canlı yayın
yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-16-ekim-dunya-gida-gununu-kutlad

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜNÜ KUTLAD

“İyi Tarım Uygulamalarını, Yeşil Gıda Seracılık Yatırımlarıyla Destekliyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İyi tarım uygulamalarıyla sürdürülebilir ve güvenilir gıda üretiminin sağlandığı, tüm insanların sağlıklı ve yeterli çeşitlilikte gıdaya ulaşabildiği bir dünya temennisiyle 16 Ekim Dünya Gıda Gününü tebrik ediyorum.” dedi.

baskan-sadikoglu-teknokent-ges-ile-kendi-elektrigini-uretecek

Başkan Sadıkoğlu: 'Teknokent GES ile kendi elektriğini üretecek'

Malatya Teknokent, bir süredir üzerinde durulan yenilenebilir enerji çalışmaları kapsamında Güneş Enerjisi Santraline (GES) kavuşuyor.

baskan-cinar-kiltepe-mahallesinde-ki-sokak-sagliklastirma-calismalarini-inceledi

Başkan Çınar, Kiltepe Mahallesinde ki 'Sokak Sağlıklaştırma' Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kiltepe mahallemizde tespit ettiğimiz bölgelerde ki binaların dış cephelerini yenileyip, cadde ve sokaklarımızı ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projemizle güzelleştirip, hemşerilerimizin daha ferah ve güzel alanlarda yaşamasını sağlayacağız. “ dedi.

-tso-baskani-bocalamaya-basladi

TSO BAŞKANI BOCALAMAYA BAŞLADI

TSO Başkanı itibarlı işadamı Saygın Doktor Ali Çelik'e Bakış gazetesi olarak diyoruz ki, HER KES KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLESİN.

ihhdan-baskan-gudere-ziyaret

İHH’DAN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Malatya Şubesi Başkanı Ömer Derin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Tüm Dünya mazlumlarına uzatılan elleri ve gönülleri önemsiyoruz” dedi.

baskan-guderden-hayirli-olsun-ziyareti--baskan-guder-kadin-kollari-teskilatlarimizin-omurgasidir

BAŞKAN GÜDER’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ BAŞKAN GÜDER: “KADIN KOLLARI TEŞKİLATLARIMIZIN OMURGASIDIR

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Özlem Pelitloğlu ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

baskan-guder-yuz-yuze-egitime-baslayan-ogrencileri-yalniz-birakmadi

BAŞKAN GÜDER, YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Eğitim Bakanlığının aldığı yüz yüze eğitim kararı ile okula yeniden başlayan Hacı Hüseyin Kölük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencilerinin heyecanına ortak olarak, tüm öğrenci ve öğretmenlere iyi dersler dilediğinde bulundu.

kamistas-mahallesinde-vatandaslarla-bir-araya-gelen-baskan-gurkan

Kamıştaş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürkan

BİRLİK İÇERİSİNDE MALATYA’MIZA DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPARIZ · Gürkan: Büyükşehir Belediyesi olarak şehirde yoğun bir çalışma içerisindeyiz, bir taraftan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını yaparken, bir taraftan da hizmet noktasında yıllardan beridir ihmal edilmiş, yapılmamış veya yapılmak istenmiş işlere el atıyoruz

okul-mudurleri-filyasyondan-cikarilsin

OKUL MÜDÜRLERİ FİLYASYONDAN ÇIKARILSIN

TOKAT EBS Tokat Valiliğine yazdığı yazı ile filyasyon ekiplerinden Okul Müdürlerinin çıkarılmasını taleb etti.

teknofest-yarismasinda-odul-kazanan-ogrencilerden-baskan-gurkana-ziyaret

TEKNOFEST YARIŞMASINDA ÖDÜL KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

ÇOCUKLARIMIZA GÜVENİRSEK ELDE EDEMEYECEKLERİ BAŞARI YOKTUR · Gürkan, “TEKNOFEST 2020 Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali’nde yapılan 21 kategorideki yarışmalara katılarak üstün başarı gösteren gençlerimizi yürekten kutluyorum. Gelecek nesiller sizlerin omuzları üzerinde yükselecektir” dedi.

baskan-guderden-kacmaza-hayirli-olsun-ziyareti

BAŞKAN GÜDER’DEN KAÇMAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ali Kaçmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

baskan-sadikoglu-malatya-osbye-yatirimlar-hizla-devam-edecek

Başkan Sadıkoğlu: “Malatya OSB’ye yatırımlar hızla devam edecek”

Malatya OSB’ye yapılacak yatırımların Cazibe Merkezleri Programı desteklerinden yararlanma süresinin 1 yıl uzatıldığını belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Asgari 5 Milyon TL yatırım şartının 2 Milyon TL’ye düşürülmesi olumlu bir gelişmedir. Malatya sanayisine yatırımlar bundan sonra daha hızlı bir şekilde devam edecek” dedi.

baskan-guder-din-gorevlilerinin-haftasini-kutladi

BAŞKAN GÜDER, DİN GÖREVLİLERİNİN HAFTASINI KUTLADI

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçe Müftüsü Hüseyin Özdemir’i ziyaret ederek, haftasını kutladı.

baskan-sadikoglu-kritik-sektorlere-pozitif-ayrimcilik-yapilabilir

Başkan Sadıkoğlu: 'Kritik sektörlere pozitif ayrımcılık yapılabilir'

Önce deprem sonrasında pandemi süreçlerini birlikte yaşayan Malatyalı esnafın tam manada toparlanamadığını vurgulayan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu,

vali-gul-ve-baskan-sahin-karkamista-muhtarlari-dinledi

Vali Gül ve Başkan Şahin Karkamış’ta muhtarları dinledi

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karkamış İlçesinde muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Vali Gül burada, altyapı çalışmalarından, eğitim ve sağlığa, ticarete kadar ilçeye dair pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

koy-enstitusu-mezunu-emekli-ogretmenlerden-baskan-gurkana-ziyaret

Köy Enstitüsü mezunu emekli öğretmenlerden Başkan Gürkan’a ziyaret

BUGUNE KADAR HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANI BİZİ DAVET EDİP İSTEKLERİMİZİ DİNLEMEDİ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Köy Enstitüsünden yıllar önce mezun olan ve yıllarca eğitim camiasına hizmet verdikten sonra emekli olan öğretmenlerle bir araya geldi.

baskan-kilictan-kadin-hentbol-takimina-destek--oguzelinin-gururu-oldular

BAŞKAN KILIÇ’TAN KADIN HENTBOL TAKIMINA DESTEK OĞUZELİ’NİN GURURU OLDULAR

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligine yükselen Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi SK Kadın Hentbol Takımı Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ı ziyaret etti. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette Oğuzeli Halk Eğitim Müdürü Ahmet Göçmen, Oğuzeli HEM SK Kadın Hentbol Takımı ve takım antrenörleri yer aldı.

baskan-guder-basarinin-anahtari-daima-hizmet-daima-millet

BAŞKAN GÜDER: “BAŞARININ ANAHTARI DAİMA HİZMET, DAİMA MİLLET”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hatunsuyu Mahallesinde yapımı tamamlanan Çocuk Parkı ile Gençlik Yatırımları kapsamında yapılacak olan Basketbol sahası ve oyun alanlarında incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemelerin ardından konuşan Başkan Güder, “Daima millet, daima hizmet aşkıyla Battalgazi Belediyesi olarak çalışmalarımızda dur durak bilmiyoruz” dedi.