canlı yayın
mhpli-bulut-bu-bir-oy-cagrisi-degil-seferberlik-cagrisidir

MHP’Lİ BULUT: “Bu bir oy çağrısı değil, seferberlik çağrısıdır”

MHP Tokat Milletvekili Adayı Yücel Bulut konuşmasını şöyle tamamladı: “Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek vatan borcudur. Onun etrafında kenetleneceğiz. Milletvekili seçilemezsem bir gece canım sıkılabilir. Recep Tayyip Erdoğan seçilemezse milletimin adına üzülürüm. Günlerce yasını tutarım. Benim gibilerin yeri hemen dolar.

deprem-egitim-simulasyon-merkezi-ve-bilim-atolyesi-112-acil-cagri-merkezi-personellerini-agirladi

DEPREM EĞİTİM SİMÜLASYON MERKEZİ VE BİLİM ATÖLYESİ, 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELLERİNİ AĞIRLADI

“112 Acil Çağrı Merkezinin Planlı Hizmetlerine, Deprem Eğitimi ile Katkı Sağladık” Yeşilyurt Belediyesi Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesi, doğal afetler, toplumsal olaylar ve trafik kazalarına müdahale etmesinin yanı sıra ihbarda bulunan vatandaşların imdadına koşan 112 Acil Çağrı Merkezi personellerini ağırladı. Başkan Çınar, 112’in planlı hizmetlerine, deprem eğitim ile katkı sağladıklarını söyledi.

baskan-sadikoglundan-tesvik-belgesi-cagrisi

Başkan Sadıkoğlu’ndan teşvik belgesi çağrısı

Malatya’nın 6. bölge teşviklerinden faydalanmaya devam etmesi için detaylı bir dosya hazırlayarak sürecin takipçisi olduklarını ifade eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya’da imalat sanayinde yapılacak yatırımların komisyon kararı ile uygun bulunması durumunda 6. Bölge desteklerinden ve enerji desteğinden faydalanmaya devam edeceğini belirtip, bu alanda yatırımı olan veya yatırım yapmayı planlayan iş insanlarına teşvik belgesi çağrısı yaptı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

divan-kurulundan-adil-gevreke-istifa-et-cagrisi

Divan Kurulu'ndan Adil Gevrek'e istifa et çağrısı

Yeni Malatyaspor Divan Kurulu olağanüstü bugün toplandı.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da katıldığı toplantıda radikal kararlar alındı. Divan Kurulu “Geçtiğimiz sezon sonu itibarıyla kamuoyunda büyük güven kaybına uğrayan yönetimin gereğini yenine getirmesi yolundaki tavsiye ve çağrısı”, Adil Gevrek yönetimini istifaya davet olarak yorumlandı.

agbabadan-tffye-cagri-bu-sezon-kume-dusme-olmasin

Ağbaba'dan Tff'ye Çağrı 'Bu Sezon Küme Düşme Olmasın'

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye Futbol Federasyonu'na seslenerek bu yıla özel küme düşmenin kaldırılmasını istedi. PAYLAŞ

durmazdan-tbmm-kursusunde-ciftci-borclari-silinsin-cagrisi-

DURMAZ’DAN TBMM KÜRSÜSÜNDE ÇİFTÇİ BORÇLARI SİLİNSİN ÇAĞRISI !

DURMAZ’DAN TBMM KÜRSÜSÜNDE ÇİFTÇİ BORÇLARI SİLİNSİN ÇAĞRISI ! CHP Tokat Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz, uzun bir aranın ardından çalışmalarına yeniden başlayan TBMM’de gündem dışı söz alarak çiftçi borçlarını Meclis gündemine taşıdı.

chpnin-esnafa-destek-cagrisi-sonuc-verdi

CHP’nin Esnafa Destek Çağrısı Sonuç Verdi

Koronavirüs salgınının Türkiye’ye giriş yapmasıyla beraber alınan önlemler kapsamında birçok işyeri kapatıldı. İşyeri sahipleri ve çalışanların zor durumda olduğunu, hiçbir gelir kaynaklarının bulunmadığını gündeme getirdi.

baskan-guder-cagrilara-cevap-verdi

BAŞKAN GÜDER ÇAĞRILARA CEVAP VERDİ

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER, İLÇE VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU’NU ZİYARET ETTİ Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Kaymakamlığı koordinesinde oluşturulan İlçe Vefa Sosyal Destek Grubu çağrı merkezini ziyaret etti. Çalışanlarla bir süre sohbet eden Başkan Güder, vatandaşlardan gelen çağrılara cevap verdi.

evde-kal-battalgazi-evde-kal-malatya-cagris

EVDE KAL BATTALGAZİ, EVDE KAL MALATYA ÇAĞRIS

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN EVDE KALAN VATANDAŞLARA MORAL KONSERİ Başkan Güder: “Vatandaşlarımızın morallerini yüksek tutmaya çalışıyoruz” ‘Evde kal, evde hayat var’ sloganıyla hareket eden Battalgazi Belediyesi personelleri, üstü açık tur otobüsüyle sokakları dolaşarak, koronavirüs nedeniyle dışarı çıkamayan vatandaşlara moral vermek amacıyla sunduğu müzik dinletisi, büyük beğeni topladı.

baskan-cinar-toplum-ve-insan-sagligi-icin-dogal-urunler-tuketilmesi-cagrisinda-bulundu

BAŞKAN ÇINAR, TOPLUM VE İNSAN SAĞLIĞI İÇİN DOĞAL ÜRÜNLER TÜKETİLMESİ ÇAĞRISINDA BULUNDU

“Sağlıklı Bir Hayat İçin Dengeli Beslenip, Doğal Ürünler Tüketelim” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeni Tip Koronavirüs ( COVİD-19) salgını başta olmak üzere farklı hastalık türlerinden uzak kalabilmek için sağlıklı, hijyenik ve doğal ürünler tüketilmesine daha fazla ağırlık verelim. Bağışlılık sistemimizi güçlü hale getirmek için tükettiğimizin ürünlere dikkat edelim.” diye konuştu.

chpli-durmazdan-tum-partilere-5-yillik-deprem-seferberligi-cagrisi

CHP’Lİ DURMAZ’DAN TÜM PARTİLERE 5 YILLIK DEPREM SEFERBERLİĞİ ÇAĞRISI

Geçmiş Olsun Elazığ Konuşmasına ortak acıların birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğine, dayanışma ruhuyla tüm yararları sarabileceğimize vurgu yaparak başlayan Durmaz, depremde kaybettiğimiz canlar için rahmet diledi. “ Çok şükür zorlukları beraberce göğüsleyen büyük bir milletimiz var. Depremin ardından, aziz milletimiz güçlü bir dayanışmayla, tasada daima omuz omuza olacağını bir kez daha tüm dünyaya gösterdi.” Dedi.

bahceliden-siyasi-ayak-cagrisi-hangi-partide-varsa-cikartin

Bahçeli'den siyasi ayak çağrısı: Hangi partide varsa çıkartın

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli gazetecilerle bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.