canlı yayın
turkiye-yuzyilinda-kaybeden-olmayacak

Türkiye Yüzyılında kaybeden olmayacak.

Ceylan; Eğitim Bir Sen Teşkilatlarımız İradesine sahip çıkacak. Türkiye Yüzyılında kaybeden olmayacak.

baskan-guder-sehit-fevzi-mahallesindeki-donusum-ilk-olacak-ama-son-olmayacak

BAŞKAN GÜDER: “ŞEHİT FEVZİ MAHALLESİ’NDEKİ DÖNÜŞÜM İLK OLACAK AMA SON OLMAYACAK”

Şehit Fevzi Mahallesinde oturan vatandaşların daveti üzerine Kentsel dönüşümün yapılacağı Şehit Fevzi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Şehit Fevzi Mahallesi’nde yapılacak olan kentsel dönüşüm, bu dönemde ilçemizde dönüşümü sağlanan ilk alan olacak ama son alan olmayacak. Buradaki çalışma diğer çalışmalara örnek olacak” dedi.

chpden-dogu-hamlesi-parti-uyesi-olmayan-koy-kalmayacak

CHP'den Doğu hamlesi: Parti üyesi olmayan köy kalmayacak.

CHP'de Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki 22 il başkanı ile toplantı yapıldı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "İstanbul’da hep birlikte büyük bir demokrasi mücadelesi verdik. Artık bunun hasadını tüm Türkiye’den alma zamanı. Bölgede, partimizin üyesi bulunmayan bir tane dahi mahalle ve köy bırakmayacağız" dedi. Toplantıda her il için özel bir dosya hazırlandı ve ilgili il başkanlarına teslim edildi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

baskan-guder-millete-efendi-olmaya-degil-hizmet-etmeye-geldik

BAŞKAN GÜDER: “MİLLETE EFENDİ OLMAYA DEĞİL, HİZMET ETMEYE GELDİK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren ve dernek üyeleri ile istişare bulunmak üzere bir araya geldi. İlçe sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Başkan Güder, “Biz millete efendiye olmaya değil, millete hizmet etmeye geldik” Dedi

delege-harici-salona-giris-olmayacak

DELEGE HARİÇİ SALONA GİRİŞ OLMAYACAK.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimizin büyük olağan kurultay kararından sonra tüm vilayetlerimizde kurultay heyecanı başlamıştır. Bu heyecana Malatya’da dahil olmuştur.

yesilyurtta-yollar-yenilendikce-uzaklarda-yakin-olmaya-basladi

YEŞİLYURT’TA YOLLAR YENİLENDİKÇE UZAKLARDA YAKIN OLMAYA BAŞLADI

“Yalınkaya, Yeni Yatırımlarımızla Daha Fazla Tercih Edilecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin en uzak yerleşim yerlerinden olan Yalınkaya mahallemizin ulaşım ağını nitelikli yatırımlarla modern hale getirip, merkezle olan bağlantısını daha akıcı hale getirmekteyiz. Yeni yatırımlarımızla Yalınkaya daha fazla tercih edilip, gelişip büyüyecek.”diye konuştu.

gelincik-tepesi-yeni-planlamalarla-battalgazinin-yeni-yuzu-olmaya-aday

GELİNCİK TEPESİ YENİ PLANLAMALARLA BATTALGAZİ’NİN YENİ YÜZÜ OLMAYA ADAY

BAŞKAN GÜDER: "GELİNCİK TEPESİNDE KAMULAŞTIRILMA YAPILACAK” Gelincik Tepesi'nde yapımı devam eden bin 500 konutun yapım çalışmalarını inceleyerek örnek daireleri gezen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 3.etap için konutların yapılacağı yerlerin belirlendiğini belirterek, konut sayısının arttırılabileceği müjdesini verirken, yol güzergahında ki kamulaştırmanın bitirilmesinin ardından 30 metrelik yeni yollar yapılacağını söyledi.

calik-hemsehrilerime-yakin-olmaya-ozen-gosteriyorum

Çalık: 'Hemşehrilerime yakın olmaya özen gösteriyorum'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, İnönü Caddesi ve Alacakapı mahallesinde esnafları ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti. İnönü caddesi ve Alacakapı mahallesinde bulunan esnafları ziyaret eden Çalık, iş yerlerine uğrayarak esnafların görüşlerini, taleplerini dinledi.

baskan-avsar-losemili-cocuklari-unutmadi

Başkan Avşar Lösemili Çocukları Unutmadı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan lösemili çocukları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Avşar Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler vererek Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını açıkladı

keskin-bir-yandan-sehit-olmaya-kosanlar-diger-yandan-denetimden-korkan-memurlar

Keskin: “Bir yandan şehit olmaya koşanlar, diğer yandan denetimden korkan memurlar”

eskin: “Bir yandan şehit olmaya koşanlar, diğer yandan denetimden korkan memurlar” Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, kırtasiye satışı yapan esnafların yoğun bir denetime tabi tutulduğunu, ancak resmi kurumların market ve market zinciri şubelerine girmeye ise korktuğunu söyleyerek, “Bir yandan ölümüne, şehit olma uğruna terör örgütleriyle mücadele eden vatan evlatları, diğer yandan bir marketi denetlemek için korkudan içeri giremeyen memurlar ve memurunu marketin içine koymaktan aciz yöneticiler. Çok acı bir tablo.” dedi.

canakkale-zaferi-dunyada-esi-benzeri-olmayan-bir-kahramanlik-destanidir

“Çanakkale Zaferi Dünyada Eşi Benzeri Olmayan Bir Kahramanlık Destanıdır”

Yeşilyurt Belediyesinin 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 104.Yıldönümü nedeniyle Banazı Kültür ve Sanat Korosu ile ortaklaşa düzenlediği, İnönü Üniversitesi Mehteran Takımının katkı sağladığı ‘Çanakkale Destanı’ konserinde seslendirilen kahramanlık türküleri ve ağıtlar duygusal anların yaşanmasına neden oldu.