canlı yayın

ARAPGİR BELEDİYESİ VATANDAŞLARA DAĞITMAK ÜZERE MUHTARLARA MASKELERİ TESLİM ETTİ

06 Mayıs 2020 Çarşamba 22:44
arapgir-belediyesi-vatandaslara-dagitmak-uzere-muhtarlara-maskeleri-teslim-etti

Arapgir Belediyesi koronovirüs tedbirleri kapsamında maske ve dezenfektan dağıtımlarını sürdürüyor. Korona virüs salgını sürecinde maske ihtiyacını karşılamak için belediyenin tüm imkânlarını seferber eden Arapgir Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz maske dağıtmaya devam ediyor.

Vatandaşlara maske ulaştırmak adına mahalle muhtarlarıyla işbirliği yapılarak merkez mahalle muhtarlarına maske teslimatları yapıldı.

Koronavirüs salgınının ülkemizde ilk ortaya çıktığı adan itibaren toplum sağlığı ile ilgili birçok çalışma yapan Arapgir Belediyesi şehirde yoğun dezenfekte ve hijyen çalışmasını sürdürüyor. Öte yandan Arapgir Belediyesi en çok ihtiyaç duyulan ve kişisel korunmayı sağlayan maske ve dezenfektan konusunda da vatandaşların ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Arapgir Belediyesi piyasadan tedarik ettiği maskeleri vatandaşlara dağıtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda dağıtılan maskelere ilaveten bu hafta maske dağıtımına devam ediliyor.

İlçe merkezinde belediye ekipleri eliyle ve diğer mahallelere ulaştırılmak üzere muhtarlar vasıtasıyla vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımına devam ediliyor. 



Haber okunma sayısı: 1405

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER