canlı yayın
milyon-kisi-basina-dusen-vaka-sayisinda-dunya-birincisiyiz

MİLYON KİŞİ BAŞINA DÜŞEN VAKA SAYISINDA DÜNYA BİRİNCİSİYİZ

Yİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Türkiye’nin Covid-19 pandemisinde gelinen noktayı Meclis kürsüsüne taşıdı. Konuşmasında: “Sağlık Bakanlığı’na göre 30 bin vakayla Dünya 3’üncüsüyüz. Ama durum söylenenden maalesef daha vahim.” dedi. Cesur, “Biz bilim adamlarının, bilimden biraz mürekkep yalayanların hesaplar yaparak doğruyu tahmin etmesi çok kolay. Vaka 30 bin derken, Covid (+) olmayanlar sayılmıyor, halbuki Covid testi pozitif Covid-19 hastaları toplam vakaların yarısından az. Vaka sayımız aslında 50-60 bin civarında. Sahadan aldığımız bilgilerle de bu sonuçları doğrulayabiliyoruz. Hiç kimse kimseyi kandırmasın, batmışız batmış!” diyerek sert şekilde Meclis kürsüsünden uyarılarını ve yapılacakları sıraladı.

baskan-ilhandan-anadolu-basin-birligine-ziyaret

Başkan İlhan’dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan " Güçlü Bir Malatya Güçlü Bir Türkiye İçin Çalışacağız " MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Tarkan Bayram ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

anadolu-basin-birliginden-baskan-kayaya-ziyaret

Anadolu Basın Birliği’nden Başkan Kaya’ya Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’ya Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

il-baskani-samanli-19-ekim-muhtarlar-gunu-basin-aciklamasi

İl Başkanı Samanlı 19 Ekim Muhtarlar Günü Basın Açıklaması

Devlet ile vatandaşlar arasında köprü görevi görerek, önemli görevler üstlenen muhtarlarımız yerel hizmetlerin de lokomotifidir.

30-agustos-mhp-malatya-il-baskanligi--basin-aciklamasi

30 AĞUSTOS MHP MALATYA İL BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

Türk milletinin en müjdeli, en kutlu ve en gururlu yıldönümü bugün. Milli bayramlarımız arasında en şanlısı, en derin anlamlısı, en birliği içinde taşıyanı 30 Ağustos; acı, keder ve yokluk karşısında yüreğine ateş düşen Türk milletinin gücünün altına atılmış bir imza gibi, mazimizi onurlandırmaktadır. Merhametin, Allah korkusunun, inancın, yek vücut olmanın en güzel ifadesidir. Memleketin her köşesi zapt edilmiş iken sapa sağlam, çelik gibi bir irade ile halkına seslenen, onları onurlu mücadeleye çağıran Mustafa Kemal, kahraman Türk ordusu ile Türk halkının başladığı mücadeleyi büyük bir zaferle taçlandırmıştır. 19 Mayıs 1919’da başlayan bu kutlu mücadele, “ya istiklâl, ya ölüm” mücadelesidir. Bize nasip olan, çok şükür ki istiklâldir…

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

yeni-malatyaspor-ile-ilgili-basin-toplantisi-duzenleyen-baskan-gurkan

Yeni Malatyaspor ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Başkan Gürkan,

Malatyaspor ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Başkan Gürkan, BİZLER MALATYA VE MALATYASPOR SEVDALILARIYIZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor ile ilgili gelişmeler hakkında basın mensupları ile bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulundu. Ramada Otelde düzenlenen basın toplantısına Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile basın mensupları katıldı

gevrek-gorevimizin-basindayiz

Gevrek, Görevimizin Başındayız

Y.Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’ten Basın Açıklaması…

-goz-ardi-edilemez-bir-rol-ustlenmislerdir

“GÖZ ARDI EDİLEMEZ BİR ROL ÜSTLENMİŞLERDİR”

Başkan Kılıç yayımladığı mesajında, “Basın çalışanlarımız bizim her zaman duyan kulağımız, gören gözümüz, konuşan dilimiz ve yazan elimiz olmuşlardır.

basinda-sansur-ve--baski-hortladi

“Basında Sansür ve Baskı Hortladı”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, basına dolaylı yönlerden uygulanan sansürün, basında sansürün kaldırıldığı 1908 yılından önceki sansür uygulamalarından bile daha fazla olduğunu söyledi.

baskan-guderden-sehit-babasina-babalar-gunu-ziyareti

Başkan Güder’den Şehit Babasına Babalar Günü Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Babalar Günü nedeniyle şehit babası Mustafa Kaplan'ı evinde ziyaret etti. Babalar günü nedeniyle aziz şehidimiz Candaş Kaplan'ın babası Mustafa Kaplan'ı evinde ziyaret ederek babalar gününü kutlayan Başkan Güder, Ailece Sağlıklı uzun ömürler dileyerek şehit ailesine Türk bayrağı hediye etti.

mhp-basin-mensuplariyla-bulustu

MHP Basın mensuplarıyla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, gazetecilerle bir araya geldi ve önemli konular üzerinde açıklamalar da bulundu.

dunya-basini-besiktasi-konusuyor

Dünya basını, Beşiktaş’ı konuşuyor

Beşiktaş’ın antrenmanda ABD’li George Floyd’u anmak için yaptığı koreografi dünya basınında büyük ilgi gördü.

vali-barus-gorevi-basindaki-guvenlik-guclerinin-bayramini-kutladi

Vali Baruş, Görevi Başındaki Güvenlik Güçlerinin Bayramını Kutladı

Vali Aydın Baruş il merkezindeki polis ve jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek görevi başındaki güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

vali-barus-gorevi-basindaki-guvenlik-guclerinin-bayramini-kutladi

Vali Baruş, Görevi Başındaki Güvenlik Güçlerinin Bayramını Kutladı

Vali Aydın Baruş il merkezindeki polis ve jandarma kontrol noktasını ziyaret ederek görevi başındaki güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanlinin-ramazan-bayrami-dolayisiyla-yaptigi-basin-aciklamasidir

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’NIN RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASIDIR;

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayını geride bırakarak bayram günlerine ulaşmış, bulunmaktayız.

mhp-malatya-il-baskanligi-19-mayis-ataturku-anmagenclik-ve-spor-bayrami-ile-alakali-basin-aciklamasidir

MHP MALATYA İL BAŞKANLIĞI 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA,GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLE ALAKALI BASIN AÇIKLAMASIDIR.

101. yıldönümüne ulaştığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı gurur ve coşkuyla kutluyorum. 19 Mayıs 1919 Türk Milletinin yeniden doğuşunun başlanıgıcı olan bir gündür ve bizler için çok büyük bir anlam ve öneme sahiptir.

iyi-parti-isparta-milletvekili--aylin-cesurun-basin-aciklamasi

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR’UN BASIN AÇIKLAMASI

Basınımızın Değerli Temsilcileri, sizi ve Yüce Milletimizi saygıyla selamlıyorum. Sözlerime; Van’daki alçak saldırıda şehit düşen Vefa Destek Grubu görevlilerine Yüce Allah’tan Rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır dileyerek başlamak istiyorum.

artik-millet-basinin-caresine-baksin-diyen-bir-devlet-yok

“Artık ‘Millet başının çaresine baksın’ diyen bir devlet yok”

Artık ‘Millet başının çaresine baksın’ diyen bir devlet yok” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Vefa Sosyal Destek Gruplarının önemli bir görev yaptığını ifade ederek, “Vefa Sosyal Destek Grupları, muhteşem ve kutsal bir iş yapıyor” dedi. Milletvekili Çalık, Van’da Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yönelik hain saldırıyla ilgili “Kutsalı olmayan o terör örgütlerinin hepsinin kökünü kazıyacağız. Vefa Destek Grubu’ndaki evlatlarımızın hiçbirinin kanı yerde kalmayacak” ifadelerini kullandı.

basin-bulteni--iyi-ki-varsiniz

Basın Bülteni İyi ki Varsınız

Malatya Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya, Hemşireler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bugün, Türkiye’nin salgınla mücadelesinin kahramanlarının hemşireler olduğunu belirten Yalçınkaya, hasta yatağında umudunu yitirmiş bir çok hastanın hayata tutunmasında kimi zaman bir doktor, kimi zaman bir psikolog, kimi zaman bir kardeş gibi bütün varlığını ortaya koyan hemşirelerimizin sağlık hizmetinin bir sigortası olduğuna işaret etti.