canlı yayın
cumhurbaskani-erdoganin-emanetini-baskan-guder-teslim-etti

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN EMANETİNİ BAŞKAN GÜDER TESLİM ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri doğrultusunda 65 ve üzeri yaştaki vatandaşlar için hazırlattığı ‘Cumhurbaşkanlığı Paketini’ Çöşnük Mahallesi’ndeki Tahir ve Kezban Ekici (75) çiftine ulaştıran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sizler başımızın tacısınız. Sizlerin duaları bizler için çok önemli” dedi.

baskan-gurkan-malatya-trafigini-rahatlatacak-duzenlemeler-yapiyoruz

Başkan Gürkan: Malatya trafiğini rahatlatacak düzenlemeler yapıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “Bizler göreve geldikten hemen sonra özellikle çevre yolunun hemen altında ve mevcut tek arterli yola alternatif yolların yapılıp Malatya trafiğinin rahatlaması noktasında gerekli planlama ve düzenlemeler yaptık.

baskan-cinar-koku-filminin-oyuncularini-misafir-etti

BAŞKAN ÇINAR, ‘KOKU’ FİLMİNİN OYUNCULARINI MİSAFİR ETTİ

“Yeşilyurt’umuz, Doğal Film Platosudur” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Koku’ filminin yönetmeni Yasin Çelik ile oyuncu Yunus Emre Yıldırımer’i Kadim Çırmıhtı’da misafir ederek, Yeşilyurt’un tarihsel ve kültürel dokusunu ön plana çıkartmayı hedefleyen ‘Lezzet Vadisi’ projesi kapsamında tamamlanan ve devam eden yatırım alanlarını gezdirdi. Başkan Çınar, Yeşilyurt’un turistik ve tarihi mekânlarının yanı sıra doğal güzellikleriyle film sektörüne büyük değerler kazandıracak güçlü bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

uzmanlar-acikladi-bu-meyve-kani-temizliyor-kanseri-onluyor

UZMANLAR AÇIKLADI. BU MEYVE KANI TEMİZLİYOR KANSERİ ÖNLÜYOR

Bu besin hem kanı temizliyor hem kanserden önlüyor! Kudret narının faydaları saymakla bitmez. Tropikal bir meyve olan kudret narı, ülkemizde de yetiştirilmektedir

diyanet-isleri-baskanligi-kurban-pazarligi-temassiz-yapilacak-kesim-yerlerinde-randevu-sistemi-uygulanacak--9-saat-once

Diyanet İşleri Başkanlığı: Kurban pazarlığı temassız yapılacak, kesim yerlerinde randevu sistemi uygulanacak 9 saat önce

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kurban Bayramı’nda kurban kesmek isteyen kişilerin, dini hükümler, sağlık şartları ve çevre temizliğine uygun şekilde kurbanlarını kesmeleri için gerekli tedbirleri içeren tebliğ yayımladı.

muharrem-ince-400-urune-ek-gumruk-vergisi-gelmis-hamzalarin-ebubekirlerin-ilave-maaslari-icin-para-lazim

Muharrem İnce: 400 ürüne ek gümrük vergisi gelmiş, Hamzaların, Ebubekirlerin ilave maaşları için para lazım

CHP'li Muharrem İnce, 400'den fazla ürüne ilave gümrük vergisi getirilmesini sosyal medya hesabından eleştirdi.

facia-onlendi-bombali-arac-vurularak-durduruldu

Facia Önlendi, Bombalı Araç Vurularak Durduruldu

Milli Savunma Baknlığının resmi internet sayfasında verdiği habere göre;Terör örgütü PKK/YPG, Suriye’nin kuzeyinde masum sivillere yönelik insanlık dışı planlar yapmaya devam ediyor. Bombalı terör saldırılarıyla çoluk çocuk demeden Suriyeli masum sivillere saldırma çabasında olan terör örgütü, DEAŞ benzeri eylemlerle Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamına kastetmeye, bölge halkını yeniden göçe zorlamaya devam ediyor.

yesilyurt-belediyesinden-karantinaya-alinan-vatandaslara-gida-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN KARANTİNAYA ALINAN VATANDAŞLARA GIDA DESTEĞİ

“Zor Günlerimizi Paylaşarak Atlatacağız” Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında karantinaya alınan Tecde Mahallesi Kubilay ve Turgut Reis sokaklarında ikamet eden vatandaşlara ‘Yeşil Gıda Seracılık’ alanında üretilen sebzelerden oluşan gıda paketlerini teslim ettiler.

chp-milletvekili-gurer-kidem-tazminatlarinin-fona-devredilmesi-girisimini-sert-sozlerle-elestirdi

CHP Milletvekili Gürer, kıdem tazminatlarının fona devredilmesi girişimini sert sözlerle eleştirdi…

Gürer: “İktidar, iş yaşamındaki sorunları çözmek yerine, son kale olan tazminata göz dikti” Gürer: “Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi, emekçiler aleyhine yapılan düzenlemelerde son nokta” Gürer: “İşçi ve işveren karşı, iktidar neden karıştırıyor?”

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinar-yks-sinavina-giren-ogrencileri-ve-ailelerini-yalniz-birakmadi

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, YKS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

“Öğrencilerimizin Başarılarıyla Daha Güzel Bir Geleceğe Hazırlanacağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren öğrencileri ve ailelerini ziyaret ederek, başarılar diledi. Başkan Çınar, öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için su, maske ve meyve suyu dağıttı.

deprem-sonrasi-kentsel-donusum-icin-ilk-adim-atildi

DEPREM SONRASI KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İLK ADIM ATILDI

BATTALGAZİ BELEDİYESİ İLK KENTSEL DÖNÜŞÜM HAMLESİNİ ŞEHİTFEVZİ MAHALLESİNDE BAŞLATIYOR 24 Ocak tarihinde Elazığ’da yaşanan ve Malatya’da da yüksek oranda etkisi görünen Deprem sonrası ‘Kentsel dönüşüm gereklilik değil, zorunluluktur’ düsturuyla harekete geçen Battalgazi Belediyesi , çalışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan tam destek geldi. Resmi Gazetenin 28 Haziran 2020 tarihli nüshasında yayımlanan karar ile Şehitfevzi mahallesinde 110 dönümlük alan riskli alan ilan edildi.

fendoglu-malatyaspor-bu-kirli-ligde-kalacak

Fendoğlu “Malatyaspor, bu kirli ligde kalacak!

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nu suçladı.

62-yilda-44-milli-park-ilan-edildi-

62 yılda 44 milli park ilan edildi

Gürer: “Milli parklar, gerektiği gibi korunuyor mu?” CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 1958 yılından bu yana ülkemizde 44 adet milli park ilan edildiğini, milli parkların toplam alanının ise 880 bin hektar olduğunu açıkladı.

yesilyurt-belediyesi-gul-parki-cukurdere-mahallesine-farkli-bir-hava-kazandirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ GÜL PARKI, ÇUKURDERE MAHALLESİNE FARKLI BİR HAVA KAZANDIRDI

“Gül Parkımız, Çukurdere Mahallesinin Sosyal Hayatına Renklilik Getirdi” Çukurdere mahallesinde hizmete giren Gül Parkındaki yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin en hareketli bölgelerinden olan Çukurdere mahallemizin sosyal yaşamına ayrı bir renk ve canlılık kazandıran Gül Parkımız, sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla hemşerilerimize huzurlu ve ferah ortamlar sunuyor.” dedi.

baskan-guder-yksye-girecek-ogrencilere-basarilar-diledi

BAŞKAN GÜDER YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

GÜDER: “OKULLARIMIZ’DA ÖĞRENCİ SAĞLIĞI ÇİN TÜM HİJYEN ÇALIŞMALARI YAPILDI” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan üniversite adaylarına başarılar diledi.

yeni-sanayi-sitesinde-yol-calismalari-basladi

YENİ SANAYİ SİTESİNDE YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

“Her Konuda Esnafımızın Destekçisiyiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ülke ekonomisinin daha iyi bir düzeye gelmesi için büyük bir emek ve gayretle çalışan esnaflarımızın iş hayatlarını kolaylaştırmak, onların rahat ve güzel bir ortamda ticaretlerini sürdürmeleri için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam ediyoruz.” dedi.

devlet-su-islerinden-malatyamiza-yaklasik-25-milyar-destek-aldik

“Devlet Su İşleri’nden Malatya’mıza yaklaşık 2,5 milyar destek aldık”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Devlet Su İşleri’nden Malatya’mıza yaklaşık 2,5 milyar destek aldık. Şuanda Malatya’mızda 8 barajımız, bir göletimiz tamamlandı ve sulama yapabilir haldeler. 11 barajımızın inşaatı tamamlanmış, sulama kanalları çalışması devam ediyor. 363 bin 731 dekar araziyi Malatya’mızda sulamaya açmış vaziyetteyiz. Açtığımız bu sulanabilir arazilerde çiftçimize 210 milyon gibi zirai bir kazanç sağlanmasına vesile olduk. Bunlar 18 yıllık AK Parti iktidarlarında Malatya’mıza sulamayla ilgili getirdiğimiz yatırımların sadece küçücük bir ayağıdır” dedi.

gurer-enerji-amacli-bitkisel-urunler-yayginlastirilmalidir

Gürer: “Enerji amaçlı bitkisel ürünler yaygınlaştırılmalıdır”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarıma kazandırılan enerji amaçlı bitkileri açıkladı. Bakan Pakdemirli, dünyada enerji amaçlı olarak tanımlanan Kolza, Aspir ve Ketencik gibi bitkilerin ülkemizde de değerlendirildiğini bildirdi. Gürer ise ülkemizde önemli bir potansiyel olmasına rağmen, tarımsal üretimden elde edilebilecek enerji kaynaklarının bile ithal edildiğine dikkat çekerek, “Kullanılmayan tarım arazilerini, tarımsal enerjinin üretimi için yeniden tarıma elverişli hale getirmeliyiz” dedi.

oguzelinde-dilenci-operasyonu

OĞUZELİ’NDE DİLENCİ OPERASYONU

OĞUZELİ BELEDİYESİ DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR Oğuzeli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Oğuzeli genelinde gerçekleştirilen operasyonlarla, dilenciler suçüstü yakalandı. Yakalanan dilenciler hakkında Kabahatler Kanunu uyarınca cezai işlem uygulandı. Oğuzeli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine düzenlediği operasyonlarla ilçe genelinde dilencilik yapan şahısları suçüstü yakaladı.

yesilyurt-belediyesi-ulasim-agini-konforlu-hale-getirecek-calismalara-hiz-verdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ULAŞIM AĞINI KONFORLU HALE GETİRECEK ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

“Kırsal Bölgelerdeki Yol Yenileme Hizmetlerine Öncelik Tanıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şahnahan, Suluköy ve Bindal mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunun sathi kaplamayla akıcı ve konforlu hale getirdiklerini söyledi.