canlı yayın
battalgaziden-goz-dolduran-performans

BATTALGAZİ’DEN GÖZ DOLDURAN PERFORMANS

BAŞKAN GÜDER: “GÖNLÜNDE HİZMET AŞKI OLANIN İLÇESİ GÜLİSTAN OLUR” Battalgazi Belediyesi’ne bağlı ekipler, Battalgazi’nin dört bir yanında adeta karınca gibi çalışmaya devam ediyor. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar, Battalgazi Belediyesi’nin üstlendiği sorumluluğu gözler önüne sererken, sergilenen bu performans vatandaşlardan tam not alıyor.

kaymakam-duran-ve-baskan-guderden-maske-denetimi

Kaymakam Duran Ve Başkan Güder’den Maske Denetimi

Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe genelinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı. Gerçekleşen denetimlerde esnaf ve vatandaşlardan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları istendi.

calik-gelisen-ve-dik-duran-bir-turkiyeyi-insa-ediyoruz

Çalık, “Gelişen ve dik duran bir Türkiye’yi inşa ediyoruz”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Büyüyen, gelişen ve dik duran bir Türkiye’yi inşa ediyoruz” dedi. Milletvekili Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve partili yöneticilerle birlikte Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre’yi ziyaret etti.

tek-derdimiz-cumhuriyet-halk-partisidir

TEK DERDİMİZ CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR

Tokat/Sulusaray Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı kapıya kilit vurunca İl Başkanı Mustafa Duran tarafından uyarıldı.

kaymakam-duran-ve-kircuval-ogrencilerin-karne-heyecanina-ortak-oldu

KAYMAKAM DURAN VE KIRÇUVAL, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Malatya'da, 2018- 2019 eğitim- öğretim dönemi tamamlanırken, 174 bin 50 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline başladı. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ve Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, Gazi ve Cengiz Topel İlkokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı.