canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

-iyilik-onderleri-projesinin-tanisma-toplantisi-yapildi

‘İyilik Önderleri’ projesinin tanışma toplantısı yapıldı.

İşte projeler: “Dilimizi argo ve kötü sözlerden temizleme”, “Kedi ve kuş evleri yapımı”, “Çocuk yaşlı buluşmaları”, “Çınar’dan Çınar’a resim ve fotoğraf sergileri”, “Çocuklarla beraber yapılacak ziyaretler”, “Sokak ve geleneksel oyunlar”, “Öğrenci-Yazar buluşmaları”, “Eş zamanlı kitap okuma etkinlikleri”

malatya-ticaret-ve-sanayi-odasi-kasim-ayi-olagan-meclis-toplantisi-yapildi

Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı.

Meclis Başkanı Hasan Özkan başkanlığında 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda yapılan meclis toplantısına meclis divanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri katıldı. Genel Sekreter Remzi Yaşar tarafından okunan Kasım ayı mizanı oy çokluğu ile kabul edildi.

eskisehirde-skeet-yarismasi-yapildi

Eskişehirde skeet yarışması yapıldı.

Eskişehir 'de, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kupası Skeet Yarışması Final Atışları kapsamında, skeet yarışması yapıldı

burada-is-var-istihdam-seferberligi-2019unun-tanitim-toplantisi-malatyada-yapildi

Burada İş Var" İstihdam Seferberliği 2019'unun tanıtım toplantısı Malatya'da yapıldı.

İstihdam Seferberliği 2019 tanıtımı ve İstihdam teşvikleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 15 Temmuz Şehitler Meclis Salonunda gerçekleştirildi.