canlı yayın
ozhaseki-ve-buyukkilic-kayseri-sekerde

ÖZHASEKİ VE BÜYÜKKILIÇ KAYSERİ ŞEKER’DE

65. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Şeker Fabrikası’nı ziyaret ederek, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile Göl Tesislerinde bir araya geldi.

kayseri-seker-sektorde-bir-ilke-imza-atti

KAYSERİ ŞEKER SEKTÖRDE BİR İLKE İMZA ATTI

Kayseri Şeker, kampanya süresi boyunca yapılacak çalışmaların ardından endüstriyel boyutlardaki tasarım ve uygulama ile bir üst basamağa çıkmayı hedefliyor.

maski-genel-kurulu-yapildi

Maski Genel Kurulu Yapıldı

Büyükşehir Belediye Meclis toplantının ardından MASKİ Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

baskan-dag-mehmet-durnayi-unutmadi-odullendirdi

Başkan Dağ, Mehmet Durna’yı Unutmadı, Ödüllendirdi

Anadolu Basın birliği Malatya Şube Başkanı ve Hekimhan Taşoluk ve Kaymak Mahalleleri Dernek Başkanı Zeki Dağ, Mehmet Durna’yı unutmadı ve sahip çıktı.

mhp-basin-mensuplariyla-bulustu

MHP Basın mensuplarıyla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, gazetecilerle bir araya geldi ve önemli konular üzerinde açıklamalar da bulundu.

surguye-8-bin-200-metrelik-sulama-kanali

SÜRGÜ'YE 8 BİN 200 METRELİK SULAMA KANALI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü DAP ile ortak yürütülen projeler kapsamında Doğanşehir İlçesi Sürgü Mahallesi Pınarbaşı Gözesi açık sistem sulama kanalı inşa etti

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde;

baskan-ozcan-konsantre-urunun-en-dusuk-2-tlden-baslayip-fiyatlarin-artmasini-bekliyoruz

BAŞKAN ÖZCAN,“ KONSANTRE ÜRÜNÜN EN DÜŞÜK 2 TL’DEN BAŞLAYIP FİYATLARIN ARTMASINI BEKLİYORUZ

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, dünya kayısı başkenti Malatya’da 2020 yılı yaş kayısı sezonunun birkaç gün içerisinde başlayacağını belirterek, “2020 yılı yaş kayısı hasat döneminin ülkemize, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

yeni-imar-yolunda-asfalt-serimi-tamamlandi

YENİ İMAR YOLUNDA ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI

Başkan Güder, “Hedefimiz Battalgazi’yi Şanına, Tarihine ve Kültürüne Layık Bir İlçe Yapmak” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kuzey Kuşak Bağlantı Yolu Projesi kapsamında Hanımınçiftliği mahallesinde imara yeni açılan 1 kilometrelik yolun sıcak asfalt serim çalışmalarını inceledi.

yesilyurt-belediyesi-ayak-tenisi-turnuvasiyla-sporseverlerle-bulusacak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, AYAK TENİSİ TURNUVASIYLA SPORSEVERLERLE BULUŞACAK

“Eğlenceli ve Keyif Dolu Bir Turnuva Düzenleyeceğiz” Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi salgını nedeniyle faaliyetlerine geçici süreliğine askıya alan Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şubesiyle ortaklaşa düzenleyeceği Ayak Tenisi Turnuvası ile sporseverlerle buluşacak. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenecek yarışmada sporcular hünerlerini sergileyecekler

buyuksehirden--lgs-deneme-sinavi

BÜYÜKŞEHİR’DEN LGS DENEME SINAVI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yaklaşan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi deneme sınavı gerçekleştirildi. Sınavda, öğrenciler ter dökerek LGS’ye biraz daha hazırlıklı olma fırsatı yakaladılar.

akay-tarimin-onemi-bir-kez-daha-ortaya-cikti

AKAY,” TARIMIN ÖNEMİ BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI’’

Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret etti.

-akp-doneminde--35-milyon-hektar-alan-tarim-disi-kaldi-

AKP döneminde 3.5 milyon hektar alan tarım dışı kaldı “

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “1984 yılında başlayan “Arazi Dağıtım Projesi” kapsamında bugüne kadar 15 ilde 16 bin 151 çiftçiye 1 milyon 43 bin 620 dekar hazine arazisi dağıtıldığını açıkladı.

buyuksehir-belediyesi-mercedes-kadirin-ailesini-unutmadi

Büyükşehir Belediyesi Mercedes Kadir’in ailesini unutmadı

MERCEDES KADİR’İN AİLESİNİN YAŞADIĞI EV YENİLENDİ Geçtiğimiz Nisan ayında hayatını kaybeden Malatya’nın ‘Mercedes Kadir’ olarak tanıdığı Fatih Kaydı’nın ailesinin yaşadığı ev Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

sanli-tarihimizi-hafizalara-kaziyacagiz

“Şanlı Tarihimizi Hafızalara Kazıyacağız”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönemlerinden olup yapımı devam eden Savunma Sanayi ve Savaş Makineleri Açık Hava Müzesinde; kahramanlık destanlarıyla dolu şanlı tarihimizde yaşanan savaşlarda ve alınan güvenlik önlemlerinde kullanılıp tarihe tanıklık eden askeri teçhisatlar özel alanlarda sergilenecek.

buyuksehir-belediye-meclisi-4-birlesimi-yapildi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 4. BİRLEŞİMİ YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısının 4. Birleşimi, 17 Haziran Çarşamba günü MASKİ Konferans Salonunda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığında yapıldı.

2002-yilindan-2020-yilina-kadar-her-alanda-reformlar-yaptik

“2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık”

2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Sağlıkta, sosyal güvenlikte, eğitimde, ulaşımda yapmış olduğumuz reformlar gibi ekonomi alanında yapmış olduğumuz çalışmalarda takdire şayandır” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği’ni ziyaret etti.

2002-yilindan-2020-yilina-kadar-her-alanda-reformlar-yaptik

“2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık”

2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Sağlıkta, sosyal güvenlikte, eğitimde, ulaşımda yapmış olduğumuz reformlar gibi ekonomi alanında yapmış olduğumuz çalışmalarda takdire şayandır” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği’ni ziyaret etti.

battalgazi-belediye-baskani-osman-guderin-esnaf-ziyaretleri-suruyor

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’İN ESNAF ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BAŞKAN GÜDER: “BİZE DÜŞEN GÖREV NEYSE ONU YERİNE GETİRMEYE HAZIRIZ” İlçedeki esnaf ziyaretlerini sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Dörtyol esnaflarını ziyaret ederek, ‘Hayırlı işler’ temennisinde bulundu. Başkan Güder, “Esnaflarımızın sıkıntıları noktasında Battalgazi Belediyesi olarak bize düşen görev neyse onu yerine getirmeye hazırız” dedi.

sehit-polis-memuru-fatih-kara-son-yolculugunu-ugurlandi

Şehit Polis Memuru Fatih Kara Son Yolculuğunu Uğurlandı

Vali Baruş, Kocaeli'nin Körfez ilçesinde görevi esnasında bir aracın çarpması sonucunda şehit olan Polis Memuru Fatih Kara’nın cenaze törenine katıldı.