canlı yayın

MALATYA'DA AK PARTİ TEŞKİLATI FENA KARIŞTI

13 Ağustos 2019 Salı 15:45
malatyada-ak-parti-teskilati--fena-karisti

31 Mart 2019 da yapılan seçim yüzde 68 oy alarak Ak parti,den B.Şehir belediye başkanlığına seçilen Selahattin Gürkan geçmiş dönemlerde yine Ak partiden başkanlığı kazanan belediye başkanlarının yapmış olduğu su istimali ve belediye giderleri üzerine yaptığı açıklamalar Malatya Ak partiyi fena karıştı.

Ak parti Malatya B. Şehir belediye başkanlığına seçilen Selahattin Gürkan geçmiş dönemde Ak partiden seçilmiş başkanların yapmış olduğu icraatları hakkındaki konuşmaları olay oluyor bilhassa Ak partili bazı milletvekillerini ve bir önceki belediye başkanı Ahmet Çakırı büyük ölçüde rahatsız etmiş gözüküyor.
Başkan Gürkanın Ak partiyi karıştıran açıklamalarına bir bakalım
1-AK Parti MKYK üyesi ve Malatya milletvekili ile birlikte Kanal 23 televizyonuna katılan Başkan Gürkan’ın “2 milyona yapılan ihaleyi iptal edip 20 bin liraya yaptık” diye açıklama yapması
2-Selahattin. Gürkan :AKP’li Başkan Gürkan sosyal medya hesabından , “2 milyon TL’ye verilmiş olan altyapı ihalesini iptal ederek kendimiz sadece 20 bin TL’ye yaptık”
3-Başkan Gürkan belediyeyi 1 milyar 778 milyon 257 bin borçla aldığını belirtmesi.
4-Eski başkan Ahmet çakır zamanında hangi birimde çalıştığı belli olmayan kişilerin çok yüksek maaşla çalıştırılması
5-Son dört yılda Belediyenin misafir giderleri olarak 11 milyon 450 binlira olarak gösterilmesi.
Bu iddaalar karşısında suskunluğunu bozan eski başkan Ahmet Çakır bir açıklama yaparak iddaaları yalanladı.
"MİLLETİMİZİN AKLIYLA DALGA GEÇMEKTEDİR"
malatyatekhaber.com'un aktardığına göre, Çakır yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Aziz Hemsehrilerim aldığımız aile ve teşkilat terbiyesi gereği bu tür iftiralara cevap dahi vermek istemiyoruz, ama gerçekten “Aziz Hemsehrilerim aldığımız aile ve teşkilat terbiyesi gereği bu tür
iftiralara cevap dahi vermek istemiyoruz, ama gerçekten müfteriler had, hudut bilmiyorlar, gayri ahlaki bir şekilde ve sistematik olarak saldırıyorlar. Anlayışınızı istirham ediyorum. Başkanlığını yaptığım dönemde, Büyükşehir Belediyemizde çalışmadığı halde maaş alan personeller olduğu, harici maaş ödemelerinin yapıldığı, trilyonlarca TL’ye ihale edilen işlerin ihalelerinin iptal edilerek Belediye imkanlarıyla 20 bin TL’ye yapıldığı iddiaları İftiradır. Milletimizin aklıyla dalga geçmektir. 20 bin TL’ye yapılacak bir işin bırakın 2 milyon TL’ye ihale etmek, böylesi bir ihaleye hazırlık evrakı düzenlemek bile suça teşebbüstür.”
Ak pati teşkilatı ile B.Şehir belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Ahmet Çakır arasındaki söz düellosu nereye kadar sürecek .
Bizlerde soruyoruz eğer Malatyalının hakkını kim yemişse savcılığa suç duyurusunda bulunulup gereği yapılmalıdır. Haber Analiz :Cercis KIRLIOĞLU
 



Haber okunma sayısı: 3621

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER