canlı yayın
tokat-akparti-milletvekili-yusuf-beyazit-anayasa-komisyon-baskani-oldu-

TOKAT AKPARTİ MİLLETVEKİLİ YUSUF BEYAZIT ANAYASA KOMİSYON BAŞKANI OLDU

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanlığına, AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt seçildi.

beyazit--vatan-sana-minnettar-yigidim

BEYAZIT " VATAN SANA MİNNETTAR YİĞİDİM"

Aç, susuz, uykusuz Nasır tutmuş ayaklarla yürüyorduk Kaygusuz Sis, çamur, kanla, terle, üzerindeydik bulutların Ayrım Hanke Yaylası´nda, yeşerirken umutlarım Soğuk namlular elimizde, yürüyorken dağlara Şehitlerden selam geldi, savaşan tüm sağlara Uzaklarım yakınlaştı, inancımla, davamla Uyan Hanke, geliyorum, heybetimle, havamla.

gurer-akp-binlerce-magduru-yok-saydi

Gürer: “AKP binlerce mağduru yok saydı”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, çıraklık ve stajyerlik başlangıcının emeklik içinde başlangıç sayılması için Kanun Teklifi verdi. Gürer’in çıraklar ve meslek liselerindeki on binlerce stajyer öğrenciyi doğrudan ilgilendiren Kanun Teklifi, AK Partili milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

ne-diyeceksiniz-simdi

Ne Diyeceksiniz Şimdi

Gerek siyasetçiler gerekse de kamu bürokrasisinde görev yapanlar, seçilmişler, makamları ve unvanları ne olursa olsun, topluma karşı her açıdan sorumludurlar.

-akp-doneminde--35-milyon-hektar-alan-tarim-disi-kaldi-

AKP döneminde 3.5 milyon hektar alan tarım dışı kaldı “

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “1984 yılında başlayan “Arazi Dağıtım Projesi” kapsamında bugüne kadar 15 ilde 16 bin 151 çiftçiye 1 milyon 43 bin 620 dekar hazine arazisi dağıtıldığını açıkladı.

-chpli-baskan-vekaleti-akpli-meclis-uyesine-verdi

CHP’Lİ BAŞKAN VEKALETİ AKP’li MECLİS ÜYESİNE VERDİ

Tokat’ın CHP’li Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın şehir dışında ve izinli olduğu günlerde belediye başkanlığı görev vekaletini AK Partili belediye meclis üyesi Mehmet Erçelik’e verdi.

oya-ipotek

Oy'a ipotek!

Şeçime günler kala AK Partili aday OY lara ipotek koydurdu!

devlet-baskanimizi-buyuk-bir-cosku-ve-muhabbetle-bagrina-basan-hemserilerimize-minnettarim

“Devlet Başkanımızı Büyük Bir Coşku Ve Muhabbetle Bağrına Basan Hemşerilerimize Minnettarım”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Devlet Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk günkü aşka ve sevdayla bağrına basan, sevgi, muhabbet ve coşku içerisinde misafir eden hemşerilerimize minnettarım” dedi.

ekinciden-belediyeleri-kendi-mallari-gibi-kullaniyorlar-aciklamasi

Ekinci’den “Belediyeleri kendi malları gibi kullanıyorlar” açıklaması

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel seçim öncesi israftan kaçınılması gerektiği açıklamasına değinerek, “Ama bakıyoruz ki, Malatya’mızda iktidar partisinin adayları her yeri afiş ve broşürlerle kapatmış. Bunların maliyetini ve çevreye olan zararlarını, çevredeki görüntüsünü herkes görüyor” dedi.

ak-parti-puturge-kadrosu-hazir

AK PARTİ PÜTÜRGE KADROSU HAZIR

Malatya’nın Pütürge ilçesi AK Parti kadrosu YEREL seçimlerde rekor kırmaya hazır. Halkın desteğini hep yanında hisseden Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük ve AK Parti Pütürge İlçe Teşkilatı, Pütürge Belediye Meclis Üyeleri Listesi'ni belirledi.

akparti-adayi

AKPARTİ ADAYI

VAKİT MALATYA VAKTİ

yolsuzluklar-aklandi-mi

YOLSUZLUKLAR AKLANDI MI?

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili DR. Reşat Doğru’nun 20 Ocak 2015 tarihinde TBMM’de Görüşülen Eski Bakanlarla ilgili Komisyon Kararı ile ilgili yapmış olduğu basın açıklamasında,Yolsuzluklar Ve Akp Aklandımı? Sorusunu yöneltti.

ak-parti-de-ic-hesplasma

AK PARTİ DE İÇ HESPLAŞMA

AK PARTİ DEKİ İÇ HESAPLAŞMA KONGRENİN ERTELENMESİNE NEDEN OLDU..

oyumu-akp-ye-verecegim

OYUMU AKP YE VERECEĞİM

Tokat CHP il Başkanı Duran Kum "Sayın Tayyip Erdoğan Tokat'tan belediye Başkan adayı olsun CHP li olarak oyumu AKP ye vereceğim"

ne-yuzle-aday-oldun

NE YÜZLE ADAY OLDUN

Tokat MHP il Başkanı Murat Polat yaptığı açıklamada AKP Tokat belediye Başkan adayı Eroğlu'na "Madem iyiydiniz neden belediye Başkanını değiştirdiniz. On yıl belediye Başkanlığı yaptırdınız. Madem beceremediniz, ne yüzle çıkıp şimdi aday oluyorsunuz

11-yilin-blancosu

11 YILIN BLANÇOSU

Saadet Partisi Tokat İl Başkanlığı Tanıtma Birimi, AKP’nin 11 yılını değerlendirdi. Dış politikadan ekonomiye, iç barıştan, manevi eğitime kadar, AKP’nin ülkeyi hüsrana doğru sürüklendiğinin ifade edildiği açıklamada, iktidar sert sözlerle eleştirildi.