canlı yayın
tc--malatya-valiligi--il-umumi-hifzissihha-kurul-karari

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İL UMUMİ HIFZISSIHHA KURUL KARARI

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 20.05.2020 Çarşamba günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

sofor-esnafina-maskeel-ve-ortam-dezenfaktani

Şoför esnafına maske,el ve ortam dezenfaktanı

Malatya Esnaf Ve Sanatkar Odaları Birliği tarafından ilçelerde faaliyet gösteren şoför esnafına maske, el ve ortam dezenfektanı gönderildi. Dağıtım töreninde konuşan oda başkanı Şevket Keskin, vatandaşlara ve şoför esnafına korona virüs salgınıyla bireysel mücadele çağrısı yaptı.

mtuden--online-19-mayis-etkinligi-ve-konseri

MTÜ’den online 19 Mayıs etkinliği ve konseri

Malatya Turgut Özal Üniversite (MTÜ) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı, uzaktan eğitim sistemi üzerinden sohbet ve mini konser etkinliğine katıldı.

deva-partisinden-19-mayista-yarina-dair-19-yenilikci-vaat

DEVA PARTİSİ’NDEN 19 MAYIS’TA YARINA DAİR 19 YENİLİKÇİ VAAT

Deva Partisi’nin dijital dönüşüm ve teknoloji alanındaki politika önerileri açıklandı. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ve genç girişimcilerin geniş katılımı ile gerçekleştirilen bir canlı video toplantısındaki önerilerden de yararlanarak belirlenen 19 vaat, genel ilkeler, dijital kamu, girişimcilik ve dijital eğitim başlıklarını içeriyor.

fendoglu-19-mayis-ataturku-anma-genclik-ve-spor-bayrami-ile-kadir-gecesi-mesaji

FENDOĞLU 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLE KADİR GECESİ MESAJI

19 Mayıs 1919’da Samsun’da atılan ilk adımın, 101. Yıl dönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Türk milleti tarih sahnesine çıktığından beri bağımsız yaşamanın dışında ikinci bir yol ve tercih tanımamış, aksi dayatmaları hüsrana uğratmıştır.Türklük asırlar boyunca özgürlüğüne sımsıkı sarılmış, kaynaklarından kopmadan kutlu varlığını idame ve idare etmeyi başarmıştır. Bu nedenle hem tarih yazmış, hem de tarihe yön vermiştir.

battalgazide-19-mayis-coskusu-balkonlara-tasindi

BATTALGAZİ’DE 19 MAYIS COŞKUSU BALKONLARA TAŞINDI

Battalgazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101’inci yıl dönümündeki sınırlı kutlamaları kapsamında, Türk bayraklarıyla süslenmiş üstü açık tur otobüsüyle şehir turu atıldı.

yesilyurt-belediye-baskani-mehmet-cinardan-kadir-gecesi-mesaji

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR’DAN KADİR GECESİ MESAJI;

“Kadir Gecesi; Manevi Arınma ve Bağışlanmadır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, günahlardan arınmış yeni bir hayat için ilahi fırsattır. Kadir Gecesi’ni kadrini bilerek değerlendirmeli, affedici olan, affetmeyi seven yüce Allah’tan af dilemeli ve bol dua etmeliyiz.” dedi.

kadir-gecesini-ibadet-ve-dua-ile-gecirelim

“KADİR GECESİ’Nİ İBADET VE DUA İLE GEÇİRELİM”

BATTALGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OSMAN GÜDER’DEN KADİR GECESİ MESAJI Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında Kadir Gecesi’ni tebrik ederken, “Sema kapılarının açıldığı, ellerin semaya döndüğü mübarek Kadir Gecesi’nde, şu zor günlerin geride kalması için, ülkemiz için, milletimiz için, birlik ve beraberliğimiz için, kardeşliğimiz için, İslam âleminin bütünlüğü için, İslam coğrafyasında akan gözyaşı ve kanların durması için ve tüm insanlık için de dua edelim.” dedi.

depremden-zarar-goren-ilcelerimiz-icin-ihaleler-devam-ediyor

Depremden zarar gören ilçelerimiz için ihaleler devam ediyor.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Depremden en çok zarar gören Pütürge ilçemizde 85 Köyevi, 85 ahır, Cami ve Köy Konağı yapıyoruz projemizin ihalesi ise 28 Mayıs’ta. Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerimize de 200 köyevi, 75 ahırın ihalesini de 29 Mayıs’ta TOKİ tarafından yapılacak ve en kısa zamanda bitirilecek” dedi.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanlinin--kadir-gecesi-munasebetiyle-yayinladiklari-mesaj

Mhp Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’nın “Kadir Gecesi Münasebetiyle” yayınladıkları mesaj.

Bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de müjdelenen mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız.

19-mayista-balkonlardayiz

19 Mayıs’ta Balkonlardayız

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. yılını kutlamak için Malatya’da da çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

mhp-battalgazi-ilce-baskan-ilhanin-kadir-gecesi-mesaji

MHP Battalgazi ilçe Başkan İlhan'ın Kadir Gecesi mesajı

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’ın Kadir gecesi vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

19-mayis-genclige-emanet-edilen-milli-ruhun-adidir

“19 MAYIS GENÇLİĞE EMANET EDİLEN MİLLİ RUHUN ADIDIR”

BAŞKAN GÜDER, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

baskan-cinardan-19-mayis-ataturku-anma-genclik-ve-spor-bayrami-kutlama-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

“19 Mayıs, İstiklal Mücadelemizin Sembolüdür” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 19 Mayıs 1919 Büyük Türk Milletinin yaşadığı sıkıntılı günler sonrasında küllerinden yeniden doğduğu, milletimiz ve ülkemiz için yeni bir geleceğe doğru hayati bir adımın atıldığı önemli bir gündür.19 Mayıs, İstiklal Mücadelemizin sembolüdür.” dedi.

vali-davut-gulun-kadir-gecesi-kutlama-mesaji

Vali Davut Gül’ün Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

Mübarek Ramazan Ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

mhp-malatya-il-baskanligi-19-mayis-ataturku-anmagenclik-ve-spor-bayrami-ile-alakali-basin-aciklamasidir

MHP MALATYA İL BAŞKANLIĞI 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA,GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLE ALAKALI BASIN AÇIKLAMASIDIR.

101. yıldönümüne ulaştığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı gurur ve coşkuyla kutluyorum. 19 Mayıs 1919 Türk Milletinin yeniden doğuşunun başlanıgıcı olan bir gündür ve bizler için çok büyük bir anlam ve öneme sahiptir.

chpli-durmaz-umudumuz-gencliktedir

CHP’Lİ DURMAZ: UMUDUMUZ GENÇLİKTEDİR!

CHP Tokat Milletvekili- TBMM İdare Amiri Kadim Durmaz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 101 yılı nedeniyle basın açıklaması yaptı. 101 Yıl önce Samsun’da yakılan bağımsızlık meşalesi yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor! “Gençler; Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar.

avsardan-19-mayis-mesaji

AVŞAR’DAN 19 MAYIS MESAJI

MHP Malatya Önceki İl Başkanı ve İş insanı R.Bülent Avşar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhanin--19-mayis-ataturku-anma-ve-genclik-ve-spor-bayrami-kutlama-mesaji

MHP Battalgazi ilçe Başkanı ilhan'ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

19 Mayıs 1919 “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” diyen bir liderle birlikte yürüyen bir halkın onur mücadelesine başlama zamanıdır

19-mayis-milletimizin-kaderini-degistirengazi-mustafa-kemal-ataturkun-onderligiyle-atilan-ilk-adimdir

19 Mayıs; milletimizin kaderini değiştiren,Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğiyle atılan ilk adımdır

9 Mayıs; milletimizin kaderini değiştiren, insanımız için umut dolu bir başlangıcı simgeleyen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğiyle atılan ilk adımdır. Bu adım Cumhuriyetimizin ilanı ile de taclandırılmıştır.