AKP
AKP
malatyada-yksye-girecek-ogrencilere-ulasim-ucretsiz

MALATYA'DA YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

27 - 28 Haziran tarihlerinde YKS’ye girecek adaylar, Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından sınav giriş belgesini göstererek ücretsiz yararlanacaklar.

kadin-cinayetlerine-dikkat-ceken-iyi-partili-cesurdan-mecliste-sessiz-eylem

KADIN CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKEN İYİ PARTİLİ CESUR’DAN MECLİS’TE SESSİZ EYLEM

ADIN CİNAYETLERİNE DİKKAT ÇEKEN İYİ PARTİLİ CESUR’DAN MECLİS’TE SESSİZ EYLEM İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Meclis Genel Kurulu’nda kürsüye çıkarak yaptığı sessiz eylem ile kadın cinayetlerine dikkat çekti. Cesur, yıllar itibariyle ölen kadınların sayılarının yer aldığı dövizleri kaldırdı ve “Ben bugün susmaya karar verdim. Ebedi suskunluğa mahkûm ettiğiniz, sararmış bedenleri ve morarmış dudaklarıyla artık konuşamayan kadınlarımızın sessizliği ile hitap edeceğim” dedi.

battalgazi-belediyesinden-sinav-oncesi-ornek-calisma

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN SINAV ÖNCESİ ÖRNEK ÇALIŞMA

Hafta sonu Türkiye geneli yapılacak olan 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi kolları sıvayan Battalgazi Belediyesi, öğrencilerin gönül rahatlığı ile sınava girmesi için ilçedeki tüm okullarda dezenfekte çalışması başlattı.

tc--malatya-valiligi--il-umumi-hifzissihha-kurul-karari

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İL UMUMİ HIFZISSIHHA KURUL KARARI

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 25.06.2020 Perşembe günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştır.

tc--malatya-valiligi--il-umumi-hifzissihha-kurul-karari

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İL UMUMİ HIFZISSIHHA KURUL KARARI

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 25.06.2020 Perşembe günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştır.

emniyet-mudurunden-engelliler-yararina-ornek-davranis

EMNİYET MÜDÜRÜ’NDEN ENGELLİLER YARARINA ÖRNEK DAVRANIŞ

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren tarafından kaleme alınan iki adet şiir kitabı, geliri engellilere harcanmak üzere Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubuna teslim edildi.

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik

sulama-kanallari-kuluncak-ilcesinde-2-bin-600-dekar-tarim-arazisine-hayat-verecek

SULAMA KANALLARI KULUNCAK İLÇESİNDE 2 BİN 600 DEKAR TARIM ARAZİSİNE HAYAT VERECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü DAP ile ortak yürütülen projeler kapsamında Kuluncak İlçesi Kaynarca Mahallesine açık sistem sulama kanalı inşa ediyor.

gurer-af-beklentilerini-tbmmye-tasidi

GÜRER, AF BEKLENTİLERİNİ TBMM’YE TAŞIDI

GÜRER; ÖĞRENCİ, EHLİYET, ESNAF VE ADLİ SİCİL AFFI İSTEDİ

kiraz-esnaf-umutlarini-yitirmis

Kiraz, 'Esnaf umutlarını yitirmiş'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi bölgesi Devlet Hastanesi civarındaki esnafların sorunlarını dinledi. PAYLAŞ

baskan-guder-aile-saglik-merkezi-5-mahallemizin-hizmetine-sunuldu

BAŞKAN GÜDER, “AİLE SAĞLIK MERKEZİ 5 MAHALLEMİZİN HİZMETİNE SUNULDU”

Niyazi Mısri Mahallesinde ki muhtar evinin yerine açılan aile sağlık merkezini ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Niyazi mahallesi, Şık Şık mahallesi, İsmetiye mahallesi, Kavaklıbağ mahallesi ve Dabakhane mahallesi sakinlerinin istifade edeceği yeni yapılan sağlık merkezinin vatandaşımızın istifadesine sunulmasının Malatya için güzel bir çalışma olduğunu ifade etti.

tc--malatya-valiligi--il-umumi-hifzissihha-kurul-karari

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İL UMUMİ HIFZISSIHHA KURUL KARARI

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 24.06.2020 Çarşamba günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştı

yesilyurt-belediyesinden-dolandiricilara-karsi-uyari

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI!

“Yalan Beyanla Para Talebinde Bulunanlara Karşı Dikkatli Olalım” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, son zamanlarda gerek şahsını gerekse de başkan yardımcılarının adını kullanarak vatandaşlardan para isteme talebinde bulunanlara itibar edilmemesi uyarısında bulunup, bu tür durumlarla karşı karşıya olanların Belediye Çağrı Merkezi ( 444 8 910 ) ya da 155 Polis İmdat hattına bilgi vermelerini istedi.

mhp-den-amme-alacaklarinin-tahsil-usulu-hakkinda-kanunda-degisiklik-yapilmasina-iliskin-kanun-teklifi

“MHP ‘den Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri; Gnl.Bşk.Yrd. Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Gnl.Bşk.Yrd Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Konya Milletvekili Esin Kara, Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak’ın imzalarıyla “ Amme alacağı olarak icraya konu olan taşınır ve taşınmaz mallarda mal sahibin başvurusu ile mallara şerh düşülmesi kaydıyla şatışının sahibi tarafından gerçekleştirilebilmesi, öncelikle alacağın tahsili ardından kalanın mal sahibine ödenmesi için Kanun Teklifi” TBMM’ye verildi.

test-sayimiz-3-milyonu-gecti

TEST SAYIMIZ 3 MİLYONU GEÇTİ''

Bakan Koca, ''Test sayımız 3 milyonu geçti. Vaka artışı görülen kentlerden Adana'da 14,

baskan-guder-umit-ediyorum-koku-filmi-malatyanin-tanitimina-katki-sunar

BAŞKAN GÜDER: “ÜMİT EDİYORUM KOKU FİLMİ MALATYA’NIN TANITIMINA KATKI SUNAR”

KOKU FİLMİ YÖNETMENİ VE BAŞROL OYUNCUSUNDAN BAŞKAN GÜDER’E ZİYARET Yönetmenliğini hemşerimiz Yasin Çetin’in yaptığı ‘Koku’ filminin başrol oyuncusu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz filminin sevilen yüzü Yunus Emre Yıldırımer, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.

babalara-mektuplar-duygulandirdi

BABALARA MEKTUPLAR DUYGULANDIRDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla düzenlenen mektup yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül töreninde okunan mektuplar duygulandırdı.

salgin-sonrasi-dunya-turkiye-ve-bolgedeki-gelismeler-2

SALGIN SONRASI DÜNYA, TÜRKİYE VE BÖLGEDEKİ GELİŞMELER (2)

algının Türkiye ve bölgeye etkisine gelince; Türkiye açısından ithal ;ikamesi ekonomisine dayalı ana ihracat kalemlerindeki malların tedarik zincirindeki değişmeler nedeniyle üretiminde aksamalar olurken, maliyetleri de artacağından iç ve dış ticarette bir daralma görülmesi kaçınılmazdır.

mhp-il-baskani-mesut-samanlidan-maski-genel-mudurlugune-ziyaret

MHP İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’DAN MASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mesut Samanlı, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek Genel Müdür Mehmet Yaşar Karataş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

sehit-fevzi-mahallesi-kentsel-donusumle-cazibe-merkezi-olacak

ŞEHİT FEVZİ MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜMLE CAZİBE MERKEZİ OLACAK

BAŞKANI GÜDER: “40 YILLIK SORUNA KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE NEŞTER VURACAĞIZ” Şehit Fevzi Mahallesi Muhtarı Sami Cengil ve Mahalle sakinlerini Battalgazi Belediyesi’nde konuk eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mahallede yapılacak olan Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirerek, 40 yıllık soruna kentsel dönüşüm ile neşter vuracaklarını belirtti.