canlı yayın
internet-gazetecilerine-basin-karti-verilsin-teklifi

İnternet Gazetecilerine Basın Kartı Verilsin Teklifi

CHP’nin hukukçu vekili Av. Mahmut Tanal, internet gazeteciliğinin Basın Kanunu kapsamına alınması amacıyla bir kanun teklifi hazırladı.

AHMET ÇAKIR AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ 10 KASIM BASIN MESAJI

Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 81. yılında saygıyla ve minnetle yad ediyoruz.

malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu---basin-aciklamasi

MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü BASIN AÇIKLAMASI

Haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen 27 kişi 28 Ekim-03 Kasım 2019 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir

anadolu-basin-birliginden-ulku-ocaklarina-ziyaret

Anadolu Basın Birliğinden Ülkü Ocaklarına Ziyaret

Malatya Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Işık, Malatya Barışın , Kardeşliğin , Komşuluğun tüm düşünce ve inancın harmanlandığı Huzur Şehridir.

malatya-basininin-aci-kaybi

MALATYA BASINININ ACI KAYBI

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’nın duayen gazetecilerinden ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olan Haydar Karaduman’ın vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.

sadik-oglundan-basin-camiasina-kahvalti

SADIK OĞLUNDAN BASIN CAMİASINA KAHVALTI

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programında, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Genç Girişimciler Başkanımız, Kadın Girişimciler Başkanımız ve Malatya'mızın güzide basın cemiyetleri ve mensupları ile bir araya gelerek bu özel günlerini kutladık.

fendoglu-24-temmuz-gazeteciler-ve-basin-bayrami-dolayisi-ile-bir-mesaj-yayimladi

Fendoğlu “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Basın, sadece toplumun haber alma hürriyetinin karşılığı olarak kalmamakta, kişisel hak ve özgürlüklerin korunmasında da etkin rol üstlenmektedi

basin-aciklamas

BASIN AÇIKLAMAS

Son günlerde özellikle internet üzerinden yayın yapan bazı basın yayın organlarında Belediyemiz ve Belediyemiz İştiraki Şirketlerinin itibarını zedelemeye yönelik iyi niyetten uzak ve gerçeklerle bağdaşmayan birtakım haberler yapılmaktadır. Basının ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması zaruri hale gelmiştir:

chp-gaziantep-il-baskani-lutfu-demir-

CHP Gaziantep İl Başkanı Lütfü Demir

“31 Mart Yerel Seçimlerinde halk sandığa giderek iradesini ortaya koymuştur. Seçinden önce Cumhur ittifakının yönetiminde bulunan İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Antalya Büyükşehir Belediye başkanlıkları başta olmak üzere vatandaşlarımız CHP’li belediye başkanlarını seçerek göreve layık görmüştür. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partinin beraberliği ile kurulan Millet İttifakı dersine iyi çalışmış, halkımızın sorunlarını iyi tahlil ederek, çözümlerini dile getirmiş ve karşılık almıştı

basin-aciklamasi-2019-18

BASIN AÇIKLAMASI (2019-18)

İl Emniyet Müdürlüğümüz Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, İstihbarat, Özel Harekât, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlükleri ve Bomba İmha Uzmanlarının da katılımıyla, Gaziantep İl Merkezinde İnsansız Hava Aracı destekli operasyon gerçekleştirilmiştir.

-egitim-2023-ile-meb-nereye-tokat-il-milli-egitim-nereye

EĞİTİM 2023 İLE MEB NEREYE, TOKAT İL MİLLİ EĞİTİM NEREYE?

Amacımız kişileri ve kurumları itibarsızlaştırmak değil, aksine kurumlarımızın itibarını zedeleyecek davranışlara engel olmaktır.

modern-firavun-darbeci-sisi-kan-akitmaya-devam-ediyor

MODERN FİRAVUN DARBECİ SİSİ KAN AKITMAYA DEVAM EDİYOR.

Bilindiği üzere Mısır'da, Şubat 2011'de Hüsnü Mübarek'in devrilmesinin ardından Müslüman Kardeşler ve halkın büyük çoğunluğunun desteklediği Muhammed Mursi güç kazanmış ve gerçekleştirilen seçimle ilk kez seçimle gelen cumhurbaşkanı olarak Mısır tarihine geçmişti.

marasali-basin-mensuplari-ile-bir-araya-geldi

MARASALI BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı, basın mensupları ile bir araya geldi.

ali-ekinci-iyi-partiden-aday-oldugunu-resmen-acikladi

ALİ EKİNCİ İYİ PARTİ'DEN ADAY OLDUĞUNU RESMEN AÇIKLADI

Ali Ekinci İyi Parti il binasında yaptığı basın toplantısında Battalgazi ilçe Belediye başkan adayı olduğunu resmen açıkladı

tazminatlarini-alamayan-isciler-basin-aciklamasi-yapti

TAZMİNATLARINI ALAMAYAN İŞCİLER BASIN AÇIKLAMASI YAPTI.

Yaklaşık doksan kişilik bir grup Makro markatte yaklaşık beş ay önce işten çıkarılmalarına rağmen tazminatlarını alamadıkları gerekçesiyle soykan parkında sloganlar atarak basın açıklaması yaptılar.

mhp-millet-vekili-fendoglu-yilbasi-gecesi-gorev-basindaki-polis-ve-askerleri-ziyaret-etti

MHP MİLLET VEKİLİ FENDOĞLU YILBAŞI GECESİ GÖREV BAŞINDAKİ POLİS VE ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Mhp Malatya Millet vekili Mehmet FENDOĞLU yıl başı gecesi görev başındaki polis ve asker kontrol noktalarını ziyaret ederek bu zor ve kutsal görevi yerine getiren güvenlik güçlerinin yeni yılını kutlayıp başarılar diledi.

biz-durmayacagiz

BİZ DURMAYACAĞIZ.

Tarafımıza karşı bu tutum şahsi düşüncen mi yoksa belediye Başkanı Eroğlu tarafından verilen talimat mı?