canlı yayın
-rektoru-sahin-umut-veremedi

REKTÖRÜ ŞAHİN UMUT VEREMEDİ

Rektör Şahin'in Üniversitemize getirilen Uluslararası öğrencilerin kabülü sorunlu. Özellikle üniversiteye öğrenci temin eden aracı firmaların öğrencilerden yüksek miktarda paralar aldığı konuşulmakta.

-tokat-gu-universitesi-rektoru-prof-dr-bunyamin-sahine-soruyoruz

TOKAT GÜ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’e Soruyoruz

Cumhurbaşkanına nasıl hesap vereceksiniz? Hakikaten Rektörlük tam olarak ne demek? Kendini la-Yüsel görmek mi demek. Siz Rektör atanınca yaptığınız her uygulama doğru mu olacak.? Cumhurbaşkanlığı genelgesini yok sayın, Mahkeme kararını yok sayın, Yetkili Sendika talebini yok sayın, Sayın Rektör; Size kim dur diyecek?

vali-gul-ve-baskan-sahin-karkamista-muhtarlari-dinledi

Vali Gül ve Başkan Şahin Karkamış’ta muhtarları dinledi

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karkamış İlçesinde muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Vali Gül burada, altyapı çalışmalarından, eğitim ve sağlığa, ticarete kadar ilçeye dair pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

ilcemize-acilmasi-planlanan-halkbank-subesi-icin-baskan-v-huseyin-aksahine-ziyaret-

İlçemize açılması planlanan Halkbank Şubesi için Başkan v. Hüseyin Akşahin’e ziyaret

İlçemize açılması planlanan Halkbank Şubesi için Halkbank Bölge Koordinatörü Tuncay Koramaz ve Pazarlama Bölüm Müdürü Serhat Özakdağ Belediye Başkan v. Hüseyin Akşahin’i makamında ziyaret etti.

sahintepesi-macera-parki-ve-sosyal-tesisleri-icin-planli-ve-titiz-bir-calisma-yurutuluyor

ŞAHİNTEPESİ MACERA PARKI VE SOSYAL TESİSLERİ İÇİN PLANLI VE TİTİZ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

“Şahintepesi, Macera Parkıyla Farklı Bir Hüviyete Bürünecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kadim Çırmıhtı’nın eşsiz doğal güzelliklerine tepeden bakan hâkim bir noktada bulunan Şahintepesi’ni, inşaatı devam eden Macera Parkı ve Sosyal Tesisleri ile farklı bir hüviyete ulaştıracağız. Projemiz, hayvanat bahçesi, balonlu eğlence havuzu, lokanta ve kafeterya, mini masal parkı, dağ kızağı alanı ve paintbaal alanı ile bölgenin cazibesini artıracaktır.” diye konuştu.

ankara-valisi-vasip-sahin-vali-aydin-barusu-ziyaret-etti

Ankara Valisi Vasip Şahin, Vali Aydın Baruş’u Ziyaret Etti

Ankara Valisi Vasip Şahin, Vali Aydın Baruş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik Makamında bir süre karşılıklı yapılan sohbetin ardından ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Baruş, Vali Şahin’i Malatya’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

vali-davut-gulun-sahin-beyin-sehit-olusunun-100-yildonumu-mesaji

Vali Davut Gül’ün Şahin Bey’in Şehit Oluşunun 100. Yıldönümü Mesajı

Değerli hemşehrilerim… 200 gönüllü fedaisiyle beraber Gaziantep’in Kurtuluşu’nda büyük bir mücadele veren ve “düşman askerleri cesedimi çiğnemeden Gaziantep’e giremez” diyen Şahin Bey’in şehadete yürüyüşünün 100. yıldönümünü yaşıyoruz.

yesilyurt-belediyesi-sahintepesi-sosyal-tesislerini-halka-acacak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ŞAHİNTEPESİ SOSYAL TESİSLERİNİ HALKA AÇACAK

“Şahin Tepesi'ni Farklı Bir Mimari Bakış Ve Tasarımla Kıymetli Bir Görüntüye Kavuşturacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gedik Sosyal Tesislerinin ardından Çırmıhtı'nın doğal güzelliklerine tepeden bakan bir noktada bulunan Şahintepesi Sosyal Tesislerini farklı bir mimari bakış ve tasarımla yenileyerek halkın hizmetine sunacaklarını söyledi.

REKTÖR ÇELİK, ŞAHİN'E CEVAP VERDİ

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Çelik haklarında ki iddiaya yazılı cevap veri. "Üniversitemizin son günlerde basında yer alan birtakım asılsız iddialarla yıpratılmak istenmesi üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması zarureti hâsıl olmuştur ifadesini kullanan Rektör Çelik, İnönü Üniversitesi, 40 yıllık köklü geçmişinin yanı sıra, sağlık başta olmak üzere birçok alanda, özellikle son yıllarda ortaya koyduğu başarılarıyla gerek Türkiye'de gerekse dünyada saygın bir konum elde etmiştir.

universitede-neler-oluyor

ÜNİVERSİTEDE NELER OLUYOR

Üniversite bünyesinde gündemi meşgul eden iddiaları Sayın Rektör Mustafa Şahin’e soruyoruz? Üniversite bünyesinde ki şok iddialar doğru mu?

malatya-valisi-vasip-sahin-ile-bire-bir

MALATYA VALİSİ VASİP ŞAHİN İLE BİRE BİR

Malatya valisi Vasip Şahin ile yapmış olduğumuz 'BİRE-BİR' de Malatya ile ilgili sorularımızın yanıtını alarak kamuoyu ile paylaşıyoruz.