canlı yayın
malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ve 23 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, ele geçirilmiştir.

il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamas

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMAS

Malatya Havalimanı Şube Müdürlüğü tarafından polisin imajının iyileştirilmesi, polise olan sempati ve güven duygularının artması, polislik mesleğini çocuklara daha iyi tanıtmak, çocukların gözünde olumlu polis imajı oluşturarak devletine bağlı vatansever, saygılı, duyarlı ve bilinçli nesiller yetiştirmek amacı ile Malatya Havalimanına yaklaşık olarak 7 km mesafede bulunan, çoğunluğu çevre köy ve mahallelerden taşımalı eğitimle gelerek, eğitim gören 139 öğrencisi bulunan Akçadağ İlçesi Aşağı Örüşkü Köyü “Şehit Hava Pilot Yüzbaşı ALİ RIZA SADAK İlkokulu” ile “Malatya Havalimanı Şube Müdürlüğü” arasında “Havalimanı Polisi-Köy Okulu Kardeşliği” Projesi hayata geçirilmiştir.

milletin-sesi-olan-basinimizin-gunu-kutlu-olsun

Milletin Sesi Olan Basınımızın Günü Kutlu Olsun

MHP Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çiçek ‘’Milletin Sesi Olan Basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun’’

malatya-basinini-kimse-kucuk-dusuremez

Malatya Basınını Kimse Küçük Düşüremez

Malatya’da "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla düzenlenen programda kendisine konuşma hakkı verilmeyen Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ ve Yönetimi , Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Başkanı Fatih Avcı ve Yönetimi ile birlikte bir çok gazeteci düzenlenen programa tepki göstererek salonu terk etti.

-marasali-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-dolayisiyla-basin-mensuplariyla-kahvalti-da-bulustu

Marasalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltı da buluştu.

Programa teşrif ettiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. 10 Ocak dünya çalışan gazeteciler günü vesilesiyle bugün siz basın ile bir araya gelmeyi istedik. Sizler de bu programa iştirak ederek bizlere şeref verdiniz. Hepinize teşekkürler ediyorum.Bugün hem ulusal basınımızın, hem yerel basınımızın içinde bulunduğu, dolayısıyla basınımızın içinde bulunduğu ekonomik siyasi ve sosyal sorunlara dikkat çekmek üzere bir basın toplantısı düzenlemiş bulunuyoruz. Gerek hürriyet yönünden, gerek ekonomik yönden sıkıntılı günler yaşayan basınımızın bir an önce bu açmazdan kurtulmaları, hem kendi iç dinamiklerine, hem de vatandaşın entelektüel bilgi birikimine ve bakış açısına bağlı" dedi.

ahmet-cakir--ak-parti-malatya-milletvekili--10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu--basin-mesaji

AHMET ÇAKIR AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ BASIN MESAJI

Basın, bilgi paylaşımının, halkı bilgilendirmenin ve demokrasinin en önemli vasıtalarından biridir.

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

İl Emniyet Müdürlüğü olarak Malatya halkımızın huzur ve güvenliği kamu düzenin sağlanması, suç ve suçlularla etkin mücadele kapsamında, TEM Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüklerimiz tarafından 2019 Yılı ARALIK ayı içerisinde gerçekleştirilen uygulama ve denetimler sonucunda;

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

Haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen 39 kişi 30 Aralık/5 Ocak 2020 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

saadet-partisi-malatya-il-baskani--osman-marasalinin-basin-aciklamasi

SAADET PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI OSMAN MARASALI’NIN BASIN AÇIKLAMASI

Saadet Partisi İl Başkanlığı olarak ülke meselelerine bakış açımızı yansıttığımız aylık il divan toplantımıza hoş geldiniz. Bu toplantılarda sesimizi Malatya kamuoyuna duyurmaya vesile olan basın mensuplarımıza hasseten teşekkür ediyorum

calik-darbe-girisimleri-kisi-basina-milli-geliri-dusurdu

Çalık: “Darbe girişimleri kişi başına milli geliri düşürdü”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Darbe süreçleri olmamış olsaydı bugün kat etiğimiz yol çok daha iyi olacaktı, kişi başına düşen milli gelirimiz çok daha yüksek olacaktı.” Dedi. Milletvekili Çalık, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen Halk Gününe katılarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

Son dönemde gündemde olan Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet vakalarının olumsuz algı yaratılarak işlenmesi nedeniyle konuyla ilgili tüm kamu kurumlarının yıpratıldığı, bu bağlamda gerekli önleyici ve koruyucu tedbirlerin ilgili üst makamlara bildirilerek gecikmeksizin alınmasının ayrı bir önem arz ettiği görülmüştür.

dogu-turkistan-cin-zulmu-basin-aciklamasi

DOĞU TÜRKİSTAN ÇİN ZULMÜ BASIN AÇIKLAMASI

2019 yılının son günlerini yaşıyoruz. Bu günlerde de İkinci Dünya Savaşının ardından geçen 74 yıla rağmen yeryüzünde barış ve adaletin tesis edilemediğine tanıklık ediyoruz. Dünyanın birçok yerinde insan hakları ihlallerinin yaşandığını, temel hak ve özgürlüklerin hiçe sayıldığını görüyoruz. Dünya siyasetine hak ve adalet değil, güç ve çıkar yön vermektedir. Başta ABD olmak üzere teknolojik bakımdan güçlü olan ülkeler, çıkarlarını her türlü kutsalın üzerinde tutarak zayıf bırakılmış ülkeleri ve halkları ezmeye devam etmektedir.

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

Asayiş Şube Müdürlüğü PENÇE-2 timi olarak 17.12.2019 tarihinde yapmış olduğumuz çalışmada Alacakapı Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan ticari araçta bulunan 3 şahıs ve araçta yapılan detaylı incelemeler sonucunda bir miktar SENTETİK KANNOBİNOİD ( BONZAİ ) maddesi ele geçirilmiş şahıslar hakkında gerekli adli işlemler yapılmıştır.

malatya-il-emniyet-mudurlugu-basin-aciklamasi

MALATYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAMASI

12.11. 2019 günü F.E. isimli bayan şahsın çevre yolu maliye otobüs duraklarında güveni kötüye kullanma yöntemiyle cep telefonun çalınması, 14.10.2019 günü M.H. isimli şahsın çevre yolu maliye otobüs duraklarında meydana gelen güveni kötüye kullanma yöntemiyle cep telefonunun çalınması, 05.11.2019 günü R.S. isimli şahsın Emeksiz Caddesi üzerinde güveni kötüye kullanma yöntemiyle 200 TL parasının çalınması olaylarıyla alakalı olarak; Olayların faili olan şahsın yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda 25.11.2019 günü E.T. isimli şahıs yakalanmıştır 26.11.2019 günü adli makamlara sevk edilen şüpheli Mahkemece tutuklanmıştır

basin-aciklamasi

BASIN AÇIKLAMASI

21.11.2019 tarihinde kendilerini Polis, Asker ve Savcı olarak tanıtan (1) şüpheli şahıs, mağdur vatandaş üzerinde korku ve panik yaratmak suretiyle ikametinde bulunan (4 adet cumhuriyet altını, 2 adet çeyrek altın, 1 adet 22 gram altın bilezik, 1 adet yarım altın, 1 adet altın nazarlık, 1 adet saat kayışı, 1 adet gümüş yüzük, 1 adet gümüş set (küpe ve kolye), 1 adet altın bileklik, 1 adet altın künye, 1 adet saat, 1 adet inci takım (kolye ve küpe), 1 adet gümüş yüzük, 1 adet mini altın set (yüzük küpe kolye), 1 adet altın kolye ucu üçgen nazarlık, 1adet altın kolye ve 3500 TL parayı belirledikleri noktaya bıraktırmak suretiyle bahse konu değerli eşya ve paraları alarak olay yerinden uzaklaşmışlardır.

24-kasim-ogretmenler-gunu--basin-aciklamasi

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik; emek, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. Kendini geliştiren ve ufku açık öğretmenlerimiz sayesinde ülkemiz, muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarak, aydınlık yolda yürümeye devam edecektir. Günümüzdeki eğitim ve bilişim teknolojilerinde yaşanan gelişmelere bağlı olarak öğretmenlerin bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecindeki öncü rolü geçmişte olduğu gibi bugün de sürmektedir.

basin-aciklamasi

BASIN AÇIKLAMASI

PENÇE TİMLERİMİZ : 28 Personelden oluşan 2 ekip olarak görev yapacaktır. Merkez, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerimizde sürekli ring halinde bulunarak halkımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerde meydana gelen sıcak olaylara müdahale edecek, şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde “şok uygulama” yaparak meydana gelebilecek olayların önlenmesi için çalışacaklar.

-tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu--12-11-2019--basin-aciklamasi

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü 12/11/2019 BASIN AÇIKLAMASI

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüzce ilimiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde meydana gelen (9) ton açıktan odun hırsızlığı olayı ile ilgili olarak ekiplerimizce yapılan çalışmalarda;

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu--13-11-2019--basin-aciklamasi

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü 13/11/2019 BASIN AÇIKLAMASI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce uyuşturucu ticareti yapan, nakleden, bulunduran şahıs ve grupların yakalanmasına yönelik ilimizde yapılan çalışmalarda;

basin-aciklamasi

BASIN AÇIKLAMASI

Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü olarak Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) Kapsamında hazırlanarak uygulanmakta olan “Bir Gülümseme Yeter Bize” İsimli Proje kapsamında Devlet Kurumlarınca Kullanılan Kıyafet, Taşıt, Araç ve Gereçlerin Tanıtımı- POLİSLİK MESLEĞİNİN TANITIMI amacıyla;