canlı yayın
fendoglu-hekimhanda-spor-salonu-olmamasini-gundeme-getirdi

FENDOĞLU HEKİMHAN'DA SPOR SALONU OLMAMASINI GÜNDEME GETİRDİ

“CUMHUR İTTİFAKI İLE HEKİMHAN HİZMETLERİNE KAVUŞACAK” MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM 54. Birleşiminde söz alarak Hekimhan’da spor salonu eksikliğini dile getirdi.

malatyada-cobanlik-kursu-acildi

MALATYA'DA ÇOBANLIK KURSU AÇILDI

Malatya Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği kendi binasında üçüncü çobanlık kursunu açtı. Battalgazi ilçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen bu kursa 35 kursiyer katıldı.

ali-ekinci-esnaf-ziyaretler

ALİ EKİNCİ ESNAF ZİYARETLER

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, “Bizim koltuk veya başkanlık sevdamız yok. Ama samimi olarak vatandaş da bir sefer çıkıp bunlara ‘yeter artık’ demeli” dedi.

ak-parti-puturge-kadrosu-hazir

AK PARTİ PÜTÜRGE KADROSU HAZIR

Malatya’nın Pütürge ilçesi AK Parti kadrosu YEREL seçimlerde rekor kırmaya hazır. Halkın desteğini hep yanında hisseden Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük ve AK Parti Pütürge İlçe Teşkilatı, Pütürge Belediye Meclis Üyeleri Listesi'ni belirledi.

selahattin-gurkanin--risvan-dernegi-gorusmesi

SELAHATTİN GÜRKAN'IN RIŞVAN DERNEĞİ GÖRÜŞMESİ

BAŞKAN GÜRKAN, RIŞVAN-DER BAŞKANI YALÇIN VE DERNEK ÜYELERİ İLE BİRARAYA GELDİ BAŞKAN GÜRKAN, “BAŞARININ TEMELİNDE İSTİŞARE VE KOLEKTİF AKLIN HÜRRİYETİ YATMAKTADIR”

kacakcilara-gecit-yok

KAÇAKÇILARA GEÇİT YOK

Gaziantep te tarihi eser kaçakçılarına geçit yok

mhpli-avsar-sagduyunun-birlikteligi-cumhur-ittifaki

MHP’li Avşar, “Sağduyunun Birlikteliği Cumhur İttifakı’

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi)Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşari Cumhur ittifakı adayı Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan’ın seçim bürosu açılışına katıldı.

yesilyurt-baskan-adayi-parlaktan-aciklamalar

YEŞİLYURT BAŞKAN ADAYI PARLAKTAN AÇIKLAMALAR

ESNAF VE MAHALLE TOPLANTILARINI SIKLAŞTIRAN İYİ PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEM PARLAK GECE GÜNDÜZ DEMEDEN VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞUP SORUNLARINI DİNLEYECEKLERİNİ SÖYLEDİ

ali-ekincinciden-birlik-beraberlik-vurgusu

ALİ EKİNCİNCİ'DEN BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

İYİ parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ayrıştırmaya değil birleştirmeye geldiklerini

2018-yilinda-5159-adet-parsel-ve-muayene-bacasi

2018 YILINDA 5.159 ADET PARSEL VE MUAYENE BACASI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü kanalizasyon altyapı yenileme çalışmaları kapsamında 2018 yılında 4.697 adet yeni muayene bacası ve 462 adet yeni parsel bacası yapıldı

cem-parlak-secim-burosunun-acilisini-yapti

CEM PARLAK SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINI YAPTI

İyi Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak, Fahri Kayahan Samanlı Mahallesinde İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal, eski Milletvekili Süleyman Sarıbaş,Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda Vatandaşlarımızın katılımıyla seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi .

medya-yalan-yaziyor-

MEDYA YALAN YAZIYOR (!)

Bakış gazetesi elindeki belge ve bilgiler ışığında kurulduğu günden bu güne kamu yararını ön plân da tutup kamuoyunu aydınlatma açısından haberlerini yaptı. Ne yazık ki bazı çıkarcı siyasîler ve dalkavukları tarafından Gazetemiz aleyhine karalama kampanyası başlatıldı. Sözde “Medya yalan yazıyor” lafını temcit plavı gibi kullanmaya başladılar. Bakış gazetesi olarak diyoruz ki “ONLAR YALAN SÖYLÜYOR”