canlı yayın

TSO BAŞKANI BOCALAMAYA BAŞLADI

15 Ekim 2020 Perşembe 10:59
-tso-baskani-bocalamaya-basladi

TSO Başkanı itibarlı işadamı Saygın Doktor Ali Çelik'e Bakış gazetesi olarak diyoruz ki, HER KES KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLESİN.

Tokat TSO Başkanı Ali Çelik ‘Elimde belgeler var bunları açıklarsam yer yerinden oynar diyor du’.

Bakış Gazetesi olarak Tokat TSO Başkanı Ali Çelik’e sorular yöneltip sorduğumuz soruların cevabını alıp kamuoyunu aydınlatıp kamuyu bilgilendirmek için www.bakisgazetesi.com da yayınlayacak idik.

Lakin sorduğumuz sorulara TSO Başkanı Çelik cevap verme yerine kaçamak yol olarak savcılığa şikayet, yayınlamış olduğumuz haberleri durdurmak için girişimleri kurtuluş yolu olarak seçti.

Oysaki..

Gazetecilik soru soru sormayı gerektirir. Sorduğu sorunun cevabını almak için sorunun takipçisi olur..

Bakış gazetesi olarak sorduğumuz soruların takipçisi olmaya ve elimizdeki belgeler ile soru sormaya da devam ediyoruz..

TSO Başkanı Ali Çelik, Tokat cumhuriyet savcılığına hakkımda suç duyurusu..

Kendisinin itibarlı iş adamı olduğu ve saygın doktor olduğunu belirterek kendisine dünyanın okurluk oranı ve takipçisi yüksek olan www.bakisgazetsi.com haber sitesi ve bu haber sitesine bağlı sosyal medya yayın organlarında tarafıma hakaret, iftira ve saygınlığımı zedeleyici haberler yayınlıyor diye 2020/…. Evrak ile suç duyurusunda bulunmuş..

Tarafıma yöneltilen suç duyurusuna 30.09.2020 saat 15.39 da vermiş olduğum ifademde; tarafıma yöneltilen suçlamadaki sorulara cevabımı verdim. Sormuş olduğum soruların cevabını almak istediğimi cevap alıncaya kadarda yayın yapacağımı belirttim.

Ve TSO Başkanı İtibarlı İşadamı, Saygın Doktor Ali Çelik, vermiş olduğum ifadede tarafından cevap bekleyen sorulardan biri olanı kendi eliyle SAYGINLIĞI ile açıkladı.

30.09.2020 saat 15.39 da vermiş olduğum ifadede belirttiğim konu  TSO Başkanı Çelik’in yapmış olduğumuz görüşmede tarafımdan isteği ; ‘ Tayfun Bey bunlarla ilgileneceğine benim elimde öyle belgeler var ki bunları yayınlarsan sokağa çıkamazlar bırak bu işleri bunların üzerine git’ demesi kafamda soru işaretleri oluşturmuş idi.

Ve TSO Başkanı Saygın İş Adamı Ali Çelik; saat 15.00-16.00 arsı 08.10.2020 tarihinde kendi whatsapp hesabından meil atarak o belgelerden bir tanesini basına servis etti..

Basına servis ettiği o belge TSO Başkanı Ali Çelik’in tarafıma elimde var dediği belgelerden biri idi..

O Belge bir başka STK TESOB a ait 2017 tarihli evrakı basına servis ederken gündem bir anda değişti.

Belgenin düzenlendiği TESOB yetkilileri bu evrakın kendileri tarafından TSO başkanı Ali Çelik’e verilmediğini belirttiler.

TSO Başkanı Ali Çelik’e soruyoruz?

*TESOB a ait 13.07.2017 tarih 13 sayılı karar evrakı TSO başkanı Ali Çelik’in 08.10.2020 tarihinde basına servis etmesindeki  amacı ve gayesi ne? ( İlkemiz gereği Bir başka kurum tarafından basına servis edilen bu evrakı okunur olarak kişi ve kişilik haklarını göz önünde tutarak kamuoyu ile paylaşmıyoruz)

*TESOB kasasında bulunan karar defterindeki evrakı TSO Başkanı Ali Çelik kimleri suçlamak için nasıl ele geçirdi?

*TSO yu ilgilendirmeyen ve bir başka STK olan TESOB u zan altında tutmaktaki hedefiniz ne?

*Mademki geçmiş tarihli belge ve evraklar üzerinden araştırma ve haber yapılmasını hedefliyorsunuz TSO ya ait 2016 yılına ait 663105 sayılı müfettiş raporunda TSO da yaşanan yolsuzluk ve usulsüzlük raporunda kasanın boşaltılması olayını neden araştırma yapıp konu ile ilgili basına servis yapmıyorsunuz? (Söz konusu evrakı 11 Mayıs 2016 Çarşamba 18:25 tarihli haber sitemizde yayınladığımızdan muhatap kurum olduğundan okunur olarak kamuoyu ile paylaşıy0ruz)

*O tarihli TSO daki yolsuzluklar ile ilgili BAKIŞ GAZETESİ olarak kamuoyunu aydınlatıp, kamuyu bilgilendirmek adına 11 Mayıs 2016 Çarşamba 18:25 haber yaptık http://www.bakisgazetesi.com/haber/bakis-arsiv/tso-da-yolsuzluk/1507.html

http://www.bakisgazetesi.com/haber/bakis-arsiv/tokat-tso-nun-kasasi-bosaltilmis/1489.html

 

*TSO Başkanı Ali Çelik Tarafınız ve kurumunuza yönelttiğimiz soruların cevabını bekliyoruz. 

TSO da yaşanan yolsuzlukları biz yayınladık ve kamu çıkarını önplanda tutup zarara uğrayan kasası boşaltılan kurumun kasasına haberimiz sonrası zimmete geçirilen paralar tekrar yerine konuldu. Zamanın TSO Başkanı bakış gazetesi bu yolsuzluk haberini yayınlarken kendisine güç dayanağı olarak bu fotoğraftaki POZU verdi.

*TSO Başkanı itibarlı işadamı Saygın Doktor Ali Çelik'e Bakış gazetesi olarak diyoruz ki, HER KES KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLESİN.
Haberlerimiz ve sorularımız sonrası TSO Başkanı Ali Çelik Basınla Buluştu

*Gazeteci olarak sorduğumuz soruların takipçisi olmaya devam edeceğiz..

Haber Kaynağı: BAKIŞ

Haberin etiketleri:

TSO, TESOB, TOKAT, Ali, Çelik


Haber okunma sayısı: 4296

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER