canlı yayın
rektor-karabulut-ankara-kitap-fuarinda-imza-gunune-katildi

Rektör Karabulut, Ankara Kitap Fuarında İmza Gününe katıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un üçüncü kitabı “Doğadan Hayat var” için Ankara Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu.

vali-barus-makine-parki-acilisi-ve-tarla-gunu-etkinligine-katildi

Vali Baruş Makine Parkı Açılışı Ve Tarla Günü Etkinliğine Katıldı

Yazıhan ilçemizde Bitkisel Üretimin Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında, makine parkı açılışı ve tarla günü etkinliği yapıldı. Vali Aydın Baruş, Yazıhan Belediyesi ile DAP Bölgesel Kalkınma İdaresi Başkanlığının ortaklaşa gerçekleştirdiği programda 31 ayrı tarım makinesinin çiftçilerin hizmetine sunulması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

rus-fotografi-bursada-anlatildi

Rus Fotoğrafı Bursa’da anlatıldı

ursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi tarafından organize edilen, Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (BUFSAD) destekleriyle ‘Hava, su, toprak... Doğaya dönüş’ temasıyla gerçekleştirilen Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali (BursaFotoFest) kapsamındaki konu ülke oturumunda Rusya’dan festivale katılan RosPhoto Sergiler Departmanı Küratörü Alexandra Maximova ve Fotoğraf Sanatçısı Igor Mukhin içinde yaşadıkları ülkelerini, bütün doğası ve kültürünü fotoğraf diliyle festivalin izleyicisi kitlesi ile buluşturdu.

vali-barus-mtunun-akademik-yili-acilis-torenine-katildi

Vali Baruş MTÜ’nün Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı

Turgut Özal Üniversitesinde 2019-2020 Akademik yılı açılış töreni düzenlendi. Turgut Özal Üniversitesindeki törene Vali Aydın Baruş, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Aysun Bay Karabulut, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcisi ve yöneticileri ile STK temsilcileri, fakülte dekanları, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

vali-barus-yaya-gecidi-nobeti-etkinligine-katildi

Vali Baruş "Yaya Geçidi Nöbeti Etkinliğine" Katıldı

Vali Aydın Baruş, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde eşzamanlı düzenlenen "Yaya Geçidi Nöbeti Etkinliğine" katıldı.

ticaret-ve-sanayi-odasinda-gerceklestirilen-devlet-destekli-alacak-sigortasi-konulu-toplanti

Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen Devlet Destekli Alacak Sigortası konulu toplantı

TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı-TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Halk Sigorta Genel Müdürü Bülent Karan, SMMMO Başkanı Nuh Boyraz, Banka Şube Müdürleri, Sigorta Acenteleri ve Tso üyeleri katıldı.

baskan-guder-engelsiz-yasam-merkezinin-asure-etkinligine-katildi

BAŞKAN GÜDER ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNİN AŞURE ETKİNLİĞİNE KATILDI

Başkan Güder Özel Çocuklara aşure ikramında bulundu Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi, Bereket, bolluk ve paylaşmanın simgesi Muharrem Ayı sebebiyle bünyesinde öğrenim ve tedavi gören özel çocuklar ve ailelerine yönelik “7’den 77’ye Aşure Etkinliği” düzenled

vali-barus-dila-kirmizi-biber-yetistiriciligi-hasadina-katildi

Vali Baruş Dila Kırmızı Biber Yetiştiriciliği Hasadına Katıldı

Vali Aydın Baruş, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün düzenlediği tarla günleri kapsamında “Dila Kırmızı Biber Yetiştiriciliği Hasat Programı’na” katıldı.

vali-barus-81-ilde-babalar-ve-cocuklar-sabah-namazinda-bulusuyor-etkinligine-katildi

Vali Baruş, “81 ilde Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında Buluşuyor” Etkinliğine Katıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Cihannüma Derneği tarafından Türkiye genelinde eşzamanlı olarak düzenlenen “81 ilde Babalar ve Çocuklar Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliği gerçekleştirildi

emniyet-genel-muduru-mehmet-aktas-malatyada-trafik-denetimine-katildi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Malatya’da Trafik Denetimine Katıldı

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen trafik denetimleriyle ilgili "Hiç affımız yok, sürücülerden trafik kurallarına uymalarını, cep telefonu kullanmamalarını rica ediyoruz" dedi.

vali-barus-huseyin-dogan-dede-anma-torenine-katildi

Vali Baruş Hüseyin Doğan Dede Anma Törenine Katıldı

Alevi Dedesi merhum Hüseyin Doğan için Malatya’nın Kırlangıç Mahallesi’ndeki evinin ve yanı başındaki türbesinin bulunduğu alanda anma töreni düzenlendi.

fendoglu-demiryol-is-sendikasi-iftarina-katildi

"FENDOĞLU DEMİRYOL-İŞ SENDİKASI İFTARINA KATILDI"

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Demiryol-iş Sendikası Malatya Şube Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde Demiryol-iş Şube Başkanı Nurettin Öndeş, yönetim kurulu üyeleri, TCDD bölge müdürleri ve TCDD çalışanları ile bir araya geldi.

23-nisan-demokrasi-ve-cumhuriyetin-temellerinin-atildigi-tarihtir

“23 NİSAN DEMOKRASİ VE CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI TARİHTİR”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: “23 Nisan, demokrasi ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı önemli ve anlamlı bir tarihtir.” dedi.

baskan-guder-sehitlere-saygi-kosusu-etkinligine-katildi

BAŞKAN GÜDER, ŞEHİTLERE SAYGI KOŞUSU ETKİNLİĞİNE KATILDI

BAŞKAN GÜDER, “BUGÜN BU VATANIN ÜZERİNDE YAŞIYORSAK, ŞEHİTLERİMİZİN SAYESİNDEDİR” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi, Battalgazi İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Koşabiliyorken Koş” adlı Şehitleri Saygı Koşusu ve ödül törenine katıldı. Başkan Güder, “Bugün bu bayrağın altında, bu vatanın üzerinde, bağımsız bir şekilde yaşıyorsak, bu toprak uğruna can vermiş şehitlerimizin sayesindedir” ded

masal-ile-geleneklerimiz-anlatildi

MASAL İLE GELENEKLERİMİZ ANLATILDI

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliğinin 2019 yılı lokomotif projesi olan “Gelenekten Geleceğe” projesi kapsamında geleneklerimizin içinde yer alan ve büyükten küçüğe masal anlatımıyla toplumsal ilişkileri güçlendirmeyi, iyilik, yardımseverlik, saygı, sevgi gibi değerlerimizi çocuklara masal ve hikâye anlatımlarıyla aktarmayı amaçlayan Masal Anlatımı programı başladı.

dogayla-uyumlu-yasamanin-puf-noktalari-anlatildi

DOĞAYLA UYUMLU YAŞAMANIN PÜF NOKTALARI ANLATILDI

Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığınca finanse edilen Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında MAFSAD tarafından yürütülen “Gel Katıl Bize” adlı AB Projesi çerçevesinde okullarda faaliyetler başladı.

rektor-karabulut-ilk-500-universite-arasina-girmek-hayal-degil

Rektör Karabulut: “İlk 500 üniversite arasına girmek hayal değil”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) görevli akademisyenlere yönelik olarak, “Üniversitemizin dünya sıralamasında yerini alması için gerekli yaklaşımları belirlemek” konulu seminer düzenlendi.

-vali-barus-e-twinning-projesi-final-sergisi-acilisina-katildi

Vali Baruş, E-Twinning Projesi Final Sergisi Açılışına Katıldı

Vali Aydın Baruş, “Vatanımızın Bekçisi Kahraman Mehmetçiğe Moral Mektubu” e-twinning projesi final sergisine katıldı.

kanser-turleri-ve-korunma-yollari-anlatildi

Kanser Türleri ve Korunma Yolları Anlatıldı

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ve KETEM işbirliğinde çağımızın hastalığı olan kanser türlerinin neler olduğu, korunma yolları ve erken teşhisin önemini belirtmek amacıyla “Kanser Türleri ve Korunma Yolları” konulu konferans düzenledi.

vali-barus-kizilay-malatya-subesi-olagan-genel-kurul-kongresine-katildi

VALİ BARUŞ, KIZILAY MALATYA ŞUBESİ OLAĞAN GENEL KURUL KONGRESİNE KATILDI

Vali Aydın Baruş, Kızılay Malatya Şube Başkanlığı seçimi için düzenlenen kongreye katıldı.