canlı yayın

TEK DERDİMİZ CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR

16 Kasım 2019 Cumartesi 17:21
tek-derdimiz-cumhuriyet-halk-partisidir

Tokat/Sulusaray Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı kapıya kilit vurunca İl Başkanı Mustafa Duran tarafından uyarıldı.

Tokat Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mustafa Duran, Hedef Halk Gazetesinde Sulusaray İlçe Başkanının istifasıyla ilgili haber konusunda açıklamalarda bulundu.

Başkan Duran,elirtmek isterim ki Sayın İlçe Başkanımızla geçtiğimiz haftalarda kendisini İl Başkanlığı makamıma çağırıp kendisiyle kongre ve kurultaylar üzerine istişarelerde bulunduğunu belirtti.

Ancak ben bütün ilçe başkanlarımla da aynı görüşmeler gerçekleştiriyorum.
Örgütün İl Başkanıyım ben, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun makamını bu şehirde elimden gelen en büyük gayret ile temsil ettiğimin vicdanen gönül rahatlığındayım.

Mevzu bahis konumuza gelecek olursak da “Sayın İlçe Başkanımızın baskılara dayanamayıp istifa ettiğini söylemesi onun kendisi ile vicdanı arasında kalmış bir şeydir diyen Başkan Duran,  5 yılı aşkın İlçe Başkanlığımızı yürüttü kendisi öyle yada böyle. Ancak Sayın İlçe Başkanı ile yapmış olduğum görüşmede İl Başkanlığı yetkimi kullanarak bu dönem kan değişimi olması gerektiğini söyledim.
Kendisi 5 yıl boyunca diğer benden önceki il başkanları arkadaşlarımla çalışmıştır. Evet doğru ama bulunduğu ilçenin köyünde yaşadığı için ve işlerindeki yoğunluğundan dolayı önemli bir etkinlikte bile gelmesi gerekirken icabet etmediği için kendisine ifade de bulundum.
Partinin kapısının aylardır kapalı olduğunu ilçede bulunan partilerimizin, hemşehrilerimizin şikayetleri üzerinde tespiterde bulunduğumuz için kendisine usulü erkan gereği yapmasını gerekeni söyledim.

CHP Tokat il Başkanı Mustafa Duran, “Yok şucu yok bucu” kesinlikle ithamda bulunmak benim ne karakterimde nede yaşantımda vardır insanları yargılamak.
Bu partiye kim emek verdiyse benim başımın üstündedir. Kimseyle husumetim asla olmamıştır ve asla da olmazda. Ben partiye emek verecek kadrolar oluşturma mücadelesindeyim. Bu bir bayrak yarışıdır. Kimsenin babasının tapulu malı değildir.
Hak eden hak ettiğini alacağını belirtti.

“Tek derdimiz Cumhuriyet Halk Partisidir, diyen Başkan Duran, Cumhuriyet Halk partisini şaha kaldırmanın yollarını arama vaktidir.”
Biz partimizi iktidara taşıyacak kadro ile hazırlıklarımızı devam ettirmekteyiz.
Kimsenin çıkıp ta laf sündürmesine asla taviz de vermeyeceğini söyledi.


Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Tokat, CHP, Başkan, Mustafa, Duran, Sulusaray


Haber okunma sayısı: 2860

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER