHP'Lİ Ağbaba Sağlık Bakanlığı Verilerindeki Çelişkiyi Gösterdi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Sağlık Bakanlığı'nın düzenli olarak yayınladığı COVID-19 raporlarında vefat sayılarının halktan gizlendiğini ifade etti.

chp-malatya-il-baskani-enver-kirazin-myk-degerlendirmesi

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ın MYK Değerlendirmesi

25-26 Temmuz’da gerçekleştirilmiş olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 37. Olağan Kurultayı’nın ardından Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bugün itibariyle MYK’yı belirledi.

bagimsizlik-mucadelesinin-101-yili

BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN 101. YILI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ve bağımsızlığının mihenk taşlarından olan Erzurum Kongresi 101 yaşında. 23 Temmuz 1919 tarihinde bölgesel toplanan Kongre, aldığı kararlar itibariyle ulusal bağımsızlığımızın önemli adımlarından biri olmuştur.

basinda-sansur-ve--baski-hortladi

“Basında Sansür ve Baskı Hortladı”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, basına dolaylı yönlerden uygulanan sansürün, basında sansürün kaldırıldığı 1908 yılından önceki sansür uygulamalarından bile daha fazla olduğunu söyledi.

chpli-durmaz--adaya-baris-getiren-unutlmaz-harektin-46-yili-kutlu-olsun

CHP’Lİ DURMAZ: “ ADAYA BARIŞ GETİREN UNUTLMAZ HAREKÂTIN 46. YILI KUTLU OLSUN”

Kıbrıs Barış Harekâtı Türkiye’nin yakın tarihinin en değerli unutulmaz günlerindendir. Türk halkını eşi benzeri olmaz bir şekilde kenetleyen birlik ve beraberlik simgesidir.

chp-gaziantep-kurultay-delegelerinden-kemal-kilicdarogluna-tam-destek

CHP Gaziantep Kurultay Delegelerinden Kemal KILIÇDAROĞLU’na Tam Destek

CHP Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri İl Başkanı Hayri Sucu başkanlığında ve Kurultay Delegeleri CHP 37. Büyük Kurultayı öncesi bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verilmesi kararının yanı sıra Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği içinde kimlerin destek verileceği de kararlaştırıldı.

vekil-durmaz-ciftci-pancardan-elini-cekti

VEKİL DURMAZ: “ÇİFTÇİ PANCARDAN ELİNİ ÇEKTİ!”

Tokat CHP Milletvekili Kadim Durmaz özelleştirmesi tamamlanan şeker fabrikalarının bölgesel etkilerini, özelleşme sonrası ortaya çıkan sorunları ve fabrikaların üretim kapasitelerindeki düşüşü yazılı bir önerge ile TBMM gündemine taşıdı.