canlı yayın
maskide-borc-yapilandirma-suresi-uzatildi

MASKİ'DE BORÇ YAPILANDIRMA SÜRESİ UZATILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, su borçlarına yönelik uygulanan yapılandırma işlemlerinin süresinin 31 Aralık 2020 tarihinden 31 Ocak 2021’e uzatıldığını duyurdu.

baskan-gurkan-yardim-tirlarinin-ugurlama-torenine-katildi

BAŞKAN GÜRKAN, YARDIM TIRLARININ UĞURLAMA TÖRENİNE KATILDI

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beşir Derneği Malatya temsilciliği öncülüğünde hazırlanan Suriye’nin İdlib kentine gönderilmek için hazırlanan 3 tır insani yardım malzemesinin Suriye’ye uğurlama törenine katıldı.

yapilandirma-islemleri-1-ay-uzatildi

“Yapılandırma İşlemleri 1 Ay Uzatıldı”

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 7256 sayılı, "bazı alacakların yeniden yapılandırılması" kanunu kapsamında yapılacak olan vergi yapılandırması ile vatandaşların belediyeye olan ve biriken borçlarını yapılandırma süresinin 31 Aralık 2020 tarihinden 31 Ocak 2021 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

mtu-kariyer-ve-marka-sohbetlerine-kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-ahmet-misbah-demircan-katildi

MTÜ Kariyer ve Marka Sohbetleri’ne Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer ve Marka Sohbetleri kapsamında organize edilen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Rektör Prof. Dr. Aysun BAY KARABULUT’un konuşmacı olduğu, " Kültür ve Sanat ile Yereli Evrensele Taşımak " konulu e-konferans programı Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Grv. Suat Kuluşaklı’nın sunumları ve Malatya Başsavcısı Muhammet Savran, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve MTÜ senatosunun katılımlarıyla MTÜ uzaktan eğitim sisteminden online olarak gerçekleştirildi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

baskan-cinar-ozel-bir-kolejin-kariyer-gunleri-programina-katildi

BAŞKAN ÇINAR, ÖZEL BİR KOLEJİN ‘KARİYER GÜNLERİ’ PROGRAMINA KATILDI

“Ülkemizin Yenilikçi Beyinlere İhtiyacı Var” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Köklü tarihinden aldığı güç ve ilham karşılığında dünyanın güçlü devletiyle rekabet edecek seviyeye doğru hızla ilerleyen Türkiye’mizin yenilikçi, pratik zekaya sahip, dünyadaki güvenlik, ekonomik, teknoloji ve sanayi hamlelerini yakından takip eden gençlere çok büyük ihtiyaç duymaktadır. “ diye konuştu.

vali-barus-10-kasim-ataturku-anma-gunu-torenine-katildi

Vali Baruş, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Törenine Katıldı

Vali Aydın Baruş, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82.yıl dönümünde Malatya’da düzenlenen törene katıldı.

yesilyurt-belediyesi-yesil-topsogut-konutlarinin-temeli-atildi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ YEŞİL TOPSÖĞÜT KONUTLARININ TEMELİ ATILDI

Yeşil Topsöğüt Konutları, Yatay Mimariye Örnek Gösterilecek Değerli Bir Yatırımdır” Yeşilyurt’taki yaşam kalitesini artıracak yatırımlarına aralıksız devam eden Yeşilyurt Belediyesinin, deprem kuşağında ki Malatya’da sağlam, dayanıklı ve modern yaşam alanlarının sayısını artırmak adına planlamaya aldığı ‘Yeşil Topsöğüt Konutları’ projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

yesilyurtta-ihtiyac-sahibi-ogrenciler-icin-tablet-bagisi-kampanyasi-baslatildi

YEŞİLYURT’TA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER İÇİN TABLET BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI

“Bir Tablet Bağışla Eğitimin Kalbine Dokun” Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet bağış kampanyası başlattı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, projeye 200 tablet bağışında bulunduklarını açıkladı

yesilyurt-ilcesi-muhtarlarina-covid-19-tedbirleri-anlatildi-takdir-belgesi-verildi

YEŞİLYURT İLÇESİ MUHTARLARINA ‘COVİD-19’ TEDBİRLERİ ANLATILDI, TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

“Pandemi İle Etkin Mücadelede Muhtarlarımızın Desteği Büyüktür” Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı ve Yeşilyurt Belediyesi, ‘Covid-19’ salgını sürecinde Yeşilyurt’ta ki pozitif vaka olan hastaların izolasyon koşullarına uymaları amacıyla oluşturulan Mahalle Denetim Ekiplerinin çalışmalarına destek veren mahalle muhtarlarına özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı takdir belgesi verd

baskan-comertoglu-tarihi-kentler-birligi-meclisi-2020-yili-olagan-2-toplantisina-katildi

BAŞKAN CÖMERTOĞLU TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ MECLİSİ 2020 YILI OLAĞAN 2. TOPLANTISINA KATILDI

Başkan Cömertoğlu Tarihi Kentler Birliği Meclisi 2020 yılı olağan 2. Toplantısına katıldı Tarihi Kentler Birliği Meclisi 2020 yılı Olağan 2. Toplantısı gerçekleştirildi. Belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Koruma Özendirme Yarışması ödülleri sahiplerine verildi.

bogazazliyan-sekerde-kampanyanin-ilk-adimi-atildi

BOĞAZAZLIYAN ŞEKER’DE KAMPANYANIN İLK ADIMI ATILDI

KİREÇ OCAĞI DUALAR EŞLİĞİNDE ATEŞLENDİ. Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nın 18 Eylül 2020 tarihinde başlatacağı 14. Pancar Alım Kampanyası’nın ilk adımı olan Kireç Ocağı, kesilen kurbanın ardından dualar eşliğinde ateşlendi.

malatya-tso-baskani-sadikoglu-turkiyenin-otomobili-fabrikasinin-temel-atma-torenine-katildi

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, Türkiye’nin Otomobili fabrikasının temel atma törenine katıldı

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu: - “Ülkemizin 60 yıllık hayali gerçek oluyor” Türkiye’nin Otomobili'nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri'nin temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle 18 Temmuz 2020 Cumartesi günü Bursa'nın Gemlik ilçesinde atıldı.

baskan-cinar-mahallelerin-tanitim-ve-kultur-calisma-grubu-toplantisina-katildi

BAŞKAN ÇINAR, MAHALLELERİN TANITIM VE KÜLTÜR ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISINA KATILDI

15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi Gününde hain darbe kalkışmasının 4. yılında Malatya Valiliği tarafından kalkışmada şehit olanlar için tüm camilerde mevlit programı düzenlendi. Öğle namazından önce okutulan Mevlid-i şerife vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mevlide il protokol üyeleri STK temsilcileri, şehit ve gazi yakınları ve cami cemaati katıldı. Mevlid-i şerifin ardından İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın okuduğu dua ile program son buldu.

baskan-cinar-mahallelerin-tanitim-ve-kultur-calisma-grubu-toplantisina-katildi

BAŞKAN ÇINAR, MAHALLELERİN TANITIM VE KÜLTÜR ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISINA KATILDI

“Hep Birlikte Çalışarak Yeşilyurt’umuzu Kalkındıracağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyi ile Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşler Müdürlüğü tarafından Yeşilyurt’ta başlatılan köklü değişimin sağlıklı ve planlı bir bakış açısıyla yürütmek amacıyla kurulan Mahallelerin Tanıtım Ve Kültür Çalışma Grubu toplantısına katılarak mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi.

vali-barus-demokrasi-zaferi-konferansina-katildi-ve-esnafa-bayrak-dagitti

Vali Baruş 'Demokrasi Zaferi' Konferansına Katıldı ve Esnafa Bayrak Dağıttı

Vali Aydın Baruş, 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümü nedeniyle İnönü Üniversitesi'nde düzenlenen

vali-barus-251-sehit-icin-251-unite-kan-bagisi-kampanyasina-katildi

Vali Baruş “251 Şehit İçin 251 Ünite Kan Bağışı” Kampanyasına Katıldı

Vali Aydın Baruş, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Hain darbe girişiminin yıldönümünde 251 şehit için 251 ünite kan bağışı” kampanyasına katıldı.

baskan-cinar-yesilyurt-kadin-girisimi-ve-isletme-kooperatifinin-ilk-toplantisina-katildi

BAŞKAN ÇINAR, YEŞİLYURT KADIN GİRİŞİMİ VE İŞLETME KOOPERATİFİNİN İLK TOPLANTISINA KATILDI

“Girişimci Kadınlarımızın Destekleriyle Yerli Üretimde Marka Olacağız” Yeşilyurt Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifinin ilk toplantısına katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Girişimci, azimli ve üreten kadınlarımızın hem ev bütçelerine hem de ülke ekonomisine katkı sunacak çalışmalarda yer almalarını destekliyoruz. Elinin değdiği her işi bereketlenip güzelleştiren kadınlarımızın destekleriyle tarım seferberliğimizin boyutunu daha ileri bir düzeye ulaştırmış olacağız.” diye konuştu.

deprem-sonrasi-kentsel-donusum-icin-ilk-adim-atildi

DEPREM SONRASI KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İLK ADIM ATILDI

BATTALGAZİ BELEDİYESİ İLK KENTSEL DÖNÜŞÜM HAMLESİNİ ŞEHİTFEVZİ MAHALLESİNDE BAŞLATIYOR 24 Ocak tarihinde Elazığ’da yaşanan ve Malatya’da da yüksek oranda etkisi görünen Deprem sonrası ‘Kentsel dönüşüm gereklilik değil, zorunluluktur’ düsturuyla harekete geçen Battalgazi Belediyesi , çalışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan tam destek geldi. Resmi Gazetenin 28 Haziran 2020 tarihli nüshasında yayımlanan karar ile Şehitfevzi mahallesinde 110 dönümlük alan riskli alan ilan edildi.