canlı yayın
8-yasindaki-batur-efenin-tedavisine-artik-evinde-devam-edilebilecek

8 YAŞINDAKİ BATUR EFE’NİN TEDAVİSİNE ARTIK EVİNDE DEVAM EDİLEBİLECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Epilepsi hastalığı ile mücadele eden 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın tedavisinin evde devam etmesi için ihtiyaç duyulan jeneratör cihazını temin ederek evde tedavisinin devam etmesine yardımcı oldu. Epilepsi hastası olan 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın hastalığı nedeniyle bağlı bulunduğu makinenin sürekli çalışabilmesini sağlayacak olan jeneratör, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri sonucu aileye teslim edildi.

odemeler-18-aya-ulasan-esnek-vadelendirme-ile-yapilabilecek

“ÖDEMELER 18 AYA ULAŞAN ESNEK VADELENDİRME İLE YAPILABİLECEK

Ziraat Bankası ile imzalanan “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı" protokolü programında konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Zorlu ve daha fazla dayanışma ruhuna ihtiyacımız olduğu dönemde yaptığımız bu protokol daha da anlam kazanıyor. İmzaladığımız protokol, ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren üyelerimize bir nebze olsun nefes aldırılacak” dedi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

tuketebilecegimiz-kadar-ekmek-alalim-israfin-onune-gecelim

Tüketebileceğimiz kadar ekmek alalım israfın önüne geçelim

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK 200 KG BAYAT EKMEK TOPLUYOR Malatya Büyükşehir Belediyesi ekmek israfının önüne geçmek için başlatmış oluğu ‘Bayat Ekmek Kutusu’ uygulaması ile topladığı ekmeklerin bir kısmını sokak hayvanlarına bir kısmını da yaban hayvanlarına yem olarak vermekte.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

lig-yeniden-baslasa-bile-buyuk-ihtimalle-yarida-kalir

Lig yeniden başlasa bile büyük ihtimalle yarıda kalır!

TFF Başkanı Nihat Özdemir; bir süre önce Türkiye'deki futbol liglerinin 12 Haziran'da tekrar başlamasının planlandığını açıkladı. Kimi ‘oynanamaz', kimi ‘oynansın' derken yeni bir tartışma başladı.

camilerde-ne-zaman-toplu-namaz-kilinabilecek-diyanetten-ilk-bilgi

Camilerde ne zaman toplu namaz kılınabilecek? Diyanet'ten ilk bilgi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk etapta kapatılan yerler arasında bulunan AVM’ler berber-kuaförler ve güzellik merkezleri normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte 11 Mayıs'ta yeniden hizmete açılacak olaması sonrası, "acaba camiler de cemaatle toplu namaz kılınmaya açılabilir mi?" şeklinde vatandaşlarda bir beklenti oluşmaya başladı.

turkumuz-dunyayi-kardes-bilendir-gokleri-insanin-ortak-tarlasi-28-yillik-destan

TÜRKÜMÜZ DÜNYAYI KARDEŞ BİLENDİR GÖKLERİ İNSANIN ORTAK TARLASI 28 YILLIK DESTAN

EBS Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez,Mehmet Akif İnan’ın “Türkümüz dünyayı kardeş bilendir/ Gökleri insanın ortak tarlası” dizelerinde idealize edilen söylemi eyleme geçiren programımız, ülke sınırlarının ötesinde evrensel bir ilgi ve heyecanla karşılık bulmuştur

turk-egitim-senin-sendikaciliginin-zekati-bile-sizi-asar-efendi

Türk Eğitim Sen’in Sendikacılığının Zekatı Bile Sizi Aşar Efendi..

Çıkmış adam yandaşlıkla ve hak gasplarıyla geldikleri noktayı sendikal başarı ve azmin zaferi diye yutturmaya kalkıyor. Baskı ile ya da ahlaksız tekliflerle üye yaptıklarınız size çok gülmüştür. Hele hele Türk Eğitim Sen’i karalama çabaların ise tam bir güneşi balçıkla sıvamaya çalışma denemesidir. Ama nafiledir; Ne güneş balçıkla sıvanabilir, ne de takkenin düşüp kelin görünmesi engellenebilir.

-bir-bilenle-bilge-nesil

BİR BİLENLE BİLGE NESİL

“Bir Bilenle Bilge Nesil “ projesi kapsamında ülke genelinde bu yıl toplam 1 milyon kitap okunması beklenmektedir.

bir-bilenle-bilge-nesil-

“Bir Bilenle Bilge Nesil”

Şube Başkanı Ceylan, “İl geneli tüm liselerimizde uygulayacağız bu projeyi. Yüz ağartan 3. Yılımız olacak inşallah. Valimiz Dr. Ozan Balcı, Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu ve İl Müdürümüz Murat Küçükali beyin başından beri desteklerini alıyoruz.

battalgazi-belediye-meclisi-ekim-ayi-2-bilesimini-gerceklestirdi

Battalgazi Belediye Meclisi Ekim Ayı 2. Bileşimini Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediye Meclisi 2. Birleşimini yaptı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Başkanlığında toplanan Battalgazi Belediye Meclisi’nde Barış Pınarı Harekatına destek verildiği açıklandı. Toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı

ticaret-ve-sanayi-odasinda-gerceklestirilen-devlet-destekli-alacak-sigortasi-konulu-toplanti

Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen Devlet Destekli Alacak Sigortası konulu toplantı

TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı-TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Halk Sigorta Genel Müdürü Bülent Karan, SMMMO Başkanı Nuh Boyraz, Banka Şube Müdürleri, Sigorta Acenteleri ve Tso üyeleri katıldı.

65-yas-ustu--ucretsiz--sehir-ici--otobus--biletlerine-sinirlama

65 YAŞ ÜSTÜ ÜCRETSİZ ŞEHİR İÇİ OTOBÜS BİLETLERİNE SINIRLAMA

Malatya büyük şehir belediyesi geçen hafta şehir içi otobüs biletlerine yaklaşık yüzde 25 zam yaptıktan sonra şimdide 65 yaş üzeri ücretsiz otobüs biletlerine sınırlama getirileceği söyleniyor

malatyali-emekliler-sehir-ici-otobus-biletlerinde-indirim-bekliyor

MALATYALI EMEKLİLER ŞEHİR İÇİ OTOBÜS BİLETLERİNDE İNDİRİM BEKLİYOR

Önceki yıllarda şehir içi otobüslere indirimli binen emekliler yine aynı indirimi bekliyor

herkes-haddini-bilecek

HERKES HADDİNİ BİLECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, bir spor kanalının program yorumcularından Hıncal Uluç’un, geçtiğimiz Pazartesi akşamı oynanan Fenerbahçe- Yeni Malatyaspor maçı ile ilgili olarak yaptığı yorumda, Yeni Malatyaspor’a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

isi-bilen-yapar

İŞİ BİLEN YAPAR

Ve Tokat belediyesi. Muhterem babam Nizamettin Aydın göreve geldikten sonra yapmış olduğu başarılı hizmetleri, arkasına hükümet desteği olmadan başarmıştır.” İşi Bilen Yapar” sözüyle, 10 yıllık hizmetinde sadece 11 ay koalisyon hükümetinin belediye başkanı olmuştur. Bir belediyenin yapması gereken başarılı hizmetleri sebebiyle, hemşehrilerini ve teşkilatını üzmemiş, görevi devretmesinden 10 yıl geçmesine rağmen halen ismi ve başarısı konuşulmaya devam etmektedir.